• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ya yok arkadasim olamaz yukselir yani Allahinbizniyle yukselir yas kucuk daha ne yaptiniz bu surecte ne kullandiniz hangi testler yapildi.
Otiummum hastalıkları
Frajil x
Turner sendromu
Anemi
Kromozom yapılan testler
Vitaminler işte d si b12 si falan...
Hayır otu, hayır suyu, Civan percemi, aslan pencere, oğul otu mu ne yanlış hatırlamıyorsam,ada çayı, keten tohumu, daha birsürü ot ismi. Arı sütü bal polen 3 kiloya yakin, spora gittim.

Omepa Q10 kullandım. Fsh beta diye genetik bi test yani sadece aklıma gelen bunlar
Canim arkadasim stres kadinda uremeyi kapatiyormus sizin galiba bundan sonra yapmaniz gereken tek sey saglikli beslenip stresten uzaklasmak :( nasil yaparsiniz bilemiyorum calisiyormusunuz ise guce verseniz veya ne bileyim ev hanimiysaniz bir kursa yazilsaniz cok ornekleri var cunku ne zaman kafamda bitirdim hamile kaldim diyen Allahu tealadan umut kesilmez umut olsun ama stresi bitirin dua edin bol bol hayirlisini isteyin hayirlisina riza gosterebilmek gucu isteyin kinusmak kolay biliyorum lak lak lak konusuyorum ama bilemeyiz kaderinizde ne var ama tek bildigim dua kaderi degistirir guzel arkadasim insallah hakkinizda herseyin en hayirlisini en guzelini yasarsiniz. Tabiki bu demek degilki tedaviyi birakin devam edin ama bir seyler bulun kendinizi en iyi siz taniyorsunuz kafanizdan bu stresi atabilecek bir seyler bulun arkadasim kendinize

Canim arkadasim stres kadinda uremeyi kapatiyormus sizin galiba bundan sonra yapmaniz gereken tek sey saglikli beslenip stresten uzaklasmak :KK43: nasil yaparsiniz bilemiyorum calisiyormusunuz ise guce verseniz veya ne bileyim ev hanimiysaniz bir kursa yazilsaniz cok ornekleri var cunku ne zaman kafamda bitirdim hamile kaldim diyen Allahu tealadan umut kesilmez umut olsun ama stresi bitirin dua edin bol bol hayirlisini isteyin hayirlisina riza gosterebilmek gucu isteyin kinusmak kolay biliyorum lak lak lak konusuyorum ama bilemeyiz kaderinizde ne var ama tek bildigim dua kaderi degistirir guzel arkadasim insallah hakkinizda herseyin en hayirlisini en guzelini yasarsiniz. Tabiki bu demek degilki tedaviyi birakin devam edin ama bir seyler bulun kendinizi en iyi siz taniyorsunuz kafanizdan bu stresi atabilecek bir seyler bulun arkadasim kendinize
Estağfurullah canım.Allah razi olsun. İnan stres yapmayı çoktan geçtim
Alıştım artık. Bakalım zaman Rabbimin bi bildiği vardır diyorum
Allah bizlere saglik sıhhat versin.

Hayirli geceler hanimlar bende sizlerdenim 35 yasindayim benim amh 0,60 pazartesi tip fakulteye gittim sagda solda hic yumurta göremedi bunun uzere acil amh testi istedi dr sonuç bu ,ayin 24 tarih verdiler ogun gosterecem..
Neyse bi tanidigim ebeydi istanbulda ona tahlil sonucumu gonderdim vatsaptan oda dr bi sorayim dedi,dr hiç iç açıcı konusmadi yumurta hic gormediyse bu durumda kensinlikle tüp yaptirmasin dedi,( bu arada ben iki asilama üç tüp bebek yaptirdim 15 yillik evli hic hamile.olmadim)
Sonra onceki iki tupdede dr yumurta bulamadı ilacla zar zor uc yumurta oluştu kalitesizdi tutmadi,ucuncu tupte saglikki beslendim hayit otu ari polen vs kullandım ilacla 6 yumurtam olustu AB kalitedeydi tutmadi,iki yil ara verdim maddi yonden,tekrar deneyelim dedik bu durumla karsilastik..isyan etmiyorum rabbimin vardir bir bildigi,hakkimizda hayirli olani nasip etsin ins ins derdi veren dermaninida sabrinida verir mevlamm..
İki gundur aglamaktan kafam kazan gibi oldu benden cok annem ağladı onumu teskin edeyim kendimimi tabiki anneme destek oldum kendimi unuttum..bol bol dua edelim ins bu zorlu surecte rabbim yardimcimiz olsun inş..

donasyon çözüm mü bilmiyorum ben nötr bakıyorum daha olaya..vermeyen allah öylede vermez donasyonamı karar verirdim evlatlikmi daha hiç o konuları düşünmedim açıkçası..yaş 32 zaman var onları dusunmek için zaten suanda bile cok ayrıntı var.. ince konular bunlar aynen zor :kızgın:
Cevap geç oldu ama donasyon tamam yaptırılabilir diyorum ama orda dondurulmuş embriyo bırakmak istemiyorum desem yada bıraksam bi kılıfına uydurup bi şekilde benim embriyolardan başkasına embriyo transferi yapsa yada her hastaya ayrı donor kullaniyoz diyo ama yalan yani her ay yumurtasını satan belirli kişiler var yani...

Arkadaşlar merhaba. Ben de 1 sene önce amh düşüklüğü nedeniyle erken menepoza girebileceğimiz öğrendim. Yaşım 34 amh 0,06 . Tüp bebek önerildi ama ben önce denemek istedim. Son bir senede 3 kez hamile kaldım. İlkinde 10 haftalıkken kalbinin durması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım. İkincisi 2 ay önceydi kimyasal gebelikti. Şu an üçüncü kez hamileyim. Henüz 4 haftalık. Tabiki bir sürü tedirginlik yaşıyorum ama inanıyorum ki ben de bir gün bebeğime kavuşacağım. Umutsuzluğa kapılmayın.

Arkadaşlar merhaba. Ben de 1 sene önce amh düşüklüğü nedeniyle erken menepoza girebileceğimiz öğrendim. Yaşım 34 amh 0,06 . Tüp bebek önerildi ama ben önce denemek istedim. Son bir senede 3 kez hamile kaldım. İlkinde 10 haftalıkken kalbinin durması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım. İkincisi 2 ay önceydi kimyasal gebelikti. Şu an üçüncü kez hamileyim. Henüz 4 haftalık. Tabiki bir sürü tedirginlik yaşıyorum ama inanıyorum ki ben de bir gün bebeğime kavuşacağım. Umutsuzluğa kapılmayın.
Ne güzel Allah korusun sıkı sıkı tutunsun size inşallah :KK200:

Masallah masallah Rabbim hayirli sonuclara ulusmak nasip etsin. Nazarlardan muhafaza buyursun. Nasil moral oldu yaziniz Allahu teala razi olsun paylastiginiz umut oldugunuz icin :)

Okuduklarima görüştüklerime bakacak olursam senede 1 defa bile adet olanların çocuğunun olma ihtimali her zaman var. Isterse amh 001 olsun. Menopoza girip senelerce adet olmayanın olmuyor.

Maşallah. Allah kucağına almayida nasip etsin
Adetiniz kesildimı hiç? Fsh da yukselmeler falan oldumu

Maşallah. Allah kucağına almayida nasip etsin
Adetiniz kesildimı hiç? Fsh da yukselmeler falan oldumu
Adetim kesilmedi aksine bitmeyen kanamalarım oldu. Rahatsızlığımı bu şekilde öğrendim. O dönemde fsh ve lh yükselmişti bu yüzden kanamam kesilmiyormuş. Ama 2 3 ay gibi bi sürede kontrol altına aldık. Şu an hormonlarım normal. Doktorum stress kaynaklı olabileceğini söylemişti.gerçekten çom stresli bi dönemden geçiyordum. Hemen işimi bıraktım tüm stres kaynaklarından elimden geldiğince uzaklaştım.beslenmemi düzenledim.hormonlar normale dönünce bir süre promotil woman diye yumurta kalitesi için bi vitamin kullandım. Daha sonra miyositol kullanmaya başladım. İkisinin de faydalı olduğunu düşünüyorum.bu arada son iki gebeliğimde ovulasyon takibi yaptım.İnşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Adetim kesilmedi aksine bitmeyen kanamalarım oldu. Rahatsızlığımı bu şekilde öğrendim. O dönemde fsh ve lh yükselmişti bu yüzden kanamam kesilmiyormuş. Ama 2 3 ay gibi bi sürede kontrol altına aldık. Şu an hormonlarım normal. Doktorum stress kaynaklı olabileceğini söylemişti.gerçekten çom stresli bi dönemden geçiyordum. Hemen işimi bıraktım tüm stres kaynaklarından elimden geldiğince uzaklaştım.beslenmemi düzenledim.hormonlar normale dönünce bir süre promotil woman diye yumurta kalitesi için bi vitamin kullandım. Daha sonra miyositol kullanmaya başladım. İkisinin de faydalı olduğunu düşünüyorum.bu arada son iki gebeliğimde ovulasyon takibi yaptım.İnşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Amin canım. Benimde son iki ay felaket adet kanamam vardı
Sonra pat diye kesildim.Ah bu dr. milleti beni öldürüyor o zaman sadece beklediler ilaç bile yazmadilar. o sırada fsh 160 a dayandı. Artık özele gittim öyle öyle düştü

Guzel arkadasim gercekmi yoksa moral vermek icin mi soyledin boyle gerceklerle yuzleseyim dusuyorsa dusuyordur yani umutlanayim mi degisebiliyormu boyle laboratuvardan laboratuvara :)
Moral vermek için böyle şeyler söylemek kandirmaktir. Ne çektiğini iyi anlıyorum. Bu konuda moral adi altında yanlış bişey söylersem kotuluk yapmış olurum. Benim de amh değerim 0.34 tü sonra yaptırdım 0.17 çıktı en son 0.26 çıkmıştı.Doktor da bu sonuçların birbirinden farkı yok zaten demişti bu kadar küçük farklılıklar önemli değil. Hatta laboratuvarda bekletme süresine göre bile değişiyormus.

Moral vermek için böyle şeyler söylemek kandirmaktir. Ne çektiğini iyi anlıyorum. Bu konuda moral adi altında yanlış bişey söylersem kotuluk yapmış olurum. Benim de amh değerim 0.34 tü sonra yaptırdım 0.17 çıktı en son 0.26 çıkmıştı.Doktor da bu sonuçların birbirinden farkı yok zaten demişti bu kadar küçük farklılıklar önemli değil. Hatta laboratuvarda bekletme süresine göre bile değişiyormus.
Ahh cok ozur dilerim guzel arkadasim hesplamadan konustum hakkini helal et. Ne bileyim kurdum oyle hani stres etkiliyor diyorlar ya acaba dedim arkadasim uzulup stres olmayayim diye boyle soyluyor olabilir mi. Cok tesekkur ederim cevap icin icimi rahatlattin arkadasim. Insallah en kisa surede gonlunuzun hayirli muratlarina kavusursunuz. Tekrardan ozur dilerim

Back