- 3 Haziran 2015
- 1.703
- 2.770
-
- Konu Sahibi crocus7919
moralinizi bozmayın fsh a takılmayın iner çıkar, amh değişmez diyorlar o bile değişiyor, önce hsg rahim filmi çekilin sorun yoksa vücudunuzu bakıma alın bence multivitamin, d vitamini, coenzimQ10+omega3, dhea, melatonin, soğan kürü, incir kürü, hayıt, aslan pençesi sebze meyve ağırlıklı beslenme, yapılabilecek bir sürü şey var 3 ay uygulamak gerekiyor..Amh 1in altındaysa normal yolla gebelik sağlanmaz mı arkadaşlar önemli olan rezerv az olsa bile 1 adet kaliteli yumurta değil mi yoksa tek seçenek tüp bebek mi . Moralim bozuk bana yardımcı olur musunuz aklım almıyor 29yaşındayım annem 50yaşından sonra menapoza girdi amh 0,57 çıktı fsh 16
Çok teşekkür ederim cevap için içime su serptiniz .hsg öektirdim tüpler açık. Multivitamin ne kullanıyorsunuz solgarin mimoralinizi bozmayın fsh a takılmayın iner çıkar, amh değişmez diyorlar o bile değişiyor, önce hsg rahim filmi çekilin sorun yoksa vücudunuzu bakıma alın bence multivitamin, d vitamini, coenzimQ10+omega3, dhea, melatonin, soğan kürü, incir kürü, hayıt, aslan pençesi sebze meyve ağırlıklı beslenme, yapılabilecek bir sürü şey var 3 ay uygulamak gerekiyor..
marka vermek yanlış olabilir 4 farklı multivitamin kullandımÇok teşekkür ederim cevap için içime su serptiniz .hsg öektirdim tüpler açık. Multivitamin ne kullanıyorsunuz solgarin mi
inşallah tutar aşılamanız, öncelikle amh ın nerede bakıldığı önemliymiş, sıcak bir ortamda sonuçlar doğru çıkmayabiliyormuş, amh ın boyutları küçük olan folikülleri pek yansıtamadığı da bir makale de geçiyormuş, bir de yükselmez diyorlar ama yükselenleri gördüm, d vit, multivitamin, sebze meyve ağırlıklı beslenme, arı sütü gibi takviyeler işe yarıyor. Hepsinden önemlisi kaç folikül olduğu ve bunların ilaçlara nasıl cevap verdiği, moral ve stressiz olanlar daha başarılı tedavilerde. benim 0,16 çıkmıştı, çok iyi denilen bir doktora gittim muhtemelen bu yanlış ben daha iyi bir tablo gördüm dedi, 3 yumurta gördü, 6-7 mm rahim dedi, ama o ay benim çok güzel bir haber aldığım bir aydı... aslına bakarsanız 6 ay önce 5 yumi görülmüştü, rahim 5 mm idi, bunlarda her ay değişebilen değerler, ben çok stresli bir iş yapıyorum, stressiz olamıyorum ama stres yapmayanların şansı yüksek bence...Bende dun asilama icin doktoro gittim amh test yapilmisti o belli olmus 0.27 cok dusuk dedi.ama asilamayi yapti.bidahaki ay baska tedaviye geceriz dedi.moralim cok bozuldu eve gelene kadar hep agladim.insanin elinde olmuyor ne yazikki.tabi rabbimden umit kesilmez.yeterki ol desin.bide anlamadigim testteki referans araliklarina baktim 0.1 -0.4 araligi ni gosteriyo anlayan arkadaslar varsa yardimci olabilirmi.referans araliklari ni boyle yazip degerim 0.27 olunca nasil oluyo yardimci olursaniz sevinirim
benimkide dipte amh 0,01 fsh 65Benim gibi yumurta rezervi dibe vuran yok mu?
Regl oluyormusn aynı değerlerimz ben regl olamıyorum menepozdayım merak ettim bu sonuçlarla regl olan varmı acabaamh değeri 0,01 fsh 65 yumurtalık rezervim yokmus böyle durumda olup hamile kalan yada tüp bebek yaptıran varmı
Bende regl olamıyorum ilaç ile oluyorumRegl oluyormusn aynı değerlerimz ben regl olamıyorum menepozdayım merak ettim bu sonuçlarla regl olan varmı acaba
adet olmamak bambaşka bir dert ben bebekten çok kendiliğinden adet olmak istiyorum rabbim sağlığımızı versin geri inşaAllahBende regl olamıyorum ilaç ile oluyorum
Inşallah ama incir kurunu denemesi tavsiye ederim ise yarıyor fsh i benim 65 ten 30 a düşürdü bide testere dişli aslan penceside ise yarıyor onları kullanınca regl döneminde degisikligi anlarsın Rabbim inşallah hepimize şifa versinadet olmamak bambaşka bir dert ben bebekten çok kendiliğinden adet olmak istiyorum rabbim sağlığımızı versin geri inşaAllah
Bence aşılama çok Zaman kaybı olma ihtimali çok düşük bi sürü de ilaç alıcaksınız yaşınıza göre değerleriniz normal tüp bebek daha mantıklı belki bu değerlerle doğal yoldan da olurMerhaba.ben 82 dogumluyum.agustos 2015 ten beri hamile kalmaya calisiyorum.ekim 2015 te de tetkik teshis olaylarina basladik yasim ileri oldugu icin.fsh:10;son adetimin 3. Gunu ankara duzen lab. Da amh baktirdim 1.72 cikti.ayni gun yine tedavi oldugum etlik zubeyde hn hastanesinde amh icin kan verdim 2.52 cikti.farkli cikabilecegi soylenmisti.onumuzdeki hafta adet olunca klomenle 3. Asilamaya start verilecek.olmazsa da tup bebege gecmeyip gonalf ile asilama deneyecekler.benimle benzer durumda olan hamile kalan var mi.bu arada esimin de degerli super olmamakla birlikte asilama icin yeterli
Arkdasim oncelikle moralini bozma. Bunu sana amh ı 0.18 olan biri olarak soyluyorum.yasi 33 olan biri olarak soyluyorum:)Kızlar amh değerim 0.98 çıktı 28 yaşındayım moralim bozuldu ne diyorsunuz normal yolla olmaz dimi
Arkdasim oncelikle moralini bozma. Bunu sana amh ı 0.18 olan biri olarak soyluyorum.yasi 33 olan biri olarak soyluyorum:)
Hemen olmaz diye kendini sartlama.
36. Sayfayi ac. Orda faselia diye bir arkadas uzun bir yazi yazmis. Onu oku ama en cok da son cumlesini oku.
2 asilama ve 2 tüp bebek yaptirmis biri olarak sunu soyleyim. Bu degerlere takilma. Onemli olan yumurta sayin ve kaliten.
Benim 0.18 cikti. 1 ay sonra olcturdum. 0.71 cikti. Bazi arkdaslar ayni gun iki farkli yerde yaptiriyorlar ve degisik sonuclar cikiyor.rakamlara takilip moralini asla bozma. Insallah normal yolla olur ama olmazsa asilama,tüp denersin maddi manevi uygunsan.
Canım saol öncelikle ilgin için evlendiğinizden beri dr a gidiyoruz 25 yaşında evlendik geç de evlenmedik ama beş yıldır tedavi herşeyi yaptık klomen vs iğne dört defa takip dört aşılama iki tüp hepsi başarısız bi ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu hareket sıfır ondan önce de eşim bisürü ılaç iğne aldı en son ben bu tahlilleri yaptım o kadar dr a gittik istemediler tahlil kendiliğimden tahlil yaptım çünkü en son dr tüp bebekte rezervin azalmış dedi eşimden dolayı olmuyordu şartlar değişti çok dua da ettik gerçekten en kutsal yerlerde umreye gittik Böyle şeyler söylenmez ama zaten kimseyle pek paylaşamıyırsun bi eşimle konuşuyoruz çünkü anlatınca olmuyor daha çok dikkat çekiyırsyn çok farklı bir konu bu psikolojisi ağır üstünü kapatmaya çalışıyorsun öyle gözükmeye çalışıyorsun yoksa hiçbir ortama giremezsin insan birbirini çok sever de aile olamaz mı para olsada ne fayda artık bişey de almak istemiyorsun çocuğun olmadan aldığın her nefes sadece yaşamak için yaşıyormusun sadece fiziksel samimi anlatmaya çalışıyorum ama çok söz var söylenecek o kadar mı kötü çifttik herkesin oluyor en ruhsuzların en kötülerin Allah Rıza'sı için yaşamaya çalışırkenArkdasim oncelikle moralini bozma. Bunu sana amh ı 0.18 olan biri olarak soyluyorum.yasi 33 olan biri olarak soyluyorum:)
Hemen olmaz diye kendini sartlama.
36. Sayfayi ac. Orda faselia diye bir arkadas uzun bir yazi yazmis. Onu oku ama en cok da son cumlesini oku.
2 asilama ve 2 tüp bebek yaptirmis biri olarak sunu soyleyim. Bu degerlere takilma. Onemli olan yumurta sayin ve kaliten.
Benim 0.18 cikti. 1 ay sonra olcturdum. 0.71 cikti. Bazi arkdaslar ayni gun iki farkli yerde yaptiriyorlar ve degisik sonuclar cikiyor.rakamlara takilip moralini asla bozma. Insallah normal yolla olur ama olmazsa asilama,tüp denersin maddi manevi uygunsan.