- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
- #7.221
Tatlim h
Benim de 2 tup bebek negatifinden sonra 3. Tup bebegi yaptıracak butcem kalmadı, hatta 2 tup bebek tedavimi de kredi çekip yaptırdım. 3 yıl boyunca kredi ödeyeceğim.
Yani kuzucum, parasız zamanima denk geldi:)
Bebek malzemelerine bakasim geliyor ama kendimi tutuyorum henüz cok yeni diye.
Sizin de kucaklariniz dolacak buna inanin. Hayirli zamanda hayırlı bebislerimiz olsunnn:)
Amin canım inşallah bir ümit oldun duedermisin banada bende istiyorum ve tüp için imkanım yok şuan
Tatlım sana ve diğer arkadaşlara çok dua ediyorum.Benim en umutsuz olduğum zamanda geldi bebek haberim. Yani tup bebekle de olmadi herhalde olmaz artık diyordum. Gittiğim doktorlardan biri demişti bana bu kadar düşük amh ile tup bebekle olursa, normal yolla da olur. Ve adamı dediği çıktı hamile kaldim normal yoldan.Amin canım inşallah bir ümit oldun dua edermisin banada bende istiyorum ve tüp için imkanım yok şuan
Benim de 2 tup bebek negatifinden sonra 3. Tup bebegi yaptıracak butcem kalmadı, hatta 2 tup bebek tedavimi de kredi çekip yaptırdım. 3 yıl boyunca kredi ödeyeceğim.
Yani kuzucum, parasız zamanima denk geldi:)
Bebek malzemelerine bakasim geliyor ama kendimi tutuyorum henüz cok yeni diye.
Sizin de kucaklariniz dolacak buna inanin. Hayirli zamanda hayırlı bebislerimiz olsunnn:)