- 11 Ocak 2017
- 134
- 117
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.121
donasyon çözüm mü bilmiyorum ben nötr bakıyorum daha olaya..vermeyen allah öylede vermez donasyonamı karar verirdim evlatlikmi daha hiç o konuları düşünmedim açıkçası..yaş 32 zaman var onları dusunmek için zaten suanda bile cok ayrıntı var.. ince konular bunlar aynen zorYaa işte prof olmuş adam olamamış herşeye de tıbbi acıdan bakmaya pek meraklılar donasyon da çözüm evet ama güvenilir değil ki donasyon yaptırdım bitti olmuyo işte bende çok düşündüm ama zor yani
225 kullandım bi işe yaramadıAmh değeri düşük olanlar gonal f günlük kaç doz kullandınız
Gonal f 300 kullandım 375 çıkıyor içinde zaten ve yanında merional kullandım. Amh değerim 0,5 idiAmh değeri düşük olanlar gonal f günlük kaç doz kullandınız
Kaç yumurta olmuştuGonal f 300 kullandım 375 çıkıyor içinde zaten ve yanında merional kullandım. Amh değerim 0,5 idi
Neden ki olmadımı yumurta amh kaçtı225 kullandım bi işe yaramadı
Cevap icin cok tesekkur ederim arkadasim. Bitti bitiyor diye stres yapmaktan rezervim bitmeden kanser olup olecegim galiba. 2 ay once fsh 17 ydi bu ay 12.5 ama folikul de 8 den 1 e dustu hayirlisi Rabbim isteyen cabalayan herkese hayirli sonuclar nasip etsin. Birinci test bakirkoy devlette ikinci test ise suleymaniye kadin dogumda yapildi ama ne bileyim folikul sayisida azalinca moralim bozuldu. Esimdede problem var benim suan onu bekliyoruz insallah o beni cok beklemek zorunda kalmaz. Cok zor imtihandayiz ama tabiki halimize binlerce kez sukur bazen aglamakli oluyorum sonra diyorum amaan olum var yalan dunya. Ablamin bir bacagi felc oldu sonra onu dusunuyorum beterin beteri var diyorum ama en kotusu belirsizlik galiba oldumu olacakmi :)Yok canım öyle düşünme laboratuarda bekleme süresi bile sonucu etkiliyor. Bu kadar küçük farklılıklar zaten önemli degilmis
Guzel arkadasim gercekmi yoksa moral vermek icin mi soyledin boyle gerceklerle yuzleseyim dusuyorsa dusuyordur yani umutlanayim mi degisebiliyormu boyle laboratuvardan laboratuvara :)Yok canım öyle düşünme laboratuarda bekleme süresi bile sonucu etkiliyor. Bu kadar küçük farklılıklar zaten önemli degilmis
Ben eper kendi yumurtalarımızla olmazsa erken yaşta yaş geçmeden donasyon yaptırılması gerektiğini düşünenlerdenim.
Amh 0.01.Neden ki olmadımı yumurta amh kaçtı
Amh 0.01Neden ki olmadımı yumurta amh kaçtı
Amh 0.01
32yasiniz kac peki
Ya yok arkadasim olamaz yukselir yani Allahinbizniyle yukselir yas kucuk daha ne yaptiniz bu surecte ne kullandiniz hangi testler yapildi.
Cogu doktor 35 yasin altindaki durumlar geri dondurulebiliyor diyor biseyler yapin arastirin ne bileyim genetige gidin vitaminlere bakin dhea ya baktirin ama yas 32 umut var yasiniz kucuk daha
2 küsür sene oldu çıkamıyorum çıkamadım artık sıkıldım. Genetikten testlere baktırdim temiz. Saracoglunjn her kürünü denedim gene olmadıYa yok arkadasim olamaz yukselir yani Allahinbizniyle yukselir yas kucuk daha ne yaptiniz bu surecte ne kullandiniz hangi testler yapildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?