• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Gebelik testi yapmadım sağolun ben 8 haftalık gebelik yaşamıştım o zaman göğüslerin acayip şiş ve sızlıyordu şimdi rahat o yüzden gebelik diye düşünmedim çok duygusalım hemen ağlıyorum normalde böyle değilim menepoz belirtisi gibi hepsi bu genç yaşta bunları da gördük hem anne olamamak hem de menepoz zaten çikolata kistleri ayrı bir dert çok üzücü gerçekten
tubacım moralini bozmamaya çalış. hepimiz birbirimize aynı şeyi söylüyoruz biliyorum.. üzülmemek eldemi değil.
sürekli hayal kırıklığı yaşamak bir sonraki etaplarda bizi yorgun ve korkmuş ve panik olarak yola devam etmemize sebep oluyor :(

inşallah menapoz falan kötü bir şey değildir. cumadan beri dr a gittin mi bilmiyorum ama güzrl hbrlerini paylaş bizimle

Haklısın ben de eksikmiş gibi hissediyorum yaşıtlarım ikinciye hamile okula gidiyo çocukları ben hamile bile kalamıyorum nasip tabi allahtan ama kaldıramıyoz artık bu yükü
evet o da en kötüsü ...
ilk çocukları kocaman oldu , ikinciler doğdu onlar bile büyüyor.. dün onu düşündüm ben 39 oldum artık. henüz hamile bile kalamıyorum. seneye kalsam dopum yapsam çocuğum 10 yaşındayken 50 yaşında olacağım ne kadar fena oldum birden..

kendimi düşündüm ben 10 yaşındaylen kızkardeşim vardı ,annem gençti babamda öyle. biz çocuklarımızın yanında anneanne gibi mi kalıcaz. onuda düşününce bu son deneme diyorum. bencillik yapıp 45 te çocuk doğurmam diyorum. O çocuk kardeşide olmayacağı için biz göçüp gittiğimizde bir başına kalacak ..

sizlerin düşüncesi ne bilmem ama , eşe dosta da bakınca artık benim yaşımda olup doğuran arkadaşım yok en küçüğü 3 - 4 yaş falan arkadaşların çocukları. son zamanlarım diyorum

tubacım moralini bozmamaya çalış. hepimiz birbirimize aynı şeyi söylüyoruz biliyorum.. üzülmemek eldemi değil.
sürekli hayal kırıklığı yaşamak bir sonraki etaplarda bizi yorgun ve korkmuş ve panik olarak yola devam etmemize sebep oluyor :KK43:

inşallah menapoz falan kötü bir şey değildir. cumadan beri dr a gittin mi bilmiyorum ama güzrl hbrlerini paylaş bizimle
Yok gitmedim Canım adet söktürücü kullanıyorum siz doktor kontrolüne gittiniz mi

Gerçekten dayanılır bir psikoloji değil :KK43: her an aklımızda her an bir belirti :KK43: gitgide dahada kötü olacağını bilmek çok üzücü,tedavi yok. Hep daha kötüye gidecek :KK43:

Bende aynı senin gibi düşünüyorum.. her geçen zaman bizim aleyhimize.. 10 ayda fsh ım 10 dan 19 a çıktı.. değerler kötüleşiyor. rezerv bitiyor.. yaşı durduramıyorsun. hele de en sinir olduğum ben yaşımı hiç göstermiyorum, tarz ve tipimde öyle zaten dr bile dedi sen kendin çocuk gibisin tarzın tavrın tipin bu yaşa erken menapoz vs asla yakışmaz , öyle olumsuz düşünme bakalım diye.

insanlar çocuğum olmuyor deyince ohoo daha yaşın küçük olur olur demiyolarmı çatlıyorum sinirden sanki yaşa bağlı bu. 25 yaşında benim değerlerine sahip gencecik kızlar gördüm ben hastanede. evli bile değiller , yumurta toplanırsa saklayacaklar yarın öbürgün evlendiklerinde kullanmak için.

aynı dediğin gibi tedavisi yok gibi.. ilk olumsuz denememde şok olmuştum o zaman dank etti kafama. bu çaresiz hastalık gibi bişey. sadece öldürmüyor somut olarak. hastalanınca dr a gidersin ve illaki geçer değilmi. ilça alırsın iğne olursun, ameliyat olursun bi şekilde geçer.. dr a gidilince iyi olur insan. ama bu illeti tedavi edemiyorlar. organ nakli , uzuv nakli , ne bileyim inanılmaz zor beyin ameliyatları yapılıyor ..insanlar bitkisel hayattan uyanıyor da bu illet geçmiyor nasıl birşey bu yaa.. aklım almıyor. nasıl ilaçlar çare olmuyor. bulunan tek tedavi DONASYON , onu da kaç kişi tedavi olarak kabul eder

Yok gitmedim Canım adet söktürücü kullanıyorum siz doktor kontrolüne gittiniz mi

gittim canım başladım ilaçlara Gonal F 225 ml yapıyorum her gün ve merional 75 verdi.. çarşamba sabah testleri yaptırıp dr a gideceğim .. bakalım E2 miz ne olmuş.. göz kırpıyormu.. yumurtalıklarda biraz daha seçilmeye başlamıştır belki.. ultrasonda ne çıkacak merak ediyorum

gittim canım başladım ilaçlara Gonal F 225 ml yapıyorum her gün ve merional 75 verdi.. çarşamba sabah testleri yaptırıp dr a gideceğim .. bakalım E2 miz ne olmuş.. göz kırpıyormu.. yumurtalıklarda biraz daha seçilmeye başlamıştır belki.. ultrasonda ne çıkacak merak ediyorum
Temmuz ayındaki dozlarımla aynı 4 yumurtamın ikisi çatlamıştı 22 mm lik folüküllerim de vardı ama toplamadılar çok kötü beceriksiz doktorlarda tedavim olmuştu 3 ayda birden adetten kesildim ya folüküller birden biter mi böyle

ohaaaa diyorummmm.. şoktayım güzelim 4 yumurta boşamı gitti..
benimde koç üniversitesinde ki ikinci denememde çatlamıştı , bu dr um dedi ki düzgün takip yapamamışlar. bak sende ümit var resmen sakın moral bozma.. şimdi güvenilir bir yere gittiğinden emin ol bari.

Bende aynı senin gibi düşünüyorum.. her geçen zaman bizim aleyhimize.. 10 ayda fsh ım 10 dan 19 a çıktı.. değerler kötüleşiyor. rezerv bitiyor.. yaşı durduramıyorsun. hele de en sinir olduğum ben yaşımı hiç göstermiyorum, tarz ve tipimde öyle zaten dr bile dedi sen kendin çocuk gibisin tarzın tavrın tipin bu yaşa erken menapoz vs asla yakışmaz , öyle olumsuz düşünme bakalım diye.

insanlar çocuğum olmuyor deyince ohoo daha yaşın küçük olur olur demiyolarmı çatlıyorum sinirden sanki yaşa bağlı bu. 25 yaşında benim değerlerine sahip gencecik kızlar gördüm ben hastanede. evli bile değiller , yumurta toplanırsa saklayacaklar yarın öbürgün evlendiklerinde kullanmak için.

aynı dediğin gibi tedavisi yok gibi.. ilk olumsuz denememde şok olmuştum o zaman dank etti kafama. bu çaresiz hastalık gibi bişey. sadece öldürmüyor somut olarak. hastalanınca dr a gidersin ve illaki geçer değilmi. ilça alırsın iğne olursun, ameliyat olursun bi şekilde geçer.. dr a gidilince iyi olur insan. ama bu illeti tedavi edemiyorlar. organ nakli , uzuv nakli , ne bileyim inanılmaz zor beyin ameliyatları yapılıyor ..insanlar bitkisel hayattan uyanıyor da bu illet geçmiyor nasıl birşey bu yaa.. aklım almıyor. nasıl ilaçlar çare olmuyor. bulunan tek tedavi DONASYON , onu da kaç kişi tedavi olarak kabul eder
universite kariyer sonrasında sağlık sorunları derken yaş 33 oldu 5 yıllık evliyim yaşımı hiç göstermiyorum ama dertlerle içim 63 lük oldu...yinede allah daha büyüklerini göstermesin..istanbul ve ankarada toplam 5 doktorla görüştüm muayenede hepside olumsuz konustu uğraşmadılar ugrasmak istemediler yuksek fsh dusuk amh içler acısıyım yani..istanbulda bir doktorla en son telde görüştüm zaten hemen tüp bebek yapilmaz once vitaminlerle ve bazı ilaclarla desteklemek gerekiyor tabiki once adetli muayene etmem gerekiyor dedi okadar inancım kırıldıki korkuyorum artık gitmeye 3 4 ay oldu hala gidemedim o doktora...:KK12:tekrar gerceklerle yüzleşmeye gücüm yok

universite kariyer sonrasında sağlık sorunları derken yaş 33 oldu 5 yıllık evliyim yaşımı hiç göstermiyorum ama dertlerle içim 63 lük oldu...yinede allah daha büyüklerini göstermesin..istanbul ve anakarada toplam 5 doktorla görüştüm muayenede hepside olumsuz konustu uğraşmadılar ugrasmak istemediler yuksek fsh dusuk amh içler acısıyım yani..istanbulda bir doktorla en son telde görüştüm zaten hemen tüp bebek yapilmaz once vitaminlerle ve bazı ilaclarla desteklemek gerekiyor tabiki once adetli muayene etmem gerekiyor dedi okadar inancım kırıldıki korkuyorum artık gitmeye 3 4 ay oldu hala gidemedim o doktora...:KK12:tekrar gerceklerle yüzleşmeye gücüm yok

Evet arkadaşım aynen öyle içimiz resmen yaşlandı :( bende bu yeni dr a çok korkarak gittim. test sonuçları da pek düzelme olmayınca iyice korktum. ama 2 arkadaşımın neredeyse imkansız denip 9 senedir herseyi deneyip başarıya ulaşamadıkları durumlarında imdatlarına bu kadın yetişince pek ümitlendim. yalnız öyle hayal falan kurmuyorum.. olmazsa olmaz dedim artık. ben bu beni biraz daha rahat bir ruh haline sokar

illa ki denemek istersen çok zaman kaybetme , bak ben 10 ay ara verdim fsh 19 olmuş. amh a zaten tekrar baktırmadım bile.. istersen benim bu gittiğime bir uğra , bu kadın zor vakaları yapıyor genelde. ama ümit yoksa direk söyleyip tedaviye bile başlamıyor.. senin amh , fsh falan ne durumdaydı

ohaaaa diyorummmm.. şoktayım güzelim 4 yumurta boşamı gitti..
benimde koç üniversitesinde ki ikinci denememde çatlamıştı , bu dr um dedi ki düzgün takip yapamamışlar. bak sende ümit var resmen sakın moral bozma.. şimdi güvenilir bir yere gittiğinden emin ol bari.
Aynen düzgün takip olmadı Hacettepe de berbat tüp bebeği kimseye önermiyorum yumurta çatlamasını ben bir iki kişide duydum doktor hatası gibi geliyor bana peki çaylamayan yumurtanızı topladılar mı Koç üniversite de

Evet arkadaşım aynen öyle içimiz resmen yaşlandı :KK43: bende bu yeni dr a çok korkarak gittim. test sonuçları da pek düzelme olmayınca iyice korktum. ama 2 arkadaşımın neredeyse imkansız denip 9 senedir herseyi deneyip başarıya ulaşamadıkları durumlarında imdatlarına bu kadın yetişince pek ümitlendim. yalnız öyle hayal falan kurmuyorum.. olmazsa olmaz dedim artık. ben bu beni biraz daha rahat bir ruh haline sokar

illa ki denemek istersen çok zaman kaybetme , bak ben 10 ay ara verdim fsh 19 olmuş. amh a zaten tekrar baktırmadım bile.. istersen benim bu gittiğime bir uğra , bu kadın zor vakaları yapıyor genelde. ama ümit yoksa direk söyleyip tedaviye bile başlamıyor.. senin amh , fsh falan ne durumdaydı
amh 0.01 fsh tavandı en son aylardır baktirmiyorum ama fsh ı ilacla bastırabiliyorlarmış doktorun kim ve nerde yazabilirmisin en azından fikir olur bende araştırırım arkadaşım

Aynen düzgün takip olmadı Hacettepe de berbat tüp bebeği kimseye önermiyorum yumurta çatlamasını ben bir iki kişide duydum doktor hatası gibi geliyor bana peki çaylamayan yumurtanızı topladılar mı Koç üniversite de

yok canım , hiç işleme bile alınmadım.. dr gidin eve sevişin belki tutar dedi. boynu bükük döndük eve bizde

kuzu maalesef devlet hastanelerinde galiba bu olay biraz sallamaca gidiyor :(

hersey çok pahalı diye bende cerrahpaşaya gittim. yıllar önce ameliyatımı yapan dr orda prof.. ama tam bir saçmalıkmış. yüklemişler ilaçları gereksiz şişmiş yumurtalar.. sonuç fosss

maalesef zaman kaybı yaşadığım için çok üzgünüm şuan

kuzu maalesef devlet hastanelerinde galiba bu olay biraz sallamaca gidiyor :KK43:

hersey çok pahalı diye bende cerrahpaşaya gittim. yıllar önce ameliyatımı yapan dr orda prof.. ama tam bir saçmalıkmış. yüklemişler ilaçları gereksiz şişmiş yumurtalar.. sonuç fosss

Ben de güvenmiyorum burda bişey okudum Ankara Zübeyde hanım da tüp bebek tedavisi gören bir bayana progesteron 7 iken iki kere de transfer yapmışlar en iyi embriyo bile tutmaz bana 9.günde usg yapılırken doktor hemşireye dediki bu hastayı neden opu işlemine almadık bu gün

kuzu maalesef devlet hastanelerinde galiba bu olay biraz sallamaca gidiyor :KK43:

Sizin sorununuz neydi yumurtalıklar da benim çikolata kistim olduğu için rezervlerim erkenden bitti yaşıma göre

Back