AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kuzum, ben tamamen işe kanalize oldum. malum bi taraftan hayat devam ediyor. harcadıklarımızı yerine koymak lazım ve çocuktan sonrasını da düşünmek lazım. biz dondurduk. embriyolarımız bekliyor. doktor garanti olsun diye birkaç ay sonra tekrar yapalım 2- 3 tane daha elde edelim diyo da ben pek yanaşmıyorum işte. eldekileri tek tek koysun. şuan o işlemlere ne bedenim hazır ne ben hazırım nede bütçem hazır.
birde düşünüyorum , ilk denemede tutarsa kenarda donmuş olanları ne yapacağım. yazık değilmi.. bir nevi onlarda can. insan çocuğunu çöpe atar gibi hissetmezmi.. kaç kez uğraştık olsunlar diye. ben zaten ikinci çocuğu düşünmüyorum. yaşımda ilerleyecek. ilk dondurduklarımız tutarsa diğerleri boşa gidecek. hem bedene hem o canlara hem masrafa yazık değilmi. ne düşüneceğimi bilmiyorum

Toplamda iki kuzu ama benim rezerv hızla azaldığından birazdaha toplasak iyi olacaktı bu tutmazsa dondurulmuşla devam ederdim ama izin benim için çok sorun oluyor
tatlım haklısın. izin almak çok ayrı bir dert inan , ben şimdi yeni başladım ya işe .düşünemiyorum yani 1 -2 gün arayla dr kontrolü bilmemne. onu gizli kapaklı yapıp anca toplama günü izin alınır.. Allahıma şükür tam iki iş arası 3 hafta varken denk geldi de tedavimi toplanmasını bitirdim. ne olur bir daha o aşamaları yaşatmasın allah kimseye .. emeklerimiz boşa çıkmasın yalvarırım yaa. hepimiz perişanız

canım benim, paylaştığın için çok saol. birbirimize destek olmaya devam edeceğiz elbette. ama şansına iyi doktorlara gitmişsin ve dürüst olmuşlar. hem sağlığına hem parana umutlarına yazık etmek istememişler. birde şu taraftan bakmaya çalış, olursa bir süre sonra belki kendi kendine olacak. eğer olmazsa da donasyon istersen deneyebilirsin. en azından türkiyede yumurta çıkarmak için 3 - 5 uğraştığın paraya direk donasyon yöntemi ile bebek sahibi olabilirsin. her olumsuzdan bir olumlu veya şükredecek bir ders çıkarmak lazım. ha tatlım benim, üzülme diyemem ne düşünsen haklısın ama olabilecek başka bir çözüme tutunmakta mutluluktur

Çok teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için. Benim amh 0.40 ve son çare olarak donasyonu düşünüyorum maalesef
fundaaaaa ümidini kaybetme canım. benim 0,28 ve doktorum hiç karamsar konuşmamıştı bana. illaki yumurta oluşturucam dedi. düşünsene bu zamana kadar benden kimse yumurta çıkartamadı. 6 nın 5 i toplandı o bile mucize

Kesinlikle katılıyorum tekrardan aynı işlemler çok zor ve yıpratıcı bir süreç yeterli embriyon varsa hiç girişme bence de ama benim korkum tutmazsa tekrar yumurta toplamaya yumurta bulunamazsa diye

Ama amh degeriniz coknkotu degilki. Biz 0.01 le savasirken :)
Kaliteleri mi sıkıntı oluyor.

evet maalesef kalite çok önemli. benim 6 yumurta oluştu 5 tanesi toplandı. dr birinden memnun kalmadı 4 ünü döllemeye aldılar. ama içlerinde en ufak bir şüphe varsa o yumurtayla ilerlemiyorlar. bana gün gün fotoğraf yolladılar . benim gözüme göre gayet normal gözüken şekillere onlar bak bu olmamış diyebiliyorlar. sonuç olarak hastalık ihtimali olmayacak ve tutunabileceğine inandıkları 2 tanesini süper kalite olarak isimlendirdiler. onları dondurduk

Yaaaa çok güzel naşallah doktorun kimki? Çok sevindim senin adına bence 5 yumurta yeterli gibi ama tabiki doktorun daha iyisini bilir

Evet kuzum evlendiğimde 34 yaşındaydım hayat koşturmacasından vakit bulamadım evliliğe :) kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz demekki bunları çekeceğimiz varmış
ben napayım 36 - 37 sularında evlendim. ama biliyordum artık riskli durumda olduğumu biz hemen tüp olayına girdik

Doğru Canım çıkcam heralde
çok ayol çık :) bizim nispet yapacak birşeyimiz yok gruplarda kimseyi darlayamıyoruz..
nispet yapıp zaten fit vücudumuza saçı süpürge etmeyişimize ohh dert yok tasa yok havamıza da kanmazlar , biliyolar tüp bebek derdinde olduğumuzu.. bastırıyor garibim naapsın derler

Kesinlikle katılıyorum tekrardan aynı işlemler çok zor ve yıpratıcı bir süreç yeterli embriyon varsa hiç girişme bence de ama benim korkum tutmazsa tekrar yumurta toplamaya yumurta bulunamazsa diye

canım benim , haklısın onu bende düşünüyorum da hep söylediğim yere gelicem gene .. hepimiz kaç oldu denedik tamamı yoktu yumurta, sonra yumurta oluyor , sonra toplanıyor , sonra dölleniyor koyduklarında da artık birde iki de tutmazsa olmayanı oldurtmak için iyice saçmalamış olmak istemiyorum. hayır gelirmi bilmiyorum. yazımda yoksa allah vermemişse , kaderi zorla değiştirmeye çalışmak gibi geliyor ki bundan korkuyorum daha da zorlamak istemiyorum. sonuçları hiç hoş olmuyor. olmayanı zorla oldurmaya çalışmak anlamsız..
tutmazsa artık akışına bırakayım diyorum

Kadınlar klübünde okuyorum hep Canım yeni anneler var depresyondalar resmen hemen hemen hepsi zorlanmadan elde edince şükredilmiyor heralde kiloydu yoğunluktu ben de mi öyle olurdum diye düşünüyorum hep:)

Yaaaa çok güzel naşallah doktorun kimki? Çok sevindim senin adına bence 5 yumurta yeterli gibi ama tabiki doktorun daha iyisini bilir
Doktorum deniz şimşir. embriyolar için özellikle süper kalite dediği bir değer var. ona ulaşamayanı kullanmıyor. bizde 2 tanesi süper diye 2 dondurduk işte. bu arada bir tanıdığım benden 2 hafta sonra başlamıştı. onlarda da 3 embriyo olmuş. 2 sini transfer yaptılar. geçen gün haberini aldık . ikiz geliyor. ikiside tutmuş. kadın cidden mucize. Bunca zamandır burnumun dibindeymiş doktor da haberim yokmuş.

Kadınlar klübünde okuyorum hep Canım yeni anneler var depresyondalar resmen hemen hemen hepsi zorlanmadan elde edince şükredilmiyor heralde kiloydu yoğunluktu ben de mi öyle olurdum diye düşünüyorum hep:)

aayy helede modern anneler.. hatırlarsın gülmüştük ben görümcemi yazmıştım ya .. allahım kopmaca, sanırsın bi o doğurdu. aylarca 3 kişi baktılar çocuğa yetemediler bi dinlesen yakınmaları ; eyvahlar olsun gecekonduda yeni doğanla birlikte 6 çocuğa tek bakıyo zaar . hani öyle yoğun..yemek falan yiyemiyo, evi bok götürüyo. evde kadın var bu arada yardımcı. anasıda var.
pek üzgün garibim; hep tepemde kızım yaaaa bir ay oldu maniküre gidemedim kaşlarımı en son 2 hafta önce aldırdım. bir aydır fönüm yok yaaaaaaaaaaaaaa diye avrupa yakasında ki şahika koçarslanlı tarzı hönkürdemeleriyle bağrımı deliyor. uheuehuehe

Şükür görümcem yok:)

elti istemezdim ben, sanırım o daha kötü.. bilemedim şimdi. çok bomba eltilerde var da , belası da tam bela
Ben eltimle çok görüşmüyorum Canım kayınvalidelerle çok kavgalar olmuş ama o da bomba olurdu herhalde eşim de çok sevmiyor eltiyi annesine babasına çok saygısızlık yapmış işime geliyor benim

Ben eltimle çok görüşmüyorum Canım kayınvalidelerle çok kavgalar olmuş ama o da bomba olurdu herhalde eşim de çok sevmiyor eltiyi annesine babasına çok saygısızlık yapmış işime geliyor benim
şükür bizde de fazla samimiyet yok. ortak konu falan olmadığı bir araya gelmiyoruz. onun dert dediklerine millet şükrediyor. çalışmam lazım para biriktirmem gerekir tedavi için diyorum. ayy valla para biriktirmek çok zor biz hiç koyamıyoruz haklısın hayat zor diyo bu yaz 2 kez kıbrıs olmak üzere 5 kez uzunlu kısalı tatile çıktı . çok dertli hiç para koyamıyo

Böyle insanlar kıskanç olmayan birini bile harekete geçirir ben kıskanç biri değilim ama özendirmeye çalışan insanları hiç mi hiç sevmiyorum karşımızdakinin neler yaşadığını düşünüp ona göre davransak keşke

İnşallah darısı da sana olur transfer zamanı bizi de habersiz bırakma emi :) belki bu olumsuz olursa bir de orda denerim

Merhaba kızlar C-life bitkisel macun kullanan var mi aranızda çok güzel yorumlar paylaşımlar gördüm. Hiç deneyen oldu mu aranızda. Amh değeri 0.01 iken hamile kalanlar olmuş. FSH ı düşürmüş. Menopoza girenler geri Adet olmuş ? Bende kullanmayı düşünüyorum tavsiye ediyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…