• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yaa işte prof olmuş adam olamamış herşeye de tıbbi acıdan bakmaya pek meraklılar donasyon da çözüm evet ama güvenilir değil ki donasyon yaptırdım bitti olmuyo işte bende çok düşündüm ama zor yani
donasyon çözüm mü bilmiyorum ben nötr bakıyorum daha olaya..vermeyen allah öylede vermez donasyonamı karar verirdim evlatlikmi daha hiç o konuları düşünmedim açıkçası..yaş 32 zaman var onları dusunmek için zaten suanda bile cok ayrıntı var.. ince konular bunlar aynen zor :kızgın:

Ben eper kendi yumurtalarımızla olmazsa erken yaşta yaş geçmeden donasyon yaptırılması gerektiğini düşünenlerdenim.

Merhaba arkadaslar benim amh 2 ayda 0.51 den 0.44 e dusmus yasim 37 bu hormon bu kadar hizli mi dusuyor ayda 7 rakam dusuyosa 3 veya 4 aya ben bittim oylemi oluyor :(

Yok canım öyle düşünme laboratuarda bekleme süresi bile sonucu etkiliyor. Bu kadar küçük farklılıklar zaten önemli degilmis

Yok canım öyle düşünme laboratuarda bekleme süresi bile sonucu etkiliyor. Bu kadar küçük farklılıklar zaten önemli degilmis
Cevap icin cok tesekkur ederim arkadasim. Bitti bitiyor diye stres yapmaktan rezervim bitmeden kanser olup olecegim galiba. 2 ay once fsh 17 ydi bu ay 12.5 ama folikul de 8 den 1 e dustu hayirlisi Rabbim isteyen cabalayan herkese hayirli sonuclar nasip etsin. Birinci test bakirkoy devlette ikinci test ise suleymaniye kadin dogumda yapildi ama ne bileyim folikul sayisida azalinca moralim bozuldu. Esimdede problem var benim suan onu bekliyoruz insallah o beni cok beklemek zorunda kalmaz. Cok zor imtihandayiz ama tabiki halimize binlerce kez sukur bazen aglamakli oluyorum sonra diyorum amaan olum var yalan dunya. Ablamin bir bacagi felc oldu sonra onu dusunuyorum beterin beteri var diyorum ama en kotusu belirsizlik galiba oldumu olacakmi :)

Kizlar bu arada bugun tibbi genetige gittim 3 kez dusuk yaptim dedim cok ayip biliyorum ama yalan soyledim o_O karyotip analizi ve tromboli icin kan istedi dusukleri duyunca doktor. Kan verdim hani tup bebek surecine gecmek nasip olursa diye aklinizda olsun. Sonuclar 3 ayda cikiyormus devlette :halay:

Unutmadan gitmisken suleymaniye devlet hastanesi tup bebek merkezine ciktim. Doktorla uzun uzun konustuk. Ilac olarak Neofortil wm ve Omepa-Q10 onerdi. Birde esimin doktoru bana isy cp diye bir kapsul onerdi rtm shop diye bi yer var izmirde oradan siparis ettim geldi isirgan yapragi civan percemi kekik ve at kuyrugu karisimli bi ilac yanimdaydi gosterdim kullan faydasi olur dedi. Ari sutu bal polen karisimi kullaniyorum. Hayir civan percemi ada cayi ve aslan pencesi karisimi bir bitki cayi iciyorum onlarida soyledim kullanabilirsin dedi. Oyle bilgi amacli yazdim :) . Ama tabi sunuda ekledi tedaviye baslaman lazim tup bebek veya yumurta dondurma bunlar kanitlanmis seyler degil ama faydasi olur kullan devam et dedi.

Guzel arkadasim gercekmi yoksa moral vermek icin mi soyledin boyle gerceklerle yuzleseyim dusuyorsa dusuyordur yani umutlanayim mi degisebiliyormu boyle laboratuvardan laboratuvara :)

Ya yok arkadasim olamaz yukselir yani Allahinbizniyle yukselir yas kucuk daha ne yaptiniz bu surecte ne kullandiniz hangi testler yapildi.
2 küsür sene oldu çıkamıyorum çıkamadım artık sıkıldım. Genetikten testlere baktırdim temiz. Saracoglunjn her kürünü denedim gene olmadı
Tek yaptığım dr. gidip gelmek. Menopoza giren kadın ilk senelerde çıkarsa çıkıyorMuş menopozdan

Back