• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kullanmadigim ilaç vitamin denemedigim kür,akapunktur, hacamat ,suluk hatta en son çare kocakari ilaclari ne duyduysam yaptım ama sonuç yok. Hepsini binbir umutlarla yaptım bu sefer faydasi olacak diye tek tek denedim ama artık umudun bittiği yerdeyim sanırım.

Zaten beklentin yanlış olmuş bu kürler amh yükseltmez.
Amh hiçbirşekilfe eski haline dönmez.
doğduğumuz günden itibaren yumurtalar her adet döneminde azalır.
Sağlıklı kadınlardada bu böyledir dolayısıyla doğduğumuzdan öenapoza kadar hep yumurta sayısı azalarak devam eder ve en nihayetinde biter.
Bizim sorunumuz bu tükenmenin normal zamandan 15-20 yıl önce olması. Hastalığımız bu.
Ve malesef bunun bir tedavisi yok.
Biz bu kürleri varolan yumurta kaliyemizi artırmak için yapıyoruz asla yumurta sayısı artmaz.
Sen amh a çok takılma yaptıkların yumurta sayını yani amhını artırmaz ama fshını düşürebilir (ki bu menapozu geciktirir) ve yumurta kaliteni atırabilir ki bu da tüp benek tedavisinde asıl önemli olandır.

Dolayısıyla kürler kilo vermek spor sağlıklı beslenme vs bunar bizim ahımızı yüksetlmryecek ve yumurtamızı artırmayacak.
Sadece olanları kaliteli hale getirmeye ve menapozu ötelemeye çalışacağız elimizfen geldiğince.

Dolayısıyla kürler kilo vermek spor sağlıklı beslenme vs bunar bizim ahımızı yüksetlmryecek ve yumurtamızı artırmayacak.
Sadece olanları kaliteli hale getirmeye ve menapozu ötelemeye çalışacağız elimizfen geldiğince.
Ikıncı yumurta toplamaya yaklaşık 25 günüm var yumurta kalitesi artsın diye çörekotu incir yiyorum bende acaba doğru mu yapıyorum ??

Ikıncı yumurta toplamaya yaklaşık 25 günüm var yumurta kalitesi artsın diye çörekotu incir yiyorum bende acaba doğru mu yapıyorum ??
Prolaktin yuksekliginiz yoksa faydasi olur diye biliyorum incirin hatta incir havuc kuru yapabilirsiniz daha cok faydasi varmis. Corek otunun ise hic bir sekilde bir yan etkisi olmaz fayda saglar zarar vermez. Insallah hayirli sonuclar alirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun

Zaten beklentin yanlış olmuş bu kürler amh yükseltmez.
Amh hiçbirşekilfe eski haline dönmez.
doğduğumuz günden itibaren yumurtalar her adet döneminde azalır.
Sağlıklı kadınlardada bu böyledir dolayısıyla doğduğumuzdan öenapoza kadar hep yumurta sayısı azalarak devam eder ve en nihayetinde biter.
Bizim sorunumuz bu tükenmenin normal zamandan 15-20 yıl önce olması. Hastalığımız bu.
Ve malesef bunun bir tedavisi yok.
Biz bu kürleri varolan yumurta kaliyemizi artırmak için yapıyoruz asla yumurta sayısı artmaz.
Sen amh a çok takılma yaptıkların yumurta sayını yani amhını artırmaz ama fshını düşürebilir (ki bu menapozu geciktirir) ve yumurta kaliteni atırabilir ki bu da tüp benek tedavisinde asıl önemli olandır.
Saraçoğlu amh in arttirilabilecegini söylüyor hatta en son gönderdiği kur kağıdında amh arttırıcı kür yazıyordu oyuzden umitlenmistim. Evet FSH düştü fakat bununda faydasını göremedim ne yazık ki. Keşke kaliteyi arttırabilsem sonuçta bize bir yumurta yeter ama o da yok.

Umut fakirin ekmeği diye boşuna dememisler. Bazen umutlaniyorsun olumsuz olunca yere vuruyorsun. Tekrar tekrar aynı şeyler önce bir umutla bireylere başlıyorsun ama sonuç hep hüsran. Bu derdi yaşamayan anlamaz o yüzden beni anlayabilen birileriyle paylaşma ihtiyacı duydum.

Zamanında bu forumlara insanlara ümit vermek için yazıyordum.Ama ben de ümidin tükendiği yerdeyim.

Prolaktin yuksekliginiz yoksa faydasi olur diye biliyorum incirin hatta incir havuc kuru yapabilirsiniz daha cok faydasi varmis. Corek otunun ise hic bir sekilde bir yan etkisi olmaz fayda saglar zarar vermez. Insallah hayirli sonuclar alirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun
Prolaktin normaldi en son ama bu ay olcturmedim :(

Saraçoğlu amh in arttirilabilecegini söylüyor hatta en son gönderdiği kur kağıdında amh arttırıcı kür yazıyordu oyuzden umitlenmistim. Evet FSH düştü fakat bununda faydasını göremedim ne yazık ki. Keşke kaliteyi arttırabilsem sonuçta bize bir yumurta yeter ama o da yok.
Inanın bende sürekli mesajları okuyup benim neden hiç yumurtam olusmuyo diyodum ama oluştu umudumuzu hiç yitirmeyelim olacak inşallah ;)

İnsan bu dertle uğraşırken herzaman aunı moral ve umutta olamıyo malesef kimi zaman umutlar tükeniyo kimi zaman yeniden güçleniyosun devam ediyosun... çok zor durumumuz.
Herkse sabır diliyorum.
Saraçoğlı ne der bilmiyorum ama yumurta sayısının asla artmayacağını bilimsel olarak biliyorum. Ama dediğim gibi kalite artabilir.

Moral verdiğiniz için teşekkür ederim. Bizi bizden başka kimse anlamıyor çünkü.Rabbim inşallah tez zamanda cabalarimizin karsiligini verir.

Prolaktin normaldi en son ama bu ay olcturmedim :KK43:
Normal degerdeyse 1 ayda yukselmez Allahu tealanin izniyle korkmayin ;) Normalde prolaktin degeriniz yuksekse diye dedim normal degerdeyse faydasi olur insallah devam edin. Bol bol dua edin. Gecen bir konu konusuldu bi abinin oksuruk problemi varmis yurt disindan ilac getirtmis banamisin dememis. Sonra bir arkadasi 2.5 tl lik bi ilac vermis bitkisel sifayi o da bulmus. Yani hersey Allahu tealadan dua edin bol bol yaratacak olan o. Eger bizden bir bebege can vermeyi murat ederse gic bir sey duramaz onune ama yok murat etmediyse ne yaparsak yapalim amaca ulasamayiz. Biz sebeplere yapisiyoruz sadece yapismamizda gerekiyor. Adeti oylemis kul bir sey isteyince sebepleri gonderirmis. Ve dua kadari degistirirmis guzel arkadasim. Insallah Rabbim hayirli bir cocuk basip eder size ve tum isteyen arkadaslarima ve tabi banada :)

Normal degerdeyse 1 ayda yukselmez Allahu tealanin izniyle korkmayin :KK66: Normalde prolaktin degeriniz yuksekse diye dedim normal degerdeyse faydasi olur insallah devam edin. Bol bol dua edin. Gecen bir konu konusuldu bi abinin oksuruk problemi varmis yurt disindan ilac getirtmis banamisin dememis. Sonra bir arkadasi 2.5 tl lik bi ilac vermis bitkisel sifayi o da bulmus. Yani hersey Allahu tealadan dua edin bol bol yaratacak olan o. Eger bizden bir bebege can vermeyi murat ederse gic bir sey duramaz onune ama yok murat etmediyse ne yaparsak yapalim amaca ulasamayiz. Biz sebeplere yapisiyoruz sadece yapismamizda gerekiyor. Adeti oylemis kul bir sey isteyince sebepleri gonderirmis. Ve dua kadari degistirirmis guzel arkadasim. Insallah Rabbim hayirli bir cocuk basip eder size ve tum isteyen arkadaslarima ve tabi banada :)
Çok güzel söylemişsiniz evet mecbur bi sebep buluyoruz nasip bakalım elimizden geleni yapalım sonra vardır bir hayır Rabbim hepimize güzelliğini tatdırsın :KK200:

Zamanında bu forumlara insanlara ümit vermek için yazıyordum.Ama ben de ümidin tükendiği yerdeyim.
Her sey imtihan her yasadigimiz karsima her cikan. Umutsuzluk ise seytandanmis. Vakti vardir arkadasim 3 ay olusmaz 4. Ay bi bakmissiniz olusmus. Bir arkadasimin 5 ay folikul olusmadi simdi hamile 6. Ayinda hemde dogal yollarla. Allahtan umut kesilmez gucunuz nisbetinde elinizden geleni yapin ne bileyim bu dha ilaclari vs kullanin neofortil gibi bi bakmissiniz hic ummadiginiz anda oluvermis.

Back