Hayirli geceler hanimlar bende sizlerdenim 35 yasindayim benim amh 0,60 pazartesi tip fakulteye gittim sagda solda hic yumurta göremedi bunun uzere acil amh testi istedi dr sonuç bu ,ayin 24 tarih verdiler ogun gosterecem..
Neyse bi tanidigim ebeydi istanbulda ona tahlil sonucumu gonderdim vatsaptan oda dr bi sorayim dedi,dr hiç iç açıcı konusmadi yumurta hic gormediyse bu durumda kensinlikle tüp yaptirmasin dedi,( bu arada ben iki asilama üç
tüp bebek yaptirdim 15 yillik evli hic hamile.olmadim)
Sonra onceki iki tupdede dr yumurta bulamadı ilacla zar zor uc yumurta oluştu kalitesizdi tutmadi,ucuncu tupte saglikki beslendim hayit otu ari polen vs kullandım ilacla 6 yumurtam olustu AB kalitedeydi tutmadi,iki yil ara verdim maddi yonden,tekrar deneyelim dedik bu durumla karsilastik..isyan etmiyorum rabbimin vardir bir bildigi,hakkimizda hayirli olani nasip etsin ins ins derdi veren dermaninida sabrinida verir mevlamm..
İki gundur aglamaktan kafam kazan gibi oldu benden cok annem ağladı onumu teskin edeyim kendimimi tabiki anneme destek oldum kendimi unuttum..bol bol dua edelim ins bu zorlu surecte rabbim yardimcimiz olsun inş..