• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Amerikan mutfak

rose546572

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
5
0
86
Isparta
Merhaba Arkadaşlar tokiden 84 metre kare bir evim var.Amerikan mutfak olarak Salon ve mutfağım birleşik arada kapı bölmesi seklınde 2 metre genişliğinde bir bölme var.Burayı kapatmak istiyorum.Yardımlarınıza ihtiyacım var.Burayı nasıl kapatabilirim cok kararsızım.Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden tesekkurler.

canım bu sekılde evı olan arkadasım var bahsettıgın kısma mutfak masasını yerlestırmıs masa hem mutfak hemde salon kısmında, sandelyelerın ıkısı mutfak tarafında ıkısı de salon kısmında duruyordu aslında bu sekılde de kullanılabılır yada o kısma çift taraflı dolap yaptırabılırsınız hem mutfak ıçın hem salon için kullanılabılır bu dolap
sımdıden hayırlı olsun evınız saglıkla oturun

Benim evimde american mutfak bar sekline masa ile ayırmıslar ama görüntü olarak görsellik istiyorsan biz ipli perdeler ile masanın bitişine kadar ayırdık güzel oldu. Mobilyaların rengine göre yapabilirsin Modern duruyor. ıstiyorsan fotografını koyabilirim.

Benim evimde american mutfak bar sekline masa ile ayırmıslar ama görüntü olarak görsellik istiyorsan biz ipli perdeler ile masanın bitişine kadar ayırdık güzel oldu. Mobilyaların rengine göre yapabilirsin Modern duruyor. ıstiyorsan fotografını koyabilirim.

Rica etsem resmini koyabilir misin,nasil duruyor gormek isterim.tskler

ayni sorun bizdede var yani teyzemin kizinda tokiden ev cikti onada salonla mutfak arasi kapi gibi bir bolme varmis henuz gormedik anahtarlari teslim alinca ben resmini koyarim.Ama dusun dusun napsak bilemedik .altini kapatip ustunu servis penceresi halinde yaptirsak diyoruz.yada iki bolmeli kapi alti ayri ustu ayri acilir seklinde.duz kapi yaptiramiyoruz cunku salon tarafina kanepe gelcek mutfak tarafinada masa.yemek kokusu gitmesin diyede mutlaka kapatmaliyiz orayi.tamamen duvar oldurulmez cok abes durur zaten.yandaki duvarlarla farki cok belli olur.

cam duvar önerebilirim.... ya da tezgahla aynı malzemeden altı dolaplı bir masa... ben ikincizinden yani masa yaptırıcam. araya da ahşap ya da hasır stor takıcam...

Back
X