AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Amh düşük fsh yüksek 3 kutu sipariş verip kullandım zamanında adet yapması dışında hiçbir etkisi olmadı

Benimde sol yumurtalık tembel sağ ise küçük amh düşük FSH yüksek böyle örnekleri çok olunca paylaşımda umutlandım
benimde sol yumurtalik kucuk sag tembel fsh yuksek amh 0.01 bende 2 kutu kullandım aksine yuksek fshı dahada arttırdı yürüyüş bol su dediklerininde hepsini yaptım bende ters tepti macun her bunyede farklıdır belki bilemem ama banada aldatmaca gibi geliyor artık insan ilk öğrendiğinde neye sarilacagini şaşırıyor açıkçası bende bir umut kullanmıştım

Bunları duyunca üzüldüm valla o kadar güzel yorumlar görünce bende kullanacaktım bari bu umuut olsun diye. Bu arada değerlerimiz sizinki ile aynı

Bunları duyunca üzüldüm valla o kadar güzel yorumlar görünce bende kullanacaktım bari bu umuut olsun diye. Bu arada değerlerimiz sizinki ile aynı
ben yinede olumsuz yönlendirmek istemem..her bunyede farklıdır belki bende etkisi olmamıştır ama burdada kullanıp olumlu sonuç alan cok az kişi var

Merhaba bende araniza yeni katıldım sayilir.yasim 38 ve yumurta rezervim az.tek tupumdede sivi suphesi var ama yok diyenlerde oldu kime guvemicegimbilmiyorim tup hic denemedim.cok umutsuzum nedense

Merhaba bende araniza yeni katıldım sayilir.yasim 38 ve yumurta rezervim az.tek tupumdede sivi suphesi var ama yok diyenlerde oldu kime guvemicegimbilmiyorim tup hic denemedim.cok umutsuzum nedense
Hoşgeldin arkadaşım merak etme yalnız değilsin inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Kime güveneceğin konusunu da bulunduğun şehirdeki en iyi dr kimse ona güven ve onunla yoluna devam et

Merhaba kuzu maalesef imha edildi gelişimi ilerlemedi adet olup tekrar gidecem ama adet de olamıyorum bakalım ne olacak sen be yaptın adet olup gidecektin
Kontrol olmak için giderim sadece Canım hiç embriyon yok mı şimdi başkent üniversite miydi hayırlı olur inşaallah

Bi
Kontrol olmak için giderim sadece Canım hiç embriyon yok mı şimdi başkent üniversite miydi hayırlı olur inşaallah
bir tane iyi kalite var donduruldu çok şükür. Evet adana başkentteyim. Ben de hayıt otuna başladım bakalım etki yapacak mı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kuzum

Yok canım 3. Gün inşallah gecikme ondandır öncesinde de gecikme yaşadığım için çok korkuyorum gecikmeyi yumurtanın zayıflığına bağlamışlardı çünkü
Benim tüp bebeklerden sonra adetim tam gelmişti ama yumurtalarım zayıftı burda çok geciken okuyorum amh ları çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…