- 16 Haziran 2009
- 428
- 450
- Konu Sahibi crocus7919
Çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah...ilk olarak duygusal açıdan kendimi hep olumlu tuttum olacak dedim, 1 yumurtaya bile deli gibi sevindim...senin adına çok sevindim sizler bizim için umutsunuz. sen şanslı olanlardansın senden vazgeçmeyen bir doktor bulabilmişsin. yücel baya mail atmıştım bakalım cvp gelecek mi. ben ilaçla regli olabiliyorum clyo prognova ile sen de mi bunu kullanmıştın. birde bitkisel kür olarak ne tavsiye edersin vitamin olarak ne kullanmalıyım eşin doktormuş doğru ilaçları bilirdir. cevap için teşekkürler.
Cyclo progynova kullandım evet. Vitamin olarak biosteron, solgar koenzim q10 (mavi etiketli), birde argiwomen kullandım ama bunları doktor tavsiyesi ile aldım.
Birkisel kür olarak, fsh ı hayıt suyu ile düşürdüm gerçekten çok etkili.yemeklerden 1-2 saat sonra seyrelterek içtim.
Mısır çarşısındaki aktarlardan macunlar aldım ama pek kullanamadım yine de etkili olmuştur.
Bir de çörekotu-bal-tarçın kürünü denedim.
Günde 1 kez aslanpençesi+adaçayını sıcak suya atıp demlendirip içtim.
Düzenli beslendim sporumu hiç ihmal etmedim.kilo kontrolüne çok önem verdim ve meyve çpk tükettim.
Ayrıca mesela çay içerken yanında kuru incir ceviz fındık vs yedim.
Sonuçta çok yumurtam olmadı ama kaliteli oldu.
İlk denemde 1 yumurta 2. Gün emb idi ve kimyasal düşük
2. 2 yumurta 5. Gün embr yine düşük
3. Deneme 1 yum 5. Gün embr dış gebelik
4. Deneme 2 yum 4. Gün embr negatif
5. Deneme 2 yum 5. Gün çok kaliteli 2 embr çok şükür kollarıma alıcam...
Hepsini artı 1 histeroskopiyi 1 yıla sığdırdım ara vermedim..yaşım 28 di şu an 29 um. Ara verip şansımı düşürmek istemedim erken menopoz hızlı ilerliyor malesef.