AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Zor günler atlatmışsınız düşüklerke ama çok şükür şu anki sağlıkloymış. Allah sizi birbirinize sağlıkla kavuştursun inşallah :)
Benim de amh ‹0.02 çıkmıştı. 22 yaşında bekarım. Yumurta dondurma önerildi. Korkumdan telaşımdan düşünüyorum bunu. Ama acele etmemeye karar verdim artık. Biraz yediklerime dikkat etmeye ve kafamı buna takmamaya karar verdim. Sizim gibi normal yollardan hamile kalanları duyunca mutlu oluyorum, yazdığınız için teşekkür ederim kendi adıma. :) Bu hamilelkler için beslenmenize dikkat ettiniz mi hiç? Ya da ek bi şeyler yaptınız mı? Ona göre evlenip bebek deneyene kadar kendimi hazırlamak istiyorum :)

Tüp bebek denemeleri sırasında yumurta geliştirici ilaçlar kullanmıştım.doktorum bunların da etkisi olabileceğini söyledi.özel bir beslenmem olmadı.yalnız hiç stres yapmadım.Allah hayırlıysa versin dedim hep

Ay maşallah Can'ım
Benim amh 1,30
Ya bu işler gerçekten çok garip net bir kriter yok
Doktorlara kalsa tek çözüm tüp bebek tabii onun da garantisi yok da
Ben de çok korkuyorum tüp bebek olayından

Ay maşallah Can'ım
Benim amh 1,30
Ya bu işler gerçekten çok garip net bir kriter yok
Doktorlara kalsa tek çözüm tüp bebek tabii onun da garantisi yok da
Ben de çok korkuyorum tüp bebek olayından
Tüp bebek korkulacak bişey değil aslında.ben denedim ama olmadı.gene de pişman değilim çünkü bebek konusunda elimden geleni yapmış oldum.yapmasaydım ve doğal yolla da olmasaydı pişman olurdum kesin.imkanınız varsa tüp bebeği düşünün bence.

Yani yumurta toplama ve transfer olayı korkutuyor beni.hiç operasyon geçirmedim bugüne kadar hastanede
Ama biryandan da bu belirsizlik çok yordu artık
Bu işlemleri anestezi ile yaparlarsa çok iyi olur benim için

Benim de amh ayni seviye.doktorlar olmaz diyor tabi ama umudum hep var..ve senin de yazdiklarin bir kez daha umut oldu.tesekkur ederim.

Benim de amh ayni seviye.doktorlar olmaz diyor tabi ama umudum hep var..ve senin de yazdiklarin bir kez daha umut oldu.tesekkur ederim.
Arkadaşlar halinize şükredin amh nin 1 in üstünde olması bile umudunuzu yükseltmeli biz 1 in altında amh seviyeleri ile uğraşıyoruz. Hayırlısı olsun. Keşke benim de amh seviyem 1 in üstünde olaydı daha umutlu olurdum artık psikolojim bozuldu iki yıldır beklemekten. Her gün ağlıyorum

Paylaşımın için teşekkürler umut oluyorsunuz doktorlar tamamen tıp dilinde konuşuyor psikolojimizi bozuyorlar rabbim ol derse her türlü oluyor keşke hiç kafamıza takmadan şükredip beklesek çok sevindim sizin adınıza adet görüyormuydunuz amh 0 altında olunca adet görülmez demişti doktor bu bakımdan merak ettim benimde amh 0.01 adet göremiyorum erken menopoz teşhisi konuldu

Keske benim de 1 in üstünde olsa ama değil iste.0.01 den bile küçük.fsh yuksek..tüp bebek bile olmuyor doktorlara gore sadece donasyon çaresi ..

Keske benim de 1 in üstünde olsa ama değil iste.0.01 den bile küçük.fsh yuksek..tüp bebek bile olmuyor doktorlara gore sadece donasyon çaresi ..
Bende senin gibiyim tek değilsin canım sen adet görüyormusun ben adet göremiyorum triseguens kullanıyordum onunla adet görüyordum onuda bıraktım mevla görelim neyler neylerse güzel eyler

Bende senin gibiyim tek değilsin canım sen adet görüyormusun ben adet göremiyorum triseguens kullanıyordum onunla adet görüyordum onuda bıraktım mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Ben de ilaçla adet görüyorum.amenore liyim ben.bence ilacı bırakmam doğru değil gibi ama tabi sen bilirsin.seni de anlarım gerçekten durumumuz çok zor.resmen psikolojik bir savaş gibi.

Çok şükür Allah bağışlasın, bence de yaş çok önemli bir de tüp bebek denemelerinde hamiş kalamayanların sonradan kaldıklarına dair pek çok güzel hikaye okudum, ilaçların ve biraz da boş vermenin sonucu galiba...

senin tedavi nasıl gidyor canm

Ben de ilaçla adet görüyorum.amenore liyim ben.bence ilacı bırakmam doğru değil gibi ama tabi sen bilirsin.seni de anlarım gerçekten durumumuz çok zor.resmen psikolojik bir savaş gibi.
İlacın yan etkileri çok çarpıntı yaptı bende tüylenme vs bıraktım agnucaston kullanmaya başladım ama onun faydası olacağını sanmıyorum kendi kendime karar verdim yarın doktora gideceğim bakalım neler diyecek

canım tedavi yok, takviye alıyorum, doğal olsun istiyorum ama çalışmalar zayıf bende, tüp olacak bu gidişle...
anladım canım rahat olmanı tavsiye ederim bende rahat olmayı diliyorum kendime ... stres çok etkliyor.. seninde ilk tüp tedavin olacak sanırım..

Hadi hayırlısı can8m.umarım yarin güzel olur senin için.aklındakileri sor doktora unutma sakin.

Hadi hayırlısı can8m.umarım yarin güzel olur senin için.aklındakileri sor doktora unutma sakin.
Artık gelmene gerek yok dedi doktor tamamen menepoza girmissin yapabileceğiz bişey yok hiç rezervin kalmamış demesiyle evime geldim yine hüsran

Artık gelmene gerek yok dedi doktor tamamen menepoza girmissin yapabileceğiz bişey yok hiç rezervin kalmamış demesiyle evime geldim yine hüsran
Canm ümidini yitirme nicceeee bu lafları duyup ardından hamile kalanları okuyoruz buralarda arkadaşıma da doktor aynısını demişti ama kız doğum yaptı bileee Rabbim ol desin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…