- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.781
Hamile olabilir misin ki acaba ki inşallah öylesindir birkaç yerde okumuştum böyle olup hamile kalanlarıArkadaşlar merhaba Cuma doktora gidicem ama aklıma takıldı adetimin başlangıcında çok az kırmızı geldi sonra peçeteye pembe şeklinde devam etti ben de rahim inceliği YÖK bunun nedeni ne. Olabilir fsh çok yüksek oluncada mı adet tam anlamıyla sökülemiyor sıcak basması geçen ay olmuştu bi gün ondan sonra devam etmedi şimdi YÖK şükür
Merhaba Ecem, aramıza hoş geldin.. öncelikle yelkenleri suya indirmiyoruz. inanarak birbirimizee destek olarak bu yolda ilerliyoruz. Eminim benden öncede sevgili arkadaşlarım yazmıştır burada aynı şeyleri.Merhaba bende araniza yeni katıldım sayilir.yasim 38 ve yumurta rezervim az.tek tupumdede sivi suphesi var ama yok diyenlerde oldu kime guvemicegimbilmiyorim tup hic denemedim.cok umutsuzum nedense
Yok canım hcg baktı doktor prolaktin tsh bakarken adet rahimde yapışıklık falan mı oldu menepoz öncesi kanamanın azalması rahim küçülünce diye biliyorum ama sağol canım iyi niyetin içinHamile olabilir misin ki acaba ki inşallah öylesindir birkaç yerde okumuştum böyle olup hamile kalanları
işte bu , biliyordum hemen böyle hoşgeldinler ve öğütler olacağını.. ağzına sağlık fundacım ..sende durumlar nasıl? kaç gündür foruma bakamadımHoşgeldin arkadaşım merak etme yalnız değilsin inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Kime güveneceğin konusunu da bulunduğun şehirdeki en iyi dr kimse ona güven ve onunla yoluna devam et
Anladım kuzum o zaman azalmaya çok takılma bence olmuşsan sorun yok demektir dr lar hep öyle diyorYok canım hcg baktı doktor prolaktin tsh bakarken adet rahimde yapışıklık falan mı oldu menepoz öncesi kanamanın azalması rahim küçülünce diye biliyorum ama sağol canım iyi niyetin için
üzüldüm kuzumMerhaba kuzu maalesef imha edildi gelişimi ilerlemedi adet olup tekrar gidecem ama adet de olamıyorum bakalım ne olacak sen be yaptın adet olup gidecektin
Teşekkür ederim kuzum nasıl olsun son toplama boş çıktı şimdi adetimin gelmesini bekliyorum çok gecikti ama ilaçlarsanız inşallah diyorum. Sen nasılsın ne yaptınişte bu , biliyordum hemen böyle hoşgeldinler ve öğütler olacağını.. ağzına sağlık fundacım ..sende durumlar nasıl? kaç gündür foruma bakamadım
İnşaallah başka sorun yoktur herkes anne olur olmasak da mutluluk olsun hepAnladım kuzum o zaman azalmaya çok takılma bence olmuşsan sorun yok demektir dr lar hep öyle diyor
funda tek ini transfer yapacaklarmıBi
bir tane iyi kalite var donduruldu çok şükür. Evet adana başkentteyim. Ben de hayıt otuna başladım bakalım etki yapacak mı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kuzum
Ben de Akapunktur yaptırdım bi ara ama çok canım acıdı bir de iğneler kulakta kalıyor o da rahatsız etti sülük urfada yoktur diye tahmin ediyorum ama araştırayım bi sağol Bilgi için :)üzüldüm kuzum(( biraz ara mı versen.. insanın bünyeside kaldırmıyor bi yerden sonra.
bu arada daha öncede yazmıştım. ne olur ciddiye alın söylediğim sülük ve hacamat olayını. Istanbulda olan varsa benim gittiğim Alternatif tıp - iran tıbbı doktorunu önerebilirim. Elbette kendi kadın doğum doktorumun da başarısı çok büyük ama bence bana sülük ve verdiği bitkisel ilaçlar iyi geldi.
Amin inşallah kuzum ben inanıyorum önünde sonunda olacak inşallahİnşaallah başka sorun yoktur herkes anne olur olmasak da mutluluk olsun hep
Teşekkür ederim kuzum nasıl olsun son toplama boş çıktı şimdi adetimin gelmesini bekliyorum çok gecikti ama ilaçlarsanız inşallah diyorum. Sen nasılsın ne yaptın
Yok kuzu birkez daha toplama olacakmış o yüzden bekliyorumfunda tek ini transfer yapacaklarmı
Vallahi çok haklısın çalışan için çok daha zorlu bir süreç kalbin ne diyorsa o yolda git bence de inşallah kardan bebeğin gerçek bir bebeğe dönüşsün...benim bu ayki regl im tam gününde oldu. ve daha öncekilerden daha uzun sürdü miktarı falanda iyiydi şükür. genelde hep az olurdu. acaba diyorum OPU dan sonra böyle oluyor. geçen yıl ki OPU lardan sonra farklılaşma yoktu.
iş yoğun ne yapayım. sabah akşam koşturuyorum. Haftaya gene seyahatim var. bizim bebişler donmuş bir halde bekliyorlar . hala tek tek transfer fikrine kanalize durumdayım. ilaç kutularım duruyo. baktıkça aynı süreci yaşamak istemiyorum.
Ben de Akapunktur yaptırdım bi ara ama çok canım acıdı bir de iğneler kulakta kalıyor o da rahatsız etti sülük urfada yoktur diye tahmin ediyorum ama araştırayım bi sağol Bilgi için :)
kız gözlerim doldu...saolasın. hepimizin dilekleri kabul olsun. bazen unutuyorum oralarda bi yerde olduklarını bazen aklıma geliyor. ama takmamak normal hayata dönmek en güzeli. bi tane dua yada ayet vardı onu okuyan oldumu aranızda. ben okumuştum. 9999 kere inna fetahne leke fethan mubinaVallahi çok haklısın çalışan için çok daha zorlu bir süreç kalbin ne diyorsa o yolda git bence de inşallah kardan bebeğin gerçek bir bebeğe dönüşsün...
Ben de güvenirim alternatif tıbba inşallah vardır kuzum. Haber ver o zaman bundan sonraki sürece inşallah gelişir yumurtalarınvardır be canım kesin vardır orda.. bak mantıken adamın dediği doğru bence. diyor ki hersey gdo lu zararlı, tüm gıdaların genetiği ile oynanmış. o yüzden bu zararlı maddeler damarlarınızı tıkıyor ve biriktikleri yerlerde ki dokulara organlara zarar veriyor. benimde yumurtalıklara giden damarların temizlenmesi lazımmış. yumurtalıklar yeterince beslenemedikleri için zayıf kalmışlar ve rezerv de azalmış. bi seans hacamatla, akabinde 3 seans iç bacak kasık tarafından sülük yaptı. ilk seanstan sonra bile karnımdan sanki 10 kiloluk çimento torbası çıkmış gibiydim. nasıl rahatlattı. eski tıpta ki tedaviyede güveniyorum ben. modern tıbbın temeli oraya dayanıyor
Duayı bilmiyorum ama eşim namaza başladı ben de başlamak istiyorum rabbim dualarımızı geri çevirmesinkız gözlerim doldu...saolasın. hepimizin dilekleri kabul olsun. bazen unutuyorum oralarda bi yerde olduklarını bazen aklıma geliyor. ama takmamak normal hayata dönmek en güzeli. bi tane dua yada ayet vardı onu okuyan oldumu aranızda. ben okumuştum. 9999 kere inna fetahne leke fethan mubina
bitti benim bu tedavi.. tüpten önce hallettim o kısmı. bence onun etkiside olmuştur. geçtiğimiz yıllarda hiç çıkmıyordu.Ben de güvenirim alternatif tıbba inşallah vardır kuzum. Haber ver o zaman bundan sonraki sürece inşallah gelişir yumurtaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?