• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AMH 0,9 ile normal yoldan hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berilkt

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
73
47
18
Kızlar selam

Az once AMH sonucumu aldım, 0,9. 1'in altında olması yumurta rezervinin azaldığını gösteriyormus.
Doktor tüp bebek diyor ama yine de sormak istedim sizlere.. Yani yumurta var su an aslında ama git gide azalacak, zaman kaybetmemek için önerdi. Belki 6 ay içinde olur ama ya daha fazla düşerse die korktum acıkcası.

Canım merhaba
Benim amh değerim 0,75, direk tüp bebeğe başlandı ama başarısız olundu. Yumurta toplanırken kalan rahimde kalan minik yumurtalar sayesinde normal yoldan hamile kaldım. Üzerine regl oldum bide. Olmaz diye bişey yok allah nasip ederse imkansız bile oluyor gördüm yaşamdım çünkü.

Sana tavsiyem bitkisel macunlar ye. Yumurta kaliten artsın. Ben hayıt tahımı, çörek otu, koenzim Q ve pharmaton kullandım

ben de arısütü bal polen karısımı aldım, hayıt hapı kullanmaya başladım geçen ay. koenzim Q arastırayım bakayım bir de..

Canım merhaba
Benim amh değerim 0,75, direk tüp bebeğe başlandı ama başarısız olundu. Yumurta toplanırken kalan rahimde kalan minik yumurtalar sayesinde normal yoldan hamile kaldım. Üzerine regl oldum bide. Olmaz diye bişey yok allah nasip ederse imkansız bile oluyor gördüm yaşamdım çünkü.

Sana tavsiyem bitkisel macunlar ye. Yumurta kaliten artsın. Ben hayıt tahımı, çörek otu, koenzim Q ve pharmaton kullandım
canım ben de arısütü bal polen karısımı aldım, hayıt hapı kullanmaya başladım geçen ay. koenzim Q arastırayım bakayım bir de.. biraz daha bekleyeceğiz sanırım tüp için.

Merhaba benim ocakta 3,4 0lan amh, temmuzda 1 e düştü.. doktor cok hızla azalır acil tüp dedi..
Bu ay başlıcaz bakalım.. endişeliyim

Merhaba nisan ve mayıs ayinda bakildı benim amh 0,24 ve 0,37 çıktı.dr.kesinlikle hamile kalamazsın acil tüp bebek dedi.bi arada 5 yaşında bi kızım var.kızıma çok rahat hamile kaldım desemde bi daha kendiliğinden olmaz dedi.şu an 5 haftalık hamileyimyani eğer eşinde ya da sende başka bir sıkıntı yoksa hemen tüp bebege karar vermeyin

Merhaba benim ocakta 3,4 0lan amh, temmuzda 1 e düştü.. doktor cok hızla azalır acil tüp dedi..
Bu ay başlıcaz bakalım.. endişeliyim
6 ayda bu kadar azalması tıbben mümkün değil. Acaba laboratuvarda mı sorun vardı? Aynı yerde mi yaptırdınız? Bu arada şu an ne durumdasınız, yani tedavi mi görüyorsunuz, bebek var mı?

Ben de yaklayak 1 yıl önce baktırdım 1.5 çıktı, şu an eşim yanımda değil o yüzden tekrar baktırmaya cesaretim yok, düşük de çıksa yapacak bir şeyim yok. Moralim daha çok bozulur diye tahlil yaptıramıyorum.

6 ayda bu kadar azalması tıbben mümkün değil. Acaba laboratuvarda mı sorun vardı? Aynı yerde mi yaptırdınız? Bu arada şu an ne durumdasınız, yani tedavi mi görüyorsunuz, bebek var mı?
Doktorum azalmaya başladığında birden boşalabilir dedi. Olabiliyormuş. Benim annemde de erken menapoz durumu vardı. İki tahlilide acıbadem hastanesinde yaptırmıştım.
Tüp bebek ile hamile kaldım. Kısmet olur ise haziranda dogumum olacak..

Doktorum azalmaya başladığında birden boşalabilir dedi. Olabiliyormuş. Benim annemde de erken menapoz durumu vardı. İki tahlilide acıbadem hastanesinde yaptırmıştım.
Tüp bebek ile hamile kaldım. Kısmet olur ise haziranda dogumum olacak..
Annenizde oldğumu bilmiyordum, maalesef genetik temelli bir şey bu erken menopoz:( bebeğiniz hayrlı olsun, inşallah hayrlsyla kucağnıza alırsınız :) darısı başımıza :)

Annenizde oldğumu bilmiyordum, maalesef genetik temelli bir şey bu erken menopoz:KK43: bebeğiniz hayrlı olsun, inşallah hayrlsyla kucağnıza alırsınız :) darısı başımıza :)
Amin inşallah.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın ☺️ Yaşadım bilirim.. sadece inanın olacağına ve vazgeçmeyin

Back