- 2 Ağustos 2018
- 235
- 123
- 23
- Konu Sahibi crocus7919
- #6.101
Amin insallah arkadasimÇok güzel söylemişsiniz evet mecbur bi sebep buluyoruz nasip bakalım elimizden geleni yapalım sonra vardır bir hayır Rabbim hepimize güzelliğini tatdırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah arkadasimÇok güzel söylemişsiniz evet mecbur bi sebep buluyoruz nasip bakalım elimizden geleni yapalım sonra vardır bir hayır Rabbim hepimize güzelliğini tatdırsın
kadin dogum doktoru asilama tutmayabilir tup bebek dediHayır düşük değil
evet pcosum ama adetlerim duznli. cok,zayifimFsh lh hormonlariniz kac cikti adetin 3. Gunu 4.70 dusuk degil ama normalin uzerinde bir deger sanirim. Eger lh degeriniz fsh tan yuksek ise polikistik over olabilirsiniz.
Doğal adet görüyor musunuz? Ben ilaçla oluyorum, menopozdayim. Bi türlü yumurta olmuyorYum.donasyonu düşünmeye başlamıştım yazın gez dolaş vakit geçirince kendiliğinden adet görmeye başladım bir umut her zaman varmış burda birçok hikaye okuyordum ama benim olmaz artık menapozum diyodum bir tanede olsa oluştu yumurtam inşallah devamı gelir:)
Evet 8 ay adet görmedim amh 0002 idi fsh 110 du trisequens le adet goruyordum 6 ay kullandim biraktim adet gormedim bir ay daha kullandim ara ara denedim iste sonra bıraktım hapı diyete basladim adetim düzene girince fsh baktılar 5 cıktı tüp bebek merkezine gittim..Doğal adet görüyor musunuz? Ben ilaçla oluyorum, menopozdayim. Bi türlü yumurta olmuyor
Biraz bahseder misiniz ne kadar süre sonra adet görmeye başladınız? Yumurta oluşmuş ya inşallah devamı gelir menopozdan çıkınca mi oluştu?
Bencede aşılama ile vakit kaybetmeyinkadin dogum doktoru asilama tutmayabilir tup bebek dedi
Hay maşallah. Darısı bizlere.Sebep ne menopoza girmenin arastirildı mı?Evet 8 ay adet görmedim amh 0002 idi fsh 110 du trisequens le adet goruyordum 6 ay kullandim biraktim adet gormedim bir ay daha kullandim ara ara denedim iste sonra bıraktım hapı diyete basladim adetim düzene girince fsh baktılar 5 cıktı tüp bebek merkezine gittim..
Sebepsiz... inşallah Allahım herkese nasip etsin içinden de bizeHay maşallah. Darısı bizlere.Sebep ne menopoza girmenin arastirildı mı?
cok güzel bir gelişme...hayırlısıyla evladinida kucağına alırsın inşallah arkadaşım..cokmu kilon vardı kac kilo verdin diyette belirli bir duzenin belirli bir beslenme şeklin varmıydı cok soru sordum kusura bakma birsey etki etmismi diye anlamaya çalışıyorumEvet 8 ay adet görmedim amh 0002 idi fsh 110 du trisequens le adet goruyordum 6 ay kullandim biraktim adet gormedim bir ay daha kullandim ara ara denedim iste sonra bıraktım hapı diyete basladim adetim düzene girince fsh baktılar 5 cıktı tüp bebek merkezine gittim..
Aşkolsun istediğiniz soruyu cevaplarım 94 kilo 83 e düştümcok güzel bir gelişme...hayırlısıyla evladinida kucağına alırsın inşallah arkadaşım..cokmu kilon vardı kac kilo verdin diyette belirli bir duzenin belirli bir beslenme şeklin varmıydı cok soru sordum kusura bakma birsey etki etmismi diye anlamaya çalışıyorum
harika inşallah dahada verirsin benim arkadaşımda tedaviyle bile hamile kalamıyordu 85 kiloydu 58 e düştü ve hamile kaldı kendiliğinden...ama benimki biraz farklı 52 kiloyum fsh en son 80 lerdeydi aylardır baktırmıyorum ilaçla adet olabiliyorum maalesefAşkolsun istediğiniz soruyu cevaplarım 94 kilo 83 e düştüm
Bana da doktor etkisi olmaz diyodu ama var yani evet zayıfmışsınız ama arada ilacı bırakıp bekleyin bence ben öyle yaptım yaniharika inşallah dahada verirsin benim arkadaşımda tedaviyle bile hamile kalamıyordu 85 kiloydu 58 e düştü ve hamile kaldı kendiliğinden...ama benimki biraz farklı 52 kiloyum fsh en son 80 lerdeydi aylardır baktırmıyorum ilaçla adet olabiliyorum maalesef
peki nekadar beklemek gerekiyor yani mesela 2 ay bıraktım olmayınca tekrar baslasammı...bir doktor daha bana aynısını söylemişti ilaclar yumurtaliklari iyice tembellestiriyor rahimide inceltiyor 6 ayda bir bırak bekle demişti..Bana da doktor etkisi olmaz diyodu ama var yani evet zayıfmışsınız ama arada ilacı bırakıp bekleyin bence ben öyle yaptım yani
Anladım aslında doğrusu bunu doktor kontrolünde yapmak zaten hormonlar alt-üst iyice tırlatmayayım kafasınıyinede cevaplar için tesekkür ederimAynen bende 3 ay kullandim bıraktım o ay olmadi tekrar hapa başladım 2 ay beklemiş oluyosun zaten
Bizim gibi amh düşük fsh yuksek hastalarla uğraşmak istemiyorlar zaten en son gittigim doktor her ay gelmene gerek yok demiştiAnladım aslında doğrusu bunu doktor kontrolünde yapmak zaten hormonlar alt-üst iyice tırlatmayayım kafasınıyinede cevaplar için tesekkür ederim
ooo ben nelerle karşılaştım donasyon diyen oldu..test sonucundan sonra asistanını defalarca aramama ragmen geri dönmeyen hatta telefona bakmaya tenezzül etmeyip whatsapptan yapabileceğim bisey yok diyen bile oldu ve bu saydıklarımın hepsi turkiyenin en iyi hastanelerindeki tup bebek profesörleriBizim gibi amh düşük fsh yuksek hastalarla uğraşmak istemiyorlar zaten en son gittigim doktor her ay gelmene gerek yok demişti
Yaa işte prof olmuş adam olamamış herşeye de tıbbi acıdan bakmaya pek meraklılar donasyon da çözüm evet ama güvenilir değil ki donasyon yaptırdım bitti olmuyo işte bende çok düşündüm ama zor yaniooo ben nelerle karşılaştım donasyon diyen oldu..test sonucundan sonra asistanını defalarca aramama ragmen geri dönmeyen hatta telefona bakmaya tenezzül etmeyip whatsapptan yapabileceğim bisey yok diyen bile oldu ve bu saydıklarımın hepsi turkiyenin en iyi hastanelerindeki tup bebek profesörleri