• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Tup bebek asamasinda olan arkadaslar insallah bebislerinizii kucağıniza alırsınız.rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın. Kizlar bisey sormak istiyirim amh azalinca reglide azalirmi?

Tup bebek asamasinda olan arkadaslar insallah bebislerinizii kucağıniza alırsınız.rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın. Kizlar bisey sormak istiyirim amh azalinca reglide azalirmi?
Cümlemizin inşallah amh düşüklüğünün reglinin miktarıyla ilgisi olduğunu sanmam gecikme süresiyle ilgili olabilir

kizlar bana da yardimci olur musunuz? Benim de FSH yuksek cikti,ama amh yaptirmadim henuz bi belirtisi varmi ki doktora gidene kadar kalpten gidicem

Sadece fsh mi bakildi peki diger değerler nasil amh da yapildimi?
hayır amh bakilmadi sadece FSH bakti ultrason da 6 yumurta var az tüp bebek tedavisine başla dedi ben oraya gittigimde zaten korunuyordum sadece o tüp bebek merkezindeki bir doktoru çok ovduler ve muayene olmak istedim ama psikolojim bozuldu resmen

Her dr ayri bisey soyluyor banada gittigim drlardan biri ultrasonda net bilgi verilmez amh testi yaptır dedi.bozma moralini dr a guvendiysen iyi bir tup bebek merkziyse basla tedavine.

Her dr ayri bisey soyluyor banada gittigim drlardan biri ultrasonda net bilgi verilmez amh testi yaptır dedi.bozma moralini dr a guvendiysen iyi bir tup bebek merkziyse basla tedavine.
Bu testin adetin 2. yada 3. günü yapilmasi gerektiğini okudum ve benim adetimin 4. günüydü yada 5 tam hatırlamıyorum. İki defa hamile kaldim 6 ayda bu değerler bu kadar değişebilir mi ? Başka bir doktordan randevu alip gidicem muayene icin adetimi bekliyorum. Eger ayni sonuc cikarsa gecikmeden basliycam insallsh senin varmi cocugun ? İlk mi olacak ?

Allah aşkına bunu diyen hangi doktor aslında net bilgiyi ultrasyon verir

Amh 2.3. Günü yapılır diye bir şey yok amh yi istediğin zaman yaptirabilirsin

Back