• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yeni
Merhabalar. Bende aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım FSH 95 AMH ise 0.01 çıktı. İlk günden beri reglimi Cyclo-Prognova ile görüyordum. Kendiliğimden göremiyorum. Yeni evliyim ve evlendikten 1 ay sonra tedaviye başladım. Şimdi 3 aylık Promotil Women kullanıyorum inşallah fayda görürüm. Böyle durumda olup da fayda gören var mi hiç ? Beni bilğilendirir iseniz sevinirim..
hayalcim noolur doğru bit dr a gittiğinden emin ol.. ben çok üzüldüm bugün.. gördüğüm tedaviler hep saçmalıklmış. onca parayı, hafi parayıda geçtim onca acıyı boşa çekmişim. çok yanlış ilaç yüklemesi yapılmış ve belkide boşuna yumurtalıklarım daha da olumsuz etkilenmiş. lütfen yaşın daha çok genç.. düzgün bir yere gittiğinden emin ol

Çok haklısın. Rapor çıkıyor bide işe yaramıyor
Rapor çıkan yerler donasyon diyor mecbur özele gidiyoruz.Eee ne önemi kaldı raporun

arkadaş bazı dr lara zor geliyor bu konu hemen donasyon olayını söylüyor. ben bugun gittiğim kadına çok inandım helede arkadaşım onun sayesinde hamile kalınca daha da inandım. benim fsh 0.28 diye ümidi kesip dayamışlar yüksek dozu. yumurtalar hayvan gibi büyümüş ama içi boş kalmış hep. sizden ümidi kesmeyenlere gidin noolur.. 2yılım heba olmuş. üzüntğden şişti içim.. o kadar kötü hissettimki anlatamam

arkadaş bazı dr lara zor geliyor bu konu hemen donasyon olayını söylüyor. ben bugun gittiğim kadına çok inandım helede arkadaşım onun sayesinde hamile kalınca daha da inandım. benim fsh 0.28 diye ümidi kesip dayamışlar yüksek dozu. yumurtalar hayvan gibi büyümüş ama içi boş kalmış hep. sizden ümidi kesmeyenlere gidin noolur.. 2yılım heba olmuş. üzüntğden şişti içim.. o kadar kötü hissettimki anlatamam
İnşallah bu sefer olur. Dikkat edin genede paraniza sağlığınıza Allah yardımcımız olsun. Benimde ilk denemem tuo bebek ve son Dr. Um olur büyük ihtimal

İnşallah bu sefer olur. Dikkat edin genede paraniza sağlığınıza Allah yardımcımız olsun. Benimde ilk denemem tuo bebek ve son Dr. Um olur büyük ihtimal

saolasım canım..inşallah senden de olumlu güzel hbrler alırız.. ben söyledim bakın biz sıfırı tükettik. halimiz vaktimiz bu.. boş ümide verecek paramız yok diye. eşimde söyledi bu artık son ümidimiz dedi. maalesef bu pek çok dr un parayı vurduğu acımasız bir sektör haline geldi. en büyük ümidimiz ile oynuyorlar. yazık yaa ne hale düşürüyorlar bizleri. çoğu insan boşanmanın eşiğine geliyor. rızkını hayatını ümidini buraya bağlıyorsun :KK43: babaannem hep der çıkmadık candan ümit kesilmez diye bazen ona inanasım geliyor. varmış ödeyecek bir borcumuz Allaha diyorum. çile dolunca belki olur diyorum. ne dualar ne zikirler ne okumalar. bi gün aklım esiyor ağlayıp içiyorum ertesi gün dua ediyorum aptala döndüm. tek bildiğim kimsenin canını böyle bir imtihan ile sınanmak üzere acıtmadım. çalmadım çırpmadım hak yemedim , kimsenin mutluluğunda gözüm olmadı , didindim çabaladım mutlu bir yuva kurmak için gayret gösterdim. saygıda sevgide kusur etmemeye çalıştım . düşenin dostu oldum .. niye böyle oldu anlamadım gitti

Ben de 5 kez tedavi oldum. Olmayınca bıraktım bari hacamat sülük kürler hatta koca karı ilaçları deneyeyim belki derdime çare olur dedim ama onlar da olmadı. Her ay aynı umut acaba bu sefer olmusmudur diye herşeye dikkat ediyosun bir mucize olacağını bile bile...ama sonuç koskoca bir hüsran.Bazen diyorum bunları yaşayacağıma keşke ölseydim. Bunların yanında ölüm bile bir mükâfat diyorum. Sonra isyan ediyorum diye bir suçluluk duyuyorum. Kim bilir ne dertler yaşayanlar var. Onları düsününce sükrediyorum. Öyle dertler var ki senin derdini nimetten sayanlar var belki diyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Ne yapsam ne desem de ağır geliyor bu yük bana. Derdini veren Allah dermanini da verirmiş. İnşallah biz de en yakın zamanda dermanini buluruz bu hastaligin.

off merveko bende denedim o sülük hacamat olaylarını.. belki biraz faydası olmuş olabilir. bugun dr 2- 3 tane yumurta var gibi dedi. reglimşn 2.günü bugün. belki yarın başlayacağız tedaviye.. geçen hafta işten ayrıldım.. çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı dert. adım başı para bu iş.. bugün testti muayneydi 700 tl falan harcadım bile :( yarın tedaviye başlarsak ilaçlar iğneler gene başlayacak üçbeş bin tl ler gitmeye.. bi taraftan çalışmak lazım.

aynı senin düşündüklerini düşündümç öleyim daha iyi dedim. eşimi çocuksuz bırakmanın stresi yükü ayrı aileyi maddi olarak zorlamanın yükü apayrı. herkes soruyo. susup kalıyosun. yaş 39 olmuş hadi artık bırak kariyeri çocuk yap diyolar bakıyosun .. Allahım yardım et yaaa ne olur yalvarıyoruz

Yeni
Merhabalar. Bende aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım FSH 95 AMH ise 0.01 çıktı. İlk günden beri reglimi Cyclo-Prognova ile görüyordum. Kendiliğimden göremiyorum. Yeni evliyim ve evlendikten 1 ay sonra tedaviye başladım. Şimdi 3 aylık Promotil Women kullanıyorum inşallah fayda görürüm. Böyle durumda olup da fayda gören var mi hiç ? Beni bilğilendirir iseniz sevinirim..
Merhaba,
Benim amh 0,06 . Promotil women i bende kullandım 3 ay . Bi düşük bi kimyasal yaşadım ve şu an tekrar hamile kaldım. Ben faydası olduğunu düşünüyorum. Pahalı bi vitamin olduğu için 3 ay sonra miyositol kullanmaya başladım.

Merhaba,
Benim amh 0,06 . Promotil women i bende kullandım 3 ay . Bi düşük bi kimyasal yaşadım ve şu an tekrar hamile kaldım. Ben faydası olduğunu düşünüyorum. Pahalı bi vitamin olduğu için 3 ay sonra miyositol kullanmaya başladım.
Ne güzel bu değerle hamilr kalmışsın doğal yoldan maşallah sağlıkla grlir inşallah

Okadar güzel yazmışsınızki sayfalardır beni hüzünlendirdiniz :( iç dünyamı anlatmışsınız... gerçekten çok ama çok ama çokkkk zor bir durum. Kansere çare var buna yok. Ya heeşeye bir çare var ama yumurtan bittimi bitti çaresi yok... ve buraya yazan herkes 40 yaşının altında menapoza girmek üzere nasıl bir yüzyıl?! Ne kadar çok kadın 40 yaşın alyında menapoza giriyor inanamıyorum :( haydi çocuk iiinş halletk diyelim erkenden menapoza gireceğiz sıcak basması vajinal kuruluk stres kemik erimesi bunlarl nasıl başedeceğiz gerçekten çok karamsarım çocuk sahibi oldak bile dert bitmiyor bu yaşımızda menapoza gireceğiz revamı bu ya!!!

Hormon tedavisiyle hadi 3sene 5 sene öteledik ya sonra? O hormonlardan aldığımız zarar meme kanseri mi olur rahşm kanderimi olur o kadar yüklenmeye bunun stresi ayrı dert!!!menapozla kadınlardada kalp krizi riski yğkseliyor bu ilaçlar bukadar stresler tedaviler kalbi mi yorar??? Ne olur ne biter yanş tamam çocuk ilk hedef hepimiz çocuğu bir yapalım gerisi allah kerim diyoruz ama çocuktan snra napacağız hepimiz yeni evli işi kariyeri olan güzel güçlü kadınlarız yazık değilmi bizlere ya.okadar sinirliyimki bu başımıza gelene anlatamam.... çok üzgünüm hiç birimiz bunu haketmedk. Bu dermansız derdi haketmedk.

Merhaba,

Ne kadar sevndm anlatamam haberinize allah tamamına erdirsin bende 30 yaşındayım fsh 9 amh 002 :( promotil woöenden biraz bahseder misin nasıl kullandını hangi başka takviyler kullanıp nasıl hamile kaldınız anlatırsanız hepimiz için çooook umut ve fayda olaktır ...

Okadar güzel yazmışsınızki sayfalardır beni hüzünlendirdiniz :KK43: iç dünyamı anlatmışsınız... gerçekten çok ama çok ama çokkkk zor bir durum. Kansere çare var buna yok. Ya heeşeye bir çare var ama yumurtan bittimi bitti çaresi yok... ve buraya yazan herkes 40 yaşının altında menapoza girmek üzere nasıl bir yüzyıl?! Ne kadar çok kadın 40 yaşın alyında menapoza giriyor inanamıyorum :KK43: haydi çocuk iiinş halletk diyelim erkenden menapoza gireceğiz sıcak basması vajinal kuruluk stres kemik erimesi bunlarl nasıl başedeceğiz gerçekten çok karamsarım çocuk sahibi oldak bile dert bitmiyor bu yaşımızda menapoza gireceğiz revamı bu ya!!!

Hormon tedavisiyle hadi 3sene 5 sene öteledik ya sonra? O hormonlardan aldığımız zarar meme kanseri mi olur rahşm kanderimi olur o kadar yüklenmeye bunun stresi ayrı dert!!!menapozla kadınlardada kalp krizi riski yğkseliyor bu ilaçlar bukadar stresler tedaviler kalbi mi yorar??? Ne olur ne biter yanş tamam çocuk ilk hedef hepimiz çocuğu bir yapalım gerisi allah kerim diyoruz ama çocuktan snra napacağız hepimiz yeni evli işi kariyeri olan güzel güçlü kadınlarız yazık değilmi bizlere ya.okadar sinirliyimki bu başımıza gelene anlatamam.... çok üzgünüm hiç birimiz bunu haketmedk. Bu dermansız derdi haketmedk.

Ne kadar sevndm anlatamam haberinize allah tamamına erdirsin bende 30 yaşındayım fsh 9 amh 002 :KK43: promotil woöenden biraz bahseder misin nasıl kullandını hangi başka takviyler kullanıp nasıl hamile kaldınız anlatırsanız hepimiz için çooook umut ve fayda olaktır ...
Çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin.doktorumun önerdiği bir vitamin takviyesi yumurtaların kalitesini arttırmak için.çünkü amh düşünce yumurta kalitesi de düşüyor. Bu yüzden iyi beslenmek ve bu şekilde takviyeler kullanmak önemli.suda eritilip içiliyor her gün bi adet. 3 ay kullandım. Sonrasında miyositol kullandım. Aynı zamanda ovulasyon takibi yaptım. İki ay yaptım takibi ilkinde kimyasal gebelik yaşadım ikincisi de şimdiki gebeliğim çok şükür kimyasal değil bu sefer.

15 sene önce amh iyidir neden olmadı doktorlar bişey dedi mi
10 yil once laparoskopi oldum endometriozis teşhisi kondu,dr dunyada dort kiside bu hastalik varsa biri sensin demisti,benim sivim spermi yakiyor canim ondan dolayi olmadi simdide erken menopoz var ,haftaya carsamba gunu tip fakukte unv. randevum var,tup bebek icin evraklari tamamliyacagiz ins guzel olumlu sonuc aliriz..rabbim kolaylastirsin inş..

Çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin.doktorumun önerdiği bir vitamin takviyesi yumurtaların kalitesini arttırmak için.çünkü amh düşünce yumurta kalitesi de düşüyor. Bu yüzden iyi beslenmek ve bu şekilde takviyeler kullanmak önemli.suda eritilip içiliyor her gün bi adet. 3 ay kullandım. Sonrasında miyositol kullandım. Aynı zamanda ovulasyon takibi yaptım. İki ay yaptım takibi ilkinde kimyasal gebelik yaşadım ikincisi de şimdiki gebeliğim çok şükür kimyasal değil bu sefer.

Ben bizim kadar amh fsh probelmi olanların kendi yumurtalarıyla sürekli takip süreli ilişki ve bitaminlerle kendiliğinden olma ihtimalinin daha yüksek oldugunu düşünğyorum çünkğ bize ialç yaramıyor aşırı büyütüp içini boş çıkarıyor ve aşırı yğkşenmede erken menapozu dahada erkene çekiyor. Bence en güzelini yaomışsınız

Ben bizim kadar amh fsh probelmi olanların kendi yumurtalarıyla sürekli takip süreli ilişki ve bitaminlerle kendiliğinden olma ihtimalinin daha yüksek oldugunu düşünğyorum çünkğ bize ialç yaramıyor aşırı büyütüp içini boş çıkarıyor ve aşırı yğkşenmede erken menapozu dahada erkene çekiyor. Bence en güzelini yaomışsınız
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Gereksiz ilaç ve hormon takviyesinin bizi daha çok yorduğunu düşünüyorum. Hamile kalabilmemiz için bir tane sağlıklı yumurta yeterli ve bizim hala yumurtamız var. Önemli olan kalan yumurtalarımızın kalitesini yükseltebilmek.

saolasım canım..inşallah senden de olumlu güzel hbrler alırız.. ben söyledim bakın biz sıfırı tükettik. halimiz vaktimiz bu.. boş ümide verecek paramız yok diye. eşimde söyledi bu artık son ümidimiz dedi. maalesef bu pek çok dr un parayı vurduğu acımasız bir sektör haline geldi. en büyük ümidimiz ile oynuyorlar. yazık yaa ne hale düşürüyorlar bizleri. çoğu insan boşanmanın eşiğine geliyor. rızkını hayatını ümidini buraya bağlıyorsun :KK43: babaannem hep der çıkmadık candan ümit kesilmez diye bazen ona inanasım geliyor. varmış ödeyecek bir borcumuz Allaha diyorum. çile dolunca belki olur diyorum. ne dualar ne zikirler ne okumalar. bi gün aklım esiyor ağlayıp içiyorum ertesi gün dua ediyorum aptala döndüm. tek bildiğim kimsenin canını böyle bir imtihan ile sınanmak üzere acıtmadım. çalmadım çırpmadım hak yemedim , kimsenin mutluluğunda gözüm olmadı , didindim çabaladım mutlu bir yuva kurmak için gayret gösterdim. saygıda sevgide kusur etmemeye çalıştım . düşenin dostu oldum .. niye böyle oldu anlamadım gitti

Ama yaptigin butun iyiliklerinin karsiligini rabbim verecekki sakin isyan etme bol bol dua sen kac yillik evlisin, kac yaşındasın bilmiyorum birde soyle dusun emin ol ki rabbim hakkimizda.ne hayirli ise.onu verecek bu cocukda vermeyerekte bi hayir olabilir dusun belki dogacak sen buyut besle genç yasta elinden gitse o zaman dahami kahrolursun yoksa olmadiginda dami icin huzur olur,bak benim kp vefat edeli 45 gun oldu gizli kalpten,kaynim vefat etti gizli kalpten hemde 38 yasinda oylemi ciger yanarmis dk lar yil gibi gecti bide bu yasta evladin gozun onunde gittigini gormek cok feci,haa bakiyorum benim evladimda böyle olabilirdi genetigi tasiyabilirdi,allah vermesin feci hastalik kaza.olabilirdi kardesim bunlar hayal degil gerçek o yuzden daha dikkatli dua tevekkelu elden birakmadan dua etmeliyiz,teyzem 35yasinda seker hastasi 4 insulin igne vuruluyordu esi hic tedaviye baktirmadi neymis seker hastasi, 16 yil sonra bi kizi oldu ,teyzem cok agladi bizde agladik hep dua ettik ettim rabbim benden once teyzemi sevindir hayırlı evlat ver sonra bana ver cunku o cok bekledi diye dua ettimistim,simdi kizi 3,5 yasinda fici gibi saclari vardi simdi losemi hastasi gibi saclari dokuldu simdi kizi icin cirpiniyor dr dr geziniyorlar,rabbim hayirli olani hakkimizda kolaylastirsin inş..
Ben pazartesi gunu dr gitmeye inan korka korka dr gittim ve korktugum basima geldi,soktan eve geldim agladim agladim esim gozumun onune geldi,agladim agladim ama ne fayda bu.ikimizinde imtihani,sonra bir bebek görsem,bebek kiyafetleri gorsem icim yandi kavruldu agladim agladim emziremiyecekmiyim koklayamiyacakmiyim die aklimdan gecti rabbim isyan etmiyorum derdi veren sensin rabbim dermaninida ver bizler aciz kulunuz bizede hayirli evlatlar ver..hep dua edecegim hep kizlar..icimden ne firtinalar kopuyor ama rabbim bizi gozetliyor kiracak laf demek istemiyorum cunku o rabbim cok merhametli... bize bu yollari kolaylastirsin ins(sabir versin die dua etmiyorum cunku rabbim bak bu.kulum sabrediyor biraz daha imtihan vereyim dermis) bunuda bugun öğrendim...

off merveko bende denedim o sülük hacamat olaylarını.. belki biraz faydası olmuş olabilir. bugun dr 2- 3 tane yumurta var gibi dedi. reglimşn 2.günü bugün. belki yarın başlayacağız tedaviye.. geçen hafta işten ayrıldım.. çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı dert. adım başı para bu iş.. bugün testti muayneydi 700 tl falan harcadım bile :KK43: yarın tedaviye başlarsak ilaçlar iğneler gene başlayacak üçbeş bin tl ler gitmeye.. bi taraftan çalışmak lazım.

aynı senin düşündüklerini düşündümç öleyim daha iyi dedim. eşimi çocuksuz bırakmanın stresi yükü ayrı aileyi maddi olarak zorlamanın yükü apayrı. herkes soruyo. susup kalıyosun. yaş 39 olmuş hadi artık bırak kariyeri çocuk yap diyolar bakıyosun .. Allahım yardım et yaaa ne olur yalvarıyoruz
Aaa cok guzel bak iki uc yumurta nedemek bak bu çok iyi,benim hic yumurtam yok hep hormion ilacla oluşturdular o da kalitesisdi,sakin icki ne icme yumurtan icin ne varsa ari polen falan kullan moral bozmak yokk stres yokk,neden stresin sana zarari var eee streslenince isler hallediliyormu yokk relaks olcaksin bebek icin hadi canim gayret,ben daha boşluktayım bir sey dusunemiyorum ki gerci kendi basima kalsam dusunurdum kafayi yerdim ama nedense icimde bir huzur var hic sinirlenesim yok stres yapasim yok stres yapinca biliyorumki rahmim yumurtalarim kusuyor onlar icin mucadeleye devamm

Back