AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

canım msj yazdım sana uzun uzun..
gördüm tesekkur ederim
hacettepede normalde kaplumbağa hızıyla ilerliyor herşey...cok kalabalik...tüp bebek olayı nı düşünemiyorum bile...

gördüm tesekkur ederim

hacettepede normalde kaplumbağa hızıyla ilerliyor herşey...cok kalabalik...tüp bebek olayı nı düşünemiyorum bile...
Orda zaten hoca falan görmüyorsun herşey ne kadar kötüleşmiş en iyi hocalar istifa edip özele geçti tam gün yasası diye bi şey çıkardılar

Orda zaten hoca falan görmüyorsun herşey ne kadar kötüleşmiş en iyi hocalar istifa edip özele geçti tam gün yasası diye bi şey çıkardılar
ya zaten hocalar için fark oduyorduk 200 verip yarı muamele gormektense 400 verip muayenehanede tam muamele görmeyi tercih ederim

Sizin sorununuz neydi yumurtalıklar da benim çikolata kistim olduğu için rezervlerim erkenden bitti yaşıma göre
ben 2008 de sol yumurtalıktan ameliyat olmuştum. bendede kist vardı
sonraları çok düzenli kontrole gittim hep.. ama hiökimse amh a dikkat et yada yumurta rezervin erken biter demedi. tek dr a da gitmedim. 2016 da evlenmeden önce gittiğim dr biraz uyardı sallanma bak yaş geçiyor hemen çocuk olayına girin diye.. zaten amh bi yaptırdık 0, 24 çıkınca hemen tüp bebek olayına girdik o da işte saçma sapan olmuş.

Önceden yumurta dondurma işlemi olsaydı 2728 yaşında bir sürü dondururdum ama andominal toplayabilirler miydi bilmiyorum

En zor şey biliyor musun Canım hamile olduktan sonra bebeği kaybetmek hala hamile olduğumu öğrendiğimdeki Sevinç’im aklıma gelir bir yıl önce tam gebe olduğumu öğrenmiştim keşke hiç hamile kalmasaydım

Önceden yumurta dondurma işlemi olsaydı 2728 yaşında bir sürü dondururdum ama andominal toplayabilirler miydi bilmiyorum

yaparlar yahu neden olmasın..şimdi donduruyor millet.. aynen bilseydim bende yaptırırdım. kardeşim 32 yaşında ..çocuk yapmazsan da dondur diyorum.. dinlemiyo

ömrümde hiç hamile kalmadım.. nasıl bir his bilemem.. helede tüp bebek ile uğraşanın hamile kalması eminim çok çok daha başkadır

ama onu kaybetmek sanırım çok yıkıcı olur

ömrümde hiç hamile kalmadım.. nasıl bir his bilemem.. helede tüp bebek ile uğraşanın hamile kalması eminim çok çok daha başkadır

ama onu kaybetmek sanırım çok yıkıcı olur
Çok çok zordu normal bir kadın 1 ay sonra toparlar ben 1 yıldır hala 8 haftalık kalbi duran bebeğimi düşünüyorum

kaybın için çok üzüldüm.. başınız sağolsun.. teselli edecek birşey söylenmez.. biliyorum tesellisi yok değilmi
Yok canım ben mi çok abartıyorum bilmiyorum herhalde bu durum evlat hasretini iyice körükledi elde edip kaybetmek daha zor hiç olmamasından

sana donasyonu önerdiler mi.. arada bana söyleyen oluyorda.. sanırım kabullenemeyeceğim birşey

Ben tedaviye baslamadan önce kullanmıştım. İstersen bi doktoruna sor yan etkisi olur mu diye

Yok canım ben mi çok abartıyorum bilmiyorum herhalde bu durum evlat hasretini iyice körükledi elde edip kaybetmek daha zor hiç olmamasından
tup bebekle hamile kalıp kaybetmek eminim daha zordur allah sabır versin arkadaşım tez zamanda hamile kalırsın insallah bende 10 haftalık bebegimi kaybettim kalp atışları durmuştu sonrada baska sağlık sorunlarım oldu erken menopoz derdi işte

Sizin daha gençken mi oldu bebeğiniz benim de tüp bebek negatiften bir ay sonra normal yolla olmuştu ama hayırlısı buymuş demek ki ikimiz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…