-
- Konu Sahibi crocus7919
Donasyonu düşünmez misin canım.gerçi doktor ne derse desin Allahtan umut kesilmiyo hic.Artık gelmene gerek yok dedi doktor tamamen menepoza girmissin yapabileceğiz bişey yok hiç rezervin kalmamış demesiyle evime geldim yine hüsran
Burda çok okudum bu tür konuları inşaAllah bizde de mucize olur en kısa zamanda ben elimden geleni yaptım en azından içim farklı bir tedavim var ona devam ediyorum olacak diyor mevlam nasip ederseCanm ümidini yitirme nicceeee bu lafları duyup ardından hamile kalanları okuyoruz buralarda arkadaşıma da doktor aynısını demişti ama kız doğum yaptı bileee Rabbim ol desin yeterki
Donasyon istemem canım dinen yasak Rabbim kendi lütfu ile versin inşaAllahDonasyonu düşünmez misin canım.gerçi doktor ne derse desin Allahtan umut kesilmiyo hic.
Hiç regl olmuyor musun? Regl oluyorsan bir yumurta yakalama ihtimalin var, Doktorunu değiştir bence, nerede yaşıyorsun, profilde 28 yaşında olduğunu gördüm, rezerv azlığında İzmirde Kaan beyi çok övüyorlar..Artık gelmene gerek yok dedi doktor tamamen menepoza girmissin yapabileceğiz bişey yok hiç rezervin kalmamış demesiyle evime geldim yine hüsran
8 yıldır regl olmuyorum babam vefat etti bende adet kesildi İstanbulda oturuyorum marmara Üniversitesi hastanesine gidiyorum çok doktor hastane değiştirdim kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum dediğin doktor hangi hastanede acabaHiç regl olmuyor musun? Regl oluyorsan bir yumurta yakalama ihtimalin var, Doktorunu değiştir bence, nerede yaşıyorsun, profilde 28 yaşında olduğunu gördüm, rezerv azlığında İzmirde Kaan beyi çok övüyorlar..
Mucizeler de var 6 yıldır regl olmayan şeker hastası bir bayanın süpriz bebeği olmuştu...
ben de forumlarda duydum hangi hastanede bilmiyorum8 yıldır regl olmuyorum babam vefat etti bende adet kesildi İstanbulda oturuyorum marmara Üniversitesi hastanesine gidiyorum çok doktor hastane değiştirdim kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum dediğin doktor hangi hastanede acaba
araştırıp bakarım canım sağolben de forumlarda duydum hangi hastanede bilmiyorum
bence kötü bir değer değil umudunu yitirme sakın yaş da çok önemli tabiMerhaba arkadaşlar ben Amh le gecen ay tanıştım.Değerime gelince 0.7 ölçüldü ne anlama geliyor bilmiyorum ama size danışmak istedim değerim nasıl eşimde de sperm hareket düşüklüğü olduğu için aşılama olmazsa tüp bebek dediler Rabbim bu yolda kimseyi sınamasın inşallah...
yaşınız kaç acabaBenimde amh 0.01 hiç ümit vermiyor doktorlar
28yaşınız kaç acaba
civanperçemi tavsiye edebilirim
Amin inşaAllah moral oluyorsunuz teşekkür ederim bende agnucaston kullanmaya başladım 15 gün oldu faydasını görürüm inş şu stresden uzak durabilsem kafayı takmasam süper olacak iğne oyası yapmaya başladım biraz uzak durmakda fayda vardırCanım kardeşim anlattıklarına bakılırsa avantajlı bir tek durumun var
yaşın.. onun kıymetini bil. Benim kızkardeşim şu anda 0,3 AMH ile üçüncü bebeğine hamile.. 32 yaşında. FSH değerin çok aşırı yükselmemiş belki düşürebilir doktorlar. Agnucaston bende kullanmıştım hayıt çayının ilaç versiyonu diye biliyorum. Hayıt tohumu çayının menapozu geciktirdiği yazıyor hormonları düzenliyormuş. Ben her gün içmeye başladım. Bu arada Troidlerine ve ANTi TPO na da baktırmalısın bence.. Allah büyük Herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin Rabbimiz.
Troid var bende ilacını kullanıyorum ama anti tpo onada baktırayım bakılmadıCanım kardeşim anlattıklarına bakılırsa avantajlı bir tek durumun var
yaşın.. onun kıymetini bil. Benim kızkardeşim şu anda 0,3 AMH ile üçüncü bebeğine hamile.. 32 yaşında. FSH değerin çok aşırı yükselmemiş belki düşürebilir doktorlar. Agnucaston bende kullanmıştım hayıt çayının ilaç versiyonu diye biliyorum. Hayıt tohumu çayının menapozu geciktirdiği yazıyor hormonları düzenliyormuş. Ben her gün içmeye başladım. Bu arada Troidlerine ve ANTi TPO na da baktırmalısın bence.. Allah büyük Herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin Rabbimiz.
Kullandım canım faydasını görmedimcivanperçemi tavsiye edebilirim
Anti tpo yuksek olunca haşimoto teşhisi koyuyor doktorlar. Yazılanlara bakılırsa rezervleri o da etkiliyor. Troid zaten etkiliyor bence babanın uzuntusu troidlerini o da başla rahatsızlıkları tetiklemiş.. troid stres yapar ayrıca..Troid var bende ilacını kullanıyorum ama anti tpo onada baktırayım bakılmadı
Boğazımda aşırı sıkıntı var bunalıyorum çok sinirleniyorum ultrason iki yıl önce çekilmiştim bişey yoktu tekrar çektirmek istiyorum üzüntü zaten bu hastalıkları başlattı farkındayım tahlil yaptırcam en kısa zamanda rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin inşaAllahAnti tpo yuksek olunca haşimoto teşhisi koyuyor doktorlar. Yazılanlara bakılırsa rezervleri o da etkiliyor. Troid zaten etkiliyor bence babanın uzuntusu troidlerini o da başla rahatsızlıkları tetiklemiş.. troid stres yapar ayrıca..
Agnucaston hapını kullanmaktan ziyade çayını içmek daha etkili olmaz mı ki acaba.. bir de felaket tellalı dr lardan uzak dur bence. İyi bir doktorun takibine girersen ve bu arada bitkisel takviyeleri de yaparsan en azından elinden geleni yapmış olursun. Deli bal mı acı bal mı o da çok şifalı diyorlar..Troid var bende ilacını kullanıyorum ama anti tpo onada baktırayım bakılmadı
Çayını içememiştim ilacını almak zorunda kaldım çok teşekkür ederim ya sağol canım kendimi toparlayıp doktor araştırmaya başlcm zaten bal için bi bakayım nasıl bişeymşAgnucaston hapını kullanmaktan ziyade çayını içmek daha etkili olmaz mı ki acaba.. bir de felaket tellalı dr lardan uzak dur bence. İyi bir doktorun takibine girersen ve bu arada bitkisel takviyeleri de yaparsan en azından elinden geleni yapmış olursun. Deli bal mı acı bal mı o da çok şifalı diyorlar..