• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kızlar benim de geçen ay yaptirdigim amh değerim 0.29 çıktı fsh imdat 15.6 idi.ben geçen adetimden yumurtlamaya kadar testere dişli aslan pençesi ve çoban pençesi kullandım ovulasyon testlerinden takip ettiğim kadarıyla 16.sinda yumurtaların ve değerlendirdik ve adeti yarın ovulasyon testim bu şekilde çıkıyor sizce durum nedir kist falan oluşmuş olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20181028_141419.jpg
    IMG_20181028_141419.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar benim de geçen ay yaptirdigim amh değerim 0.29 çıktı fsh imdat 15.6 idi.ben geçen adetimden yumurtlamaya kadar testere dişli aslan pençesi ve çoban pençesi kullandım ovulasyon testlerinden takip ettiğim kadarıyla 16.sinda yumurtaların ve değerlendirdik ve adeti yarın ovulasyon testim bu şekilde çıkıyor sizce durum nedir kist falan oluşmuş olabilir mi?
Ovulasyon testleriyle gebelik mi ölçtünüz doğru mu anladım? Bu testle ikisinin de koyu çıkması gerekli diye biliyorum bir de hcg ile deneseydiniz kuşkuda kalmazdınız

Ovulasyon testleriyle gebelik mi ölçtünüz doğru mu anladım? Bu testle ikisinin de koyu çıkması gerekli diye biliyorum bir de hcg ile deneseydiniz kuşkuda kalmazdınız
Yaa elimde gebelik testi olmadığı için OVULASYON ile deneyeyim dedim yarım test alıp yapıcam ama kist varsa yada oluşmuşsa o da böyle çıkmasına sebep olur mu diye merak ettim

T çizgisi daha koyuydu canım ben hamile kaldığımda inş hamilesindir

Kızlar benim amh da kötü geldi 0,64 araştırdım biraz bazı doktorlar tüp bebek için çok yumurtaya ihtiyaç var zaten bizim sorun ya bir yumurta oluyor yafa hiç olmuyor o halde tüp bebek başarı şansı düşük oluyor değil mi ben şu anda ona yönelmek istemiyorum hem maddi acıdan hemde yumurtaları hormonlarla şişirip başarısiz yumurtalar elde ediliyor siz ne düşünüyorsunuz 26 yaşındayim fsh 11,5 cıktı daha doktorumla görüşemedim biraz doğal yolları denesem zamanın var mıdır sizce

Benim Amh ım 0,47 idi ama fsh 8-10 civarındaydı. yaş 38, 3 tüp bebek denemesinde 4 ile 7 arasında sağlıklı yumurtam oldu. Bence değerleriniz kötü değil. Regl ile başlayıp yumurtlama gününe kadar çörek otu tavsiye ederim, sonrasında sonucunuzu görene kadar ananas ve bol çiğ kuruyemiş, ben yararını gördüğümü düşünüyorum. Doğal yolla denemeye devam edecekseniz de 3-4 ayda bir amh-fsh ölçtürüp yumurta takibinizi yaptırın derim ben. Bazen 3 ayda bile çok değişim olabiliyor.

Sizin rutin kontrolde mi oldu yoksa
Şikayetiniz var mıydı
Dört aylık evliyim korunmuyordum bi gideyim dedim doktor daha dur yeni dört aylık evlisin dedi hormonda cıktı sonra hemen amh istedi adet gecikmesi olmuyor ama bu kadar stres yaptım adetim gelmeyecek diye de korkuyorum artık

Benim Amh ım 0,47 idi ama fsh 8-10 civarındaydı. yaş 38, 3 tüp bebek denemesinde 4 ile 7 arasında sağlıklı yumurtam oldu. Bence değerleriniz kötü değil. Regl ile başlayıp yumurtlama gününe kadar çörek otu tavsiye ederim, sonrasında sonucunuzu görene kadar ananas ve bol çiğ kuruyemiş, ben yararını gördüğümü düşünüyorum. Doğal yolla denemeye devam edecekseniz de 3-4 ayda bir amh-fsh ölçtürüp yumurta takibinizi yaptırın derim ben. Bazen 3 ayda bile çok değişim olabiliyor.
Doğal yoldan gebe kaldınız mı hiç

Doğal yoldan gebe kaldınız mı hiç
Yok kalmadım ama denemek için de uzun bir sürem olmadı açıkçası. Bu eşimin de benim de ikinci evliliğimiz, daha önceden benim hormon değerlerimi bildiğimiz için, evlendikten 2 ay sonra tüp bebeğe başladık...

Back