- 4 Mart 2016
- 49
- 23
- 37
-
- Konu Sahibi crocus7919
Hoşgeldinz sayfayı okuyup sadece bende değil herkesin derdi aynı tek değilm demiştim inşaAllah hepimizin dertleri biter kısa zamandaİki saattir 40 sayfalık tüm msjları okudum çok zor bir durum tüp bebek bile tutmuyor yaşı genç olup yaşayanların daha kötü millete vajinal ultrason bile çok kötü gelirken biz ne evrelerden geçiyoruz bende beş yıldır tedavi görüyorum hepsini gördüm şimdi rezerv azlığım var eskiden derdik e tüp bebek zaten tutar en kötü ihtimal şimdi o bile zor Zaman aleyhimizde hayat geçmiyor artık böyle
Hoşbuldum Amin inş birbirimize bilgi verelim benim amh testim yok rezervim çok azalmış ama tüp bebek için iki tane bulundu biri döllenmedi sadece bitane sekiz hücreli olmuştu test yaptırdıktan sonra sonucu yazıcamHoşgeldinz sayfayı okuyup sadece bende değil herkesin derdi aynı tek değilm demiştim inşaAllah hepimizin dertleri biter kısa zamanda
Geçmiş olsun fsh hormonu kaç senin regl oluyormusn benimde amh 0,1 20 yaşından beri uğraşıyorum canım sıkıntı yapma inşaAllah düzelirbenimde ahm de yumurta rezervim az ama tüplerım acık ama tüp bebek ıcın yasım kucuk yumurta tembellıgı varmıs rahım fılmı cekıldı moralım cok bozuk
Allah hakkimizda hayirlisini versin,kürlerle amh yükseliyor diye duydum.
Çok haklısınız.. Gene de Allahtan ümit kesilmez. Ne zamanki menapoza girilir o zamana kadar ümit kendini koruyor elinde değil insanın..İki saattir 40 sayfalık tüm msjları okudum çok zor bir durum tüp bebek bile tutmuyor yaşı genç olup yaşayanların daha kötü millete vajinal ultrason bile çok kötü gelirken biz ne evrelerden geçiyoruz bende beş yıldır tedavi görüyorum hepsini gördüm şimdi rezerv azlığım var eskiden derdik e tüp bebek zaten tutar en kötü ihtimal şimdi o bile zor Zaman aleyhimizde hayat geçmiyor artık böyle
Amh yı kürler yükseltir mi bilmiyorum ancak ben üç ay boyunca doktorumun tavsiyesiyle çok düzenli içemesem de biosteron içmiştim üç ay sonra Amh değerim 0,06 dan 0,16 ya çıkmıştı...35 yaşındaydım.. Çok moralim bozulmuştu üç aydır içiyorum sadece bir değer yükselmiş diye oysaki o bile ne kadar kıymetliymiş..:)Allah hakkimizda hayirlisini versin,kürlerle amh yükseliyor diye duydum.
SiZce yumurta rezervinin azalması erken menapoz mu demektir şimdiden az yumurta üretmek normal menapoz yaşına kadar devam eder miÇok haklısınız.. Gene de Allahtan ümit kesilmez. Ne zamanki menapoza girilir o zamana kadar ümit kendini koruyor elinde değil insanın..
Bana dört yıl önce dr bunu söyledi. Rezervin azalmış ki 0.06 idi, dort beş sene sonra menapoza girebilirsin. Bugune kadar Amh dışında butun değerlerim normaldi. İlk defa gecen haftaki tahlillerimde fsh ın da yukselmeye başladığını gördüm 11 olmuş. Şimdi hayıt çayı içiyorum belki bi faydası olur diye. 39 yaşındayımSiZce yumurta rezervinin azalması erken menapoz mu demektir şimdiden az yumurta üretmek normal menapoz yaşına kadar devam eder mi
nişanlınla paylaştın mı peki bu durumu otuz yaşa göre değerler zor ama erkenden anlaman da avantaj inş herşeyin yolunda giderMerhaba arkadaşlar. Yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. 30 yaşındayım. Fsh 40. Amh 0.01, Adet düzensizliğim şikayetiyle gittim. Erken menopoz ve yumurta yetmezligim olduğunu öğrendim. Söylemek istedim arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırdım bu testleri. Tedavim için mamografi, kemik için film mi ne ve meme us istediler (daha cektiremedim tarih verdiler) ve genel cerrahiye gideceğim en son. Ona göre ilaç vercekler. Yanlış anlamadı isem yumurtanın artması için verilecek bu ilaçlar. Dr. hamile kalman için yardımcı olacak ilaçlar dedi. Bizzat bu durumda olupta anlatti biri dinledim doğal yolla hamile kalmış bayan. Kuru toprağa can veren Rabbim bana mı bize mi evlat vermeyecek!! Allah'ım evlat isteyen herkese hemde en hayirlisindan versin.Amin. Bu arada nişanlıyım temmuzda düğünüm var:)
Paylaştım tabiki. Dr un biri fsh yi çok önemsiyorum inerde çıkar da dedinişanlınla paylaştın mı peki bu durumu otuz yaşa göre değerler zor ama erkenden anlaman da avantaj inş herşeyin yolunda gider
Pardon önemsemiyorum dediPaylaştım tabiki. Dr un biri fsh yi çok önemsiyorum inerde çıkar da dedi
Nişanlının sorun yapmaması çok güzel kafasında bir soru işareti yokOardo
Pardon önemsemiyorum dedi