- Konu Sahibi crocus7919
Zor günler atlatmışsınız düşüklerke ama çok şükür şu anki sağlıkloymış. Allah sizi birbirinize sağlıkla kavuştursun inşallah :)Arkadaşlar benim amh değerim <0,01 çıkmıştı(olabilecek en kötü sonuç bu galiba)ama son 2 yıl içinde 3 hamilelik yaşadım hepsi düşükle sonuçlanmıştı.doktorum hemen tüp bebek dedi ve 2 kere denedik ama yumurtalarım gelişmedi ve vazgeçtik.3 ay sonra ise doğal yoldan hamile kaldım.düşüklerimin nedeni ise pıhtılaşma problemiymiş.yani ben bu amh değeriyle 4 kez hamile kaldım ve4.de herşey yolunda çok şükür.Umutsuzluğa kapılmayın,Allah isterse herşey olur.
Benim de amh ‹0.02 çıkmıştı. 22 yaşında bekarım. Yumurta dondurma önerildi. Korkumdan telaşımdan düşünüyorum bunu. Ama acele etmemeye karar verdim artık. Biraz yediklerime dikkat etmeye ve kafamı buna takmamaya karar verdim. Sizim gibi normal yollardan hamile kalanları duyunca mutlu oluyorum, yazdığınız için teşekkür ederim kendi adıma. :) Bu hamilelkler için beslenmenize dikkat ettiniz mi hiç? Ya da ek bi şeyler yaptınız mı? Ona göre evlenip bebek deneyene kadar kendimi hazırlamak istiyorum :)