Amerikan Hastaneside Prof. Dr. Bülent URMAN ?

hangisine gittiniz ...

Kızlar bülent beyim tüp bebek fiyatını biliyormusunuz ortalama fiyat en azından

Onu bilemiyorum ama ortalama herkesin fiyatı aynı 6 bin tüp bebek işlemleri 2bin -2500 arası ilaçlar.. extra bir şey çıkarsa onlarda 2 bin tutsa ..
8 bin ile -10 bin arası para gerekiyor..
devlet desteği var mı acaba bilen var mı ?

Bende bu konuyu merak ediyorum. Ünlüler hangi hastanede tüp bebek yaptırıyor onu araştırıyorum . Ebru gündeşin Dr Una göründüm. Onunki tüp bebek mi bilmiyorum ama. Gittiğim Dr tüp bebek uzmanı. Gayeettepe Florance Nightingale de. Bende çok sorun var. Çikolata kisti, rahim dışında miyom, polip, tüplerimde sıkıntı var. Rahim şeklim t şeklinde. Bunların hepsini düzelttirip öyle tüp bebeğe başlanacakmış. Hem laparoskopi hem histereskopi olmam gerekiyor. Çok korkuyorum. Iyi ve Güvenilir bir bayan Dr arıyorum. Bir de Ece erken in Dr U Liv hospitalda olduğunu biliyorum

ben Ece Erken in de doktoru olan Dr. Serkan Oral a gidiyorum.. ilk tüp bebek denemem olucak çok ilgili ve nazik biri.. bende panik atak var stres desen gırla olucakmı nasıl olucak deli sorularla gittim ama görüşmeden sonra bütün soru işaretlerini kafamdan attım.. Zaten tüp bebek tedavisi birazda psikolojik tedavide gerekiyor inanın içimi rahatlattı.. işin bilen biri olduğuna çok inandığım için kuzenim ve çok yakın arkadaşımada tavsiye ettim. Kuzenim sizin gibi şehir dışından gidiyor iğneleri kullanırken ki kontrollerini Kaldığı yerde dr yapıyordu o doktor ayriyetten Serkan bey in yönledirdiği arkadaşı ama opu ve transfer işlemlerini serkan bey yapıcak.. bence bi düşün derim instagram adresi var dr ordan da bakabilir bilgi edinebilirsin Dr. Serkan Oral diye yazablirsin.. İnşallah Rabbim en kısa Zamanda bizlerede bebeklerimizi nasip eder..

Cge

Amerikan Hastanesinde Prof Dr Bülent Urman ile başladığımız tedavi sürecinde bügün pozitif sonuuçç aldıkkk çookk şüküürrr... umarım bebeğimizi kucağımıza alırızz. Allah Bülent bey ve ekibinden razı olsun...

Hayirli olsun. Ben de bu ay başlıyorum Amerikan hastanesinde Bulent bey ile tedaviye. Hepimiz için hayırlısı olur insallaahh..

Amerikan hastanesinde devlet desteği yok. Ben de sordum gittigimde... anlaşmaları yokmuş. Zaten cok ta pahalı gelmedi bana

Ben de sürecime Bülent Urman ile devam edeceğim. Çok olumlu geldi yaklaşımı ve konuşmalari. Net ve açıklayıcı bilgiler veriyor. Verilen fiyatlar da diğer merkezlerle ayni. Umarım olumlu sonuç alırız.

Bebeğiniz simdi kocaman olmuştur. Ben de Amerikan hastanesinde Bulent Urman'a gidiyorum. Umarim güzel sonuç alırım.

hayirli olsun canim.genetik test ,dondrma cozdrme ,gebelik aşısı serum bunlari yaptirdinizmi?fiyatlarini biliyormusunuz,?
Bende Amerikan hastanesinin fiyat listesi var. Dondurma ücreti 1300 tl, genetik her embriyo için 325dolar, gebelik aşısı ve serumla ilgili bilgi yok listede. Herhalde yapılmıyor.

Bülent Urman'ın uzmanlığı hakkında yorum yapabilecek durumda değilim. Daha önce kendisinin hastası olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu hastane ve Bülent Bey'de karar kırdık. Başka güvendiğimiz kadın doğum profesörünün onayı ile kararımız kesinleşti.

Bülent Bey, bulunduğu posizyonundan dolayı oldukça yoğun bir insan. Benim tedavim sürecinde bana hep koşarak geldi ve muayeneden koşarak gitti. Ben karakter olarak sınırları zorlamayı hiç sevmeyen bir insanım dolayısıyla Bülent bey ile aramda inanılmaz kopuk bir doktor hasta ilişkisi oluştu. Sormam gereken soruları yanında ona yardımcı olan Ayşen Hanım'a yönlendirmek zorunda kaldım. Ben beni tedavi eden doktorla daha iyi bir diyolok içinde bulunmak isterdim. Sorun var mı hemen sor benim daha yetişecek yerim var, sana fazla zaman ayıramayacağım tutumuyla karşımda bir doktorun olması bana hiç iyi gelmedi. Bulent bey benim kim olduğumu bilmeden, hasta X olarak tedavimi yürüttüğünü düşünüyorum. Eğer siz de benim gibi sınırları zorlamayı sevmeyen, çekingen biri ama bir o kadar da tedavi sürecinde neler olup bitiyor detaylı bilmek isteyen bir hastaysanız Bulent bey gibi doktor size göre değil.

Çok şanslıyım ki İngilizce biliyorum. Tedavi sürecimde öğrendiklerimin çoğunu Amerikalılar tarafından hazırlanmış web sayfaları veya Amerikalı kadınlar tarafından yazılmış forumlardan öğrendim. Ben Amerikan hastanesinin daha profesyonel çalışacağını düşünerek seçmiştim. Internette yığınla bilgi var ama çoğunluğu muhtemelen yanlış ya da yanıltıcı. Benim bu bilgilerin peşinde gitmeme gerek kalmamalıydı. Doktorların beni eksik bilgilendirmesinden dolayı embriyo yerleştirildikten sonra çok çok zor günler geçirdim. Halbuki bunu fazladan sarf edecekleri iki cümleyle önleyebilirlerdi.

Birinci olumsuz denemenin ardından, Bülent Bey ile dolayısıyla hastane ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Embriyolarımı başka bir merkeze aldıracağım. Henüz daha karar vermedik diğer merkeze. Bu sefer acele etmeyeceğim.

Sana sonuna kadar katılıyorum. Ve hakverıyorum. Zira bende cok arastırıp fıkır sahıbı olmayı tercıh ederım. Tedavının dısında olmayı reddediyorum:)
Bulent beycok ıyı ancak belli bır ritüelin dısına cıkmıyor. Uzerıne bırsey katmak yok! Ben kendı dr tavaıye ederım en azından gelişimi devam eden bır doktor!!!! Arastırmaya ve aktarmaya acık. Durust olusu benım ilk tercıh sebebım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…