Merhaba... Uzun zamandır bu sayfaları takip ediyorum ama yeni üye olabildim. Minik hikayemi paylasmak istedim. Esimle bebek istedigimizden ve 38 yasinda oldugumdan dolayı hormon testi yaptirdim. FSH 11.50, E2 84, AMH 0,1... Yaşım genç olmasa da bu kadarını beklemiyordum. Degerlerim yüzünden bırakın normali, tüp bebek bile olması zormuş da, istersem yurtdisindan yumurta transferi yaptirirmisim da vs. vs... Rahim filmi çektirdim, yarım rahimli(UU) oldugumu ogrendim bir de. Artık bir böbregin de yok deselerdi şaşirmazdim:) Pes mi edecektim HAYIR...Stresli ve sabırlı şekilde yedi sekiz ay gezmedigimiz doktor, denemedigim ot, ilaç kalmadi.O mucize kürler benim bünyede faydali olmadı. Stresle baş edemedim işimden ayrildim ve O ay gerçek arı sütüne, polene basladim. Sonrasında tüp bebek tedavisine başlayabildim ama tek embriyo olustu sadece. Kendimi toparlamak için transferi bir ay sonraya attık veeee transfer oncesi HaMiLe oldugumu ogrendim. Benim minik mercimek kendiliginden gelmisti. Degerlerimin duzene girmesinde arı sütü iyi geldi sanirim ama en önemlisi STRESI azaltabildim ve INANCIMI hiç kaybetmedim. Rabbim sizlere de bu mucizeyi yasamayi nasip etsin INSALLAH!