Amerikan Hastaneside Prof. Dr. Bülent URMAN ?

Ben tedavi sırasında ne zaman görüşmek istediysem veya muayene olmak istediysem her zaman Bulent Urman ile görüşebildim. Söylediğinizde mutlaka gorusturuyorlar. Sonraki denemenizde bence bu talepte bulunun. Ben de Aysen hanimdan cok memnun kaldım. Çok geçmiş olsun.

Merhaba hal aktif misiniz acaba bilemiyorum bende Bülent beyin hastasıyım bişey. Sormak isterim

Merhaba hal aktif misiniz acaba bilemiyorum bende Bülent beyin hastasıyım bişey. Sormak isterim
Ben de onun hastasıydım. Herhalde eskisi kadar ilgi alaka gösteremiyor hastalara. Ben arkadaşlarımdan yönlendirme yaptım, fiyatlar baya yükselmiş sanırım. Hayırlı olsun, umarım iyi sonuç alırsınız...

evet yaa arkadasimda aynisini soyledi fiyatlar ucmus. hani derlerya elini versen kolunu kaptirirsin öyle olmuş. tercih edenlere daha dikkatli olmasini tavsiye ederim. Artik Bulent hocada mua ucreti almaya baslamis 500 tl. ne olduysa anlamadim.

Hiç anlaşılmayacak bişey yok aslında arkadaşın doğru demiş ben kendim aradım görüştüm 500 tl diyorlar birde egitim amaclı asistanlar isleme giriyorlar. Hem zamanınıza hem cebinize yazık

32yaşındayım çikolata kisti ve miyomlarım olduğu için gittiğim 2-3 doktor da laporoskopik ameliyat dedi. en son Bülent Urman beye gittim geçmişi deneyimlerinden dolayı 28.02.2020 de çikolata kisti ve miyom ameliyatı oldum. Çok başarılı geçtiğini doğurganlığın zarar görmediğini söyledi. uzak yerden geldiğim için burdaki doktorumada kontrol oldum çok iyi işlem yapılmış dedi. Muayene ücreti 750 tl olmuş. Özel sağlık sigortası karşıladığı için çok şanslıydık yoksa gerçekten fiyatlar çok uçuk .

Ben de Bülent Bey'in hastasıydım. Eskiden yumurta toplama transfer gibi işlemlere kendisi giriyormuş. Benim yumurta toplama işlemime girmedi. Transfer sürecine giremeden zaten boş folikül sendromu dedi, ne olduğunu bile anlamadım. Güç bela bir kaç laf aldım ağzından sonrasında bu durumu kendim araştırmam gerekti. Ondan sonra da psikolojik olarak yıprattı bu durum beni ve bir daha tedavisini ya da bu durumun çaresi var mı yok mu diye araştırmadım bile. Başka Dr.'a da gitmedim çünkü ondan iyisi yoktur diye düşündüm. Şimdi şimdi bakıyorum bu durumu yaşayan var mı tedavisi var mı vs. diye. Ama ben de referansla gitmiştim ve işinde uzman bir doktor orası tartışılmaz. Sadece bölüm başkanı olduğu için çok yoğun, dolayısıyla ilgilenemiyor herkesle.

o zaman ilgilenebileceği kadar hastaya bakacak, bunun hesabını yapmak o kadar da zor değil.

Merhabalar naptınız asabıldınızmı bu sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…