• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Amh 0.1 18.90

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fsh yüksek haliyle amh bayagi düşük bende aynı dertten muzdaribim normal yolla çok mümkün değil bir mucizeyi beklemek gerekiyor ama bizim durumumizda zamanla yarışıyor insan. Bence bi hsg rahim filmi cektirilip ardından adetin 3. Günü vajinal muayene ile folikul sayımı yaptirilmali sonrasında karar verilmeli ne süre de beklemevegine ama değerlere bakılınca beklenmemeli hibibgorunuyor. . Su an adet görüyorsunuz ama değil mi ?

Evet o kur ler var ya bizim hayat mucizemiz hele o çörek otu bal tarçın ve hayır otu harika bizim için. Ama gene de normal yolla olanını pek görmedik mucize ancak. Benim fsh 17.18 amh da senin ki gibi değerlerimiz aynı yaşım da 28 3. Kez tüp bebek tedavisine başlayacağız yarın ilk ikisi başarılı geçmişti ama nedense tutunması bebeklerim. İnşallah bu kez turunurlar . Ben de geçen sene tesadüfen öğrenmiştim 2 buçuk yıllık evliyim bende zaten daha yeni aslında ama öğrenince şok oldum geçen sene adetim üç gün sürüyor ve tam günü saati hiç sasmazdi bu bi kaç aydır azaldı adetim hatta yoğun kanama tam 12 saat sürdü şimdi çok nadiren leke geliyor yani menepoz a az kaldı hatta ben şok oldum bi anda girdim yani bence sen#e aksatma iyi bir klinik bul canım. Vajinal muayene oldun mu sayım yapıldı mi önemli olan yumurta sayısı . Bu arada yasin kaç
Fsh yüksek haliyle amh bayagi düşük bende aynı dertten muzdaribim normal yolla çok mümkün değil bir mucizeyi beklemek gerekiyor ama bizim durumumizda zamanla yarışıyor insan. Bence bi hsg rahim filmi cektirilip ardından adetin 3. Günü vajinal muayene ile folikul sayımı yaptirilmali sonrasında karar verilmeli ne süre de beklemevegine ama değerlere bakılınca beklenmemeli hibibgorunuyor. . Su an adet görüyorsunuz ama değil mi ?
oldu oldu bu test sonuçlarına göre bak bir ay denedik tuttu demek bu sonuçlara göre oluyosa herkesin olur sakın stres yapmayın

Gözün aydın canım özel birşey yaptınmı benim amh 0.25
İncir kürü yaptım öğrendiğim gibi 21 gün sabah akşam hiç aksatmadan içtim 5 tane inciri böldüm kaynattım sabah ılıtıp akşam normal içtim sonra arı sütü aldık doğal küçük tüplerde karı koca onu kullandık bademler fln kola hiç içmedim tuzu bıraktım ne bilim yaptıklarımı yazıyım 1 ay da bunlara dikkat ettim belki birine şifa olur bana olmaz dedi sonuçlar yazıyo burda yani olmaz değilde sonuçlar zayıf dedi bende dedim hemen başlayım sağolsun eşim çok yardımcı oldu ben yapamadığımda o kalktı kaynattı getirdi hiç ihtimal vermedim bakın oluyo doktora bile incir kürünü söyledik alternatif tıp ta iyidir dedi 7 gün ara verdim şimdi tekrar 21 gün devam etmem rahme tutunsun diyede kür varmış şimdi ona bakmam İbrahim saraçoğlunun

İncir kürü yaptım öğrendiğim gibi 21 gün sabah akşam hiç aksatmadan içtim 5 tane inciri böldüm kaynattım sabah ılıtıp akşam normal içtim sonra arı sütü aldık doğal küçük tüplerde karı koca onu kullandık bademler fln kola hiç içmedim tuzu bıraktım ne bilim yaptıklarımı yazıyım 1 ay da bunlara dikkat ettim belki birine şifa olur bana olmaz dedi sonuçlar yazıyo burda yani olmaz değilde sonuçlar zayıf dedi bende dedim hemen başlayım sağolsun eşim çok yardımcı oldu ben yapamadığımda o kalktı kaynattı getirdi hiç ihtimal vermedim bakın oluyo doktora bile incir kürünü söyledik alternatif tıp ta iyidir dedi 7 gün ara verdim şimdi tekrar 21 gün devam etmem rahme tutunsun diyede kür varmış şimdi ona bakmam İbrahim saraçoğlunun
Darısı bize cnm bende 28 im amh 0.25 bende geçen ay soğan kürü bu ay aslan pençesi yaptım ama adet belirtilerim bu ay da başladı

Kızlar 28 yaşına gireceğim 1 hafta sonra ocak ayında adetim bittikten sonra yine adet kanaması gibi kal geldi tedirgin oldum ve doktora gittim ilerleyen zamanlarda da çocuk sahibi olmayı düşünebiliriz dedik yumurtalarım ne alemde gitmişken baktıralım dedik ve ilk jinekolog muayemdi biraz korkmuştum adetin 2.günü bazı testler istedi aç karnına yaptırım dedi e2 ft3 ft4 tsh fsh lh prolaktin amh yaptırdım 4 gün sonra gittim test sonuçları e2:35.7 ft3:3.61 ft4:1.30 tsh:5.44 fsh:18.90 lh:19.90 prolaktin:56.56. Amh:0,1. Doktor hemen çalışmalara başlayın dedi olumsuz konuştu ama moralimizi bozmadan günlerdir araştırıyorum uykularım kaçtı bu konuda tecrübe sahibi olanlarınız var mı lütfen bana yardımcı olun meraktan öleceğim

yahu neden 28 yaşına kadar beklediniz jinekolog muayenesi için. :( bence hemen tüp bebek yapmanız lazım. gerçi diğer değerlerini bilmiyorum ama amh 0,02 olan bir arkadaşıma doktoru mikro tüp bebek önermişti... benve hemen 2. bir doktora görünüp 2. bir fikir alın. tahlilleri yeniletin. sonra ona göre davranırsınız

canım incir kürüne ne zaman başlayım kaç gün kullandır yaza msn detaydı(nasıl yaptığını)
birde arı sütünü nerden aldın
21 gün yapıp 7 gün ara verdim tekrar 21 kullandım arı sütünü arıcılıkla ilgilenen kişilerden köylere sordurun öyle buldum

yahu neden 28 yaşına kadar beklediniz jinekolog muayenesi için. :KK43: bence hemen tüp bebek yapmanız lazım. gerçi diğer değerlerini bilmiyorum ama amh 0,02 olan bir arkadaşıma doktoru mikro tüp bebek önermişti... benve hemen 2. bir doktora görünüp 2. bir fikir alın. tahlilleri yeniletin. sonra ona göre davranırsınız
Ya testlerde bişey var ya Allah'ın mucizesi incir bilmiyorum ama 6 haftalık hamileyim

Merhaba... Uzun zamandır bu sayfaları takip ediyorum ama yeni üye olabildim. Minik hikayemi paylasmak istedim. Esimle bebek istedigimizden ve 38 yasinda oldugumdan dolayı hormon testi yaptirdim. FSH 11.50, E2 84, AMH 0,1... Yaşım genç olmasa da bu kadarını beklemiyordum. Degerlerim yüzünden bırakın normali, tüp bebek bile olması zormuş da, istersem yurtdisindan yumurta transferi yaptirirmisim da vs. vs... Rahim filmi çektirdim, yarım rahimli(UU) oldugumu ogrendim bir de. Artık bir böbregin de yok deselerdi şaşirmazdim:) Pes mi edecektim HAYIR...Stresli ve sabırlı şekilde yedi sekiz ay gezmedigimiz doktor, denemedigim ot, ilaç kalmadi.O mucize kürler benim bünyede faydali olmadı. Stresle baş edemedim işimden ayrildim ve O ay gerçek arı sütüne, polene basladim. Sonrasında tüp bebek tedavisine başlayabildim ama tek embriyo olustu sadece. Kendimi toparlamak için transferi bir ay sonraya attık veeee transfer oncesi HaMiLe oldugumu ogrendim. Benim minik mercimek kendiliginden gelmisti. Degerlerimin duzene girmesinde arı sütü iyi geldi sanirim ama en önemlisi STRESI azaltabildim ve INANCIMI hiç kaybetmedim. Rabbim sizlere de bu mucizeyi yasamayi nasip etsin INSALLAH!

Çok mutlu oldum şu anda bende aynı durumdayım, sizin hikayeniz bana umut oldu

Bunları ben de deneyeyim amh önemli değil aslında inanmak ve çabalamak lazım. Tebrik ederim seni canım bebiş sağlıcakla gelir inşallah

Kızlar 28 yaşına gireceğim 1 hafta sonra ocak ayında adetim bittikten sonra yine adet kanaması gibi kal geldi tedirgin oldum ve doktora gittim ilerleyen zamanlarda da çocuk sahibi olmayı düşünebiliriz dedik yumurtalarım ne alemde gitmişken baktıralım dedik ve ilk jinekolog muayemdi biraz korkmuştum adetin 2.günü bazı testler istedi aç karnına yaptırım dedi e2 ft3 ft4 tsh fsh lh prolaktin amh yaptırdım 4 gün sonra gittim test sonuçları e2:35.7 ft3:3.61 ft4:1.30 tsh:5.44 fsh:18.90 lh:19.90 prolaktin:56.56. Amh:0,1. Doktor hemen çalışmalara başlayın dedi olumsuz konuştu ama moralimizi bozmadan günlerdir araştırıyorum uykularım kaçtı bu konuda tecrübe sahibi olanlarınız var mı lütfen bana yardımcı olun meraktan öleceğim

size önerebileceğim en önemli şey hayıt hapı kullanmanız . Menapozik bir oran FSH. Ancak hayıt düşürür. ama ümidinizi kesmeyin. bende korkumdan gitmiyorum belki benimde fsh yüksektir

Back