AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hoşgeldinz sayfayı okuyup sadece bende değil herkesin derdi aynı tek değilm demiştim inşaAllah hepimizin dertleri biter kısa zamanda

Hoşgeldinz sayfayı okuyup sadece bende değil herkesin derdi aynı tek değilm demiştim inşaAllah hepimizin dertleri biter kısa zamanda
Hoşbuldum Amin inş birbirimize bilgi verelim benim amh testim yok rezervim çok azalmış ama tüp bebek için iki tane bulundu biri döllenmedi sadece bitane sekiz hücreli olmuştu test yaptırdıktan sonra sonucu yazıcam

benimde ahm de yumurta rezervim az ama tüplerım acık ama tüp bebek ıcın yasım kucuk yumurta tembellıgı varmıs rahım fılmı cekıldı moralım cok bozuk

benimde ahm de yumurta rezervim az ama tüplerım acık ama tüp bebek ıcın yasım kucuk yumurta tembellıgı varmıs rahım fılmı cekıldı moralım cok bozuk
Geçmiş olsun fsh hormonu kaç senin regl oluyormusn benimde amh 0,1 20 yaşından beri uğraşıyorum canım sıkıntı yapma inşaAllah düzelir

Testere dişli aslan pençesi çayi ,hayit tohumu ayri ayri içiliyor 3 ay boyunca ara vermeden.Sonra 13-14tane incir 15 dakika kaynatilip iciliyor 21 gün boyunca.1 hafta ara veriliyor,tekrar 21 gün incir suyu içmeye devam ediliyor.Ayrica coenzim q10 ve omega 3 yumurta kalitesini artiriyor.

Rabbim hepimize yardim etsin .Ben çaylari içiyorum,incir kürüne henüz geçmedim.Coenzim q10 ve omega 3 kullaniyorum.37 yaşimdayim 1,5 yillik evliyim,fsh yüksekti ancak amh henüz yaptirmadim bu kürlerden sonra test yaptiracağim.

Çok haklısınız.. Gene de Allahtan ümit kesilmez. Ne zamanki menapoza girilir o zamana kadar ümit kendini koruyor elinde değil insanın..

Son düzenleme:
Allah hakkimizda hayirlisini versin,kürlerle amh yükseliyor diye duydum.
Amh yı kürler yükseltir mi bilmiyorum ancak ben üç ay boyunca doktorumun tavsiyesiyle çok düzenli içemesem de biosteron içmiştim üç ay sonra Amh değerim 0,06 dan 0,16 ya çıkmıştı...35 yaşındaydım.. Çok moralim bozulmuştu üç aydır içiyorum sadece bir değer yükselmiş diye oysaki o bile ne kadar kıymetliymiş..:)

Çok haklısınız.. Gene de Allahtan ümit kesilmez. Ne zamanki menapoza girilir o zamana kadar ümit kendini koruyor elinde değil insanın..
SiZce yumurta rezervinin azalması erken menapoz mu demektir şimdiden az yumurta üretmek normal menapoz yaşına kadar devam eder mi

SiZce yumurta rezervinin azalması erken menapoz mu demektir şimdiden az yumurta üretmek normal menapoz yaşına kadar devam eder mi
Bana dört yıl önce dr bunu söyledi. Rezervin azalmış ki 0.06 idi, dort beş sene sonra menapoza girebilirsin. Bugune kadar Amh dışında butun değerlerim normaldi. İlk defa gecen haftaki tahlillerimde fsh ın da yukselmeye başladığını gördüm 11 olmuş. Şimdi hayıt çayı içiyorum belki bi faydası olur diye. 39 yaşındayım

Demekki menapoza kadar hormon değerlerimiz normal seyredebiliyor amh testi önemli bu durumda ve muayene bende test yaptırdım fsh 7,85 amh testi de yaptırdım özel bir test devlet karşılamıyor dr lar genelde yaptırmıyor ama bence tedavi olanların yapması lazım on gün sonra sonucu çıkacakmış yazıcam inş sonucu

Merhaba arkadaşlar. Yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. 30 yaşındayım. Fsh 40. Amh 0.01, Adet düzensizliğim şikayetiyle gittim. Erken menopoz ve yumurta yetmezligim olduğunu öğrendim. Söylemek istedim arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırdım bu testleri. Tedavim için mamografi, kemik için film mi ne ve meme us istediler (daha cektiremedim tarih verdiler) ve genel cerrahiye gideceğim en son. Ona göre ilaç vercekler. Yanlış anlamadı isem yumurtanın artması için verilecek bu ilaçlar. Dr. hamile kalman için yardımcı olacak ilaçlar dedi. Bizzat bu durumda olupta anlatti biri dinledim doğal yolla hamile kalmış bayan. Kuru toprağa can veren Rabbim bana mı bize mi evlat vermeyecek!! Allah'ım evlat isteyen herkese hemde en hayirlisindan versin.Amin. Bu arada nişanlıyım temmuzda düğünüm var:)

nişanlınla paylaştın mı peki bu durumu otuz yaşa göre değerler zor ama erkenden anlaman da avantaj inş herşeyin yolunda gider

Amh 1in altındaysa normal yolla gebelik sağlanmaz mı arkadaşlar önemli olan rezerv az olsa bile 1 adet kaliteli yumurta değil mi yoksa tek seçenek tüp bebek mi . Moralim bozuk bana yardımcı olur musunuz aklım almıyor 29yaşındayım annem 50yaşından sonra menapoza girdi amh 0,57 çıktı fsh 16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…