AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

ya kızlar şu donasyon konusunda ne düşünüyorsunuz. sabahtan beri bir sürü şey okudum. tek olumsuz bakan ben miyim.. forumda çok yazı var. ama ben pek birşey yazmak istemedim. herkes o kadar rahat donasyona ok demiş ki.. kendimi garip hissettim.

Ben günah olduğunu düşündüğüm için yaptırmam ama yaptırsam bebeği kendi çocuğum gibi severdim bi de eşim kabul etmez heralde

Ben günah olduğunu düşündüğüm için yaptırmam ama yaptırsam bebeği kendi çocuğum gibi severdim bi de eşim kabul etmez heralde

ben günah mı değilmi o kısmın çok derin olduğunu düşünüyorum. herkesin görüşüne de saygım sonsuz. uzun boyutlu düşünürsek dipsiz bir kuyu gibi. eşim evlatlık olayına karşı. donasyona bana nazaran daha sıcak. çünkü ondan sorun yok . tabiki tamamen onun çocuğu olacak ama genetik açıdan çocuk benden hiçbir şey taşımayacak. dna yı bağış yapan anneden alıyor. gebeliği geçirenden RNA alıyor. kan ve beslenme ve hamilelikte ki psikolojiye göre kadının ruh halinden birşeyler geçebiliyor. genetik olarak annesi olmuyorsun. ben oraya takılıyorum sürekli.. bu gerçek hep beynimin bir yerinde olacak. bana benzemeyecek, benden birşey taşımayacak. benim ailemin sülalemin devamı olmayacak.

ortalık kıbrısta yapılan tüp bebeklerle dolu.. bazen düşünüyorum ne kadar yalan bir nesil geliyor. çok garip. anası babası aslında farklı kişiler olan çocuklar doğup büyümeye başladı. yurt dışında 18 ine gelince biyolojik anne babayı tanıma hakkı verildi mahkeme kararı ile çocuklara. söylesen bir dert söylemesen bir dert. illa ki bunu duyan çocuk merak eder anasını babasını.. evlatlığı bile anlatmak çok daha kolay. ben doğurdum ama ben annen değilim..o nası bişey .aklım almıyor. birde çok çok nadir de olsa kardeş çıkma durumu tartışılıyor. aynı merkeze bağış yapanlar var arkadaş.. olduki şlerde çocuklar tanıştı aşık oldu. anne den dna lar aynı.. garip olmayacakmı

of ya neler var. Allahım sen bizi daha fazla uğraştırma yalvarırım . lütfen emeklerimizi boşa çıkarma.

Dedikleriniz doğru nesil belli olmuyor o yüzden Türkiye de yasak ama ben çocukları çok sevdiğim için annesi kim diye takılmam diye düşünüyorum ama herşeyi yaşarken anlıyoruz Canım mesela ben çocuğu olmayan tüp bebek yaptırtanlara öyle üzülmezdim kolay gibi gelirdi yaşadıkları içine düşünce anladım ne kadar zor olduğunu bekarken çocuk takıntısı olmayan ben bile bu Haldeysem herşeyi başımıza gelince anlayabiliriz

aynen öyle yaşamayan bilmez. bir gün kadının biri forumda geçen sene falandı, baya bir yüklendi bana bu donasyon mevzuundan senin istediğin çocuk değil. istesen her şeye evet dersin diye. o günden sonra pek yazmadım bu konuda ki hislerimi. illa ki bir çocuğum olsun diye başka birinin yumurtasına şimdilik tamam diyebilecek bir ruh halim yok maaleesef..yok bi türlü mantığıma uymuyor. birde sonrasında ne hissederim bilemiyorum. kabullenemezsem ne olur. o çocuk evcil hayvan değil bakamadın geri ver.. onlarca garip senaryo var aklımda. velhasıl o konuya sıcak bakmıyorum. birde donasyonda da o kadar çok olumsuz vaka da var ki, tüm o aşamaları geçtikten sonra da hayal kırıklığı yaşayan var.

bazen tıbbı bu kadar zorlamamak lazım diyorum, geçtim dini kısımda ne olduğunu hangi kitap ne der onu geçtim. vicdanen düşündüğümde bir insan olarak konuya baktığımda zorlamanın bile bir yere kadar olduğu kanaatindeyim. onca denemeden sonra hala olmuyorsa vardır Allahın bir bildiği diyorum , kaderi yazıyı bire yerden sonra zorla değiştirmeye çalışmak ne kadar akıllıca bilemiyorum

İnşaallah bu denemenizde olur burda bir sürü mucize oldu neler okudum neler sizin kaç folükül görüldü

ben cuma başladım tedaviye .reglimin 3.günü başladık. sanki 2- 3 tane oluşuyor gibiydi. bakalım çarşamba günkü kontrolde ne diyecek. ama birkaç kez toplayalım havuz yapalım diyor. ondan sonra embriyo haline getirelim fikrinde. zamanda nasıl geçiyor ah be yaş 39 ..

Sizin daha gençken mi oldu bebeğiniz benim de tüp bebek negatiften bir ay sonra normal yolla olmuştu ama hayırlısı buymuş demek ki ikimiz içinde
amin 4 yıl once 29 yaşımdayken doğal yolla oldu benimde..maalesef hayırlısı buymuş hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..ama kalp atışlarını duymak o hissi yaşamak ve sonra kaybetmek gerçekten çok zor arkadaşım seni cok iyi anlıyorum

Havuz sistemi iyi olur

Havuz sistemi iyi olur
evet öyle yapacağız.. bazen çok heyecanlanıyorum. geçen gün bebek beşiklerine baktım internette.. oyuncak oda bilmemne..zaten kendim hep oyuncak falan seven biriyimdir. aklım kalıyor hep . çarşamba çünkü randevuyu bile iple çekiyorum. sadece büyümesine bakacak aslında..hiçbişey belli olmayacak. ama öyle bir his oluyor işte

arkadaşlar , şimdi iğnelerimi yaptım.. bana geçen seneki dozlarda çok rahatsızlık veriyordu.. az da olsa bunlarda anında şişlik hissi ve sancı yapıyor. çatlayacak gibi oldum hissiyat olarak 10 dakikada. nasıl böyle oluyor ya. Gonal f ve merional yapıyorum . sürekli barsaklarda gaz var hissi.. kabızmışım gibi. garip birşey.

Ben son iğnelerimi yaptım çatlatmaları ve o kadar canım yandıki anlatamam finali çok kötü oldu şuanda karnıma dokunamıyım tüm iğne yerlerin ağrıyo resmen

Ben son iğnelerimi yaptım çatlatmaları ve o kadar canım yandıki anlatamam finali çok kötü oldu şuanda karnıma dokunamıyım tüm iğne yerlerin ağrıyo resmen
çatlatmalar fena , geçen sene bende hastaneye gittim yaptırmak için.. amanın varya ve acıdı ne yandı .. arabaya zor gelmiştim . hatta ağladım yolda .eşim dedi yeter o ne be öyle kobay faresi gibi oldun yazık sanada.. hep böyle mi çekeceksin daha da denemeyelim dedi. ama tabi onu çocuksuz bırakma vicdanımı mahfediyor . gene başladık

2 veya 3 kere opu olursunuz ama inşaallah ilk seferde kaliteli yumurtalar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…