- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.221
Amin canım inşallah bir ümit oldun duedermisin banada bende istiyorum ve tüp için imkanım yok şuan
Tatlım sana ve diğer arkadaşlara çok dua ediyorum.Benim en umutsuz olduğum zamanda geldi bebek haberim. Yani tup bebekle de olmadi herhalde olmaz artık diyordum. Gittiğim doktorlardan biri demişti bana bu kadar düşük amh ile tup bebekle olursa, normal yolla da olur. Ve adamı dediği çıktı hamile kaldim normal yoldan.Amin canım inşallah bir ümit oldun dua edermisin banada bende istiyorum ve tüp için imkanım yok şuan
Yaklaşık 5 günArkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin cylo bitikten kaç gün sonra adet olunuyor
Ben 3 gün sonra oldumArkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin cylo bitikten kaç gün sonra adet olunuyor
Cylo nedir?Arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin cylo bitikten kaç gün sonra adet olunuyor
Cylo prognova adetim düzensizdi doktor verdiCylo nedir?
Hayırlı olsun . Allah tamamına erdirsin . Sizin amh kaç?Tatlim h
Tatlım sana ve diğer arkadaşlara çok dua ediyorum.Benim en umutsuz olduğum zamanda geldi bebek haberim. Yani tup bebekle de olmadi herhalde olmaz artık diyordum. Gittiğim doktorlardan biri demişti bana bu kadar düşük amh ile tup bebekle olursa, normal yolla da olur. Ve adamı dediği çıktı hamile kaldim normal yoldan.
Benim de 2 tup bebek negatifinden sonra 3. Tup bebegi yaptıracak butcem kalmadı, hatta 2 tup bebek tedavimi de kredi çekip yaptırdım. 3 yıl boyunca kredi ödeyeceğim.
Yani kuzucum, parasız zamanima denk geldi:)
Bebek malzemelerine bakasim geliyor ama kendimi tutuyorum henüz cok yeni diye.
Sizin de kucaklariniz dolacak buna inanin. Hayirli zamanda hayırlı bebislerimiz olsunnn:)
Canım bhcg degerin kac çıkmıştıHiç başka birşey kullanmadım. Macunu da düzenli kullanamadim. Hatta kilo aldım diye cok uzuluyordum. Bu ay olmaz mantar oldum diyordum. Çünkü denemeler cok azdı.
Macun yumurtlama zamanı bırakılıyor. Zaten şeffaf akıntı artıyor. 1 hafta kadar sürdü.
Son bir haftadır da sabahları aç karnına soğuk sıkım corekotu yagi ictim 1 tatli kasigi. Yorgunluga iyi geliyor diye.
Tatlı kafaya takmamak diyorlar ya hep cidden takmadim bu ay. Ve ve dedim allahtan ümit kesilmez diye. Ligde umutlu olun. Inşallah kucagimiza almayı da nasip eder Allah.
Geçmiş olsun kaç cm kistiniz ve tek taraflı miEvet canım bende de var ama çok büyükler rezervimi bitirdiler
İki taraflı 6 cm bazen De 7 bile diyorlar senin de şişkinlik kabuzlık sorunu var mı Canım ben bunlarla da çok uğraşıyorum acaba bağırsaklara da yayıldı diye korkuyorumGeçmiş olsun kaç cm kistiniz ve tek taraflı mi
Hadi ya benim öyle sıkıntılı durumu çok yok ama bağırsaklarda yapisiklik varmış kistim 3cm di gecen ay ama uyguladigim kürler sayesinde bu ay 2cme düşmus ve tek taraflı ama solda yumurtalıgin ustundeİki taraflı 6 cm bazen De 7 bile diyorlar senin de şişkinlik kabuzlık sorunu var mı Canım ben bunlarla da çok uğraşıyorum acaba bağırsaklara da yayıldı diye korkuyorum
Geçmiş olsun alttan muayened ultrasonda belli oluyor ya da ilaçlı mr da ..Hangi kurleri denediniz bendede var galiba dr emin olamdi renkli ultraosna gircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?