- Konu Sahibi ozne_hayat
Ladybird yazdıklarını okuyunca yazma ihtiyacı duydum. Umarım herşey yolunda gider
Bende senin gibi geçen mart ayında boş gebelikten kendi kendime düşük yaşadım. sonra bir kimyasal gebelik geçirdim ve ne yazık ki en son geçen hafta tek yumurta ikizinde 10 haftalıkken boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum ama yinede moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü en önemlisi boş gebeliklerin yüksek çoğunluğu embriyodaki kromozomsal problemlerden dolayı olması, sağlıksız bir bebek ile hamileliğe devam edip sonrasında daha geçken daha büyük acılar yaşamak çok çok daha kötü psikoloji açısından.
Ben normalde asm'de Zeynep Hn.a gidiyorum. kendisi iki kez boş gebelik olduğu için kesinlikle eşime ve bana kromozom testi yaptırmadan tekrar gebelik düşünmemi söyledi. orada fiyatlar çok yüksek olduğu için bana istediği testlerin listesini verdi 9 kalem test. Zeynep Kamil Tıbbi Genetikten randevu aldım haftaya gideceğim.
Bu testleri kesinlikle yaptırmanı öneririm, eğer kromozomsal bir problem çıkarsa pgt için Bülent Bey'e ya da Bahçeci'ye gitmeyi düşünüyorum. bakalım hepimizin hakkında hayırlısı
Sevgili eyecha,
Öncelikle sanada çok geçmiş olsun, allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hem bana hem eşime genetik testi 2. tüp bebeğe başlamadan önce yapılmıştı, doktorumuz tarafından hiç bir sorun olmadığı söylendi.
Düşükten sonra Cem Bey bazı testler daha isteyeceğini söyledi, tabi bunlar hangi testler bilemiyorum şuan. Çünkü geçen hafta kalp atımı alınamadı deyince doktorum ben çok kötü oldum ve pek bişey soramadım.
Bügün Bülent Bey ile görüşeceğim, eğer o da hemen hemen aynı şeyleri söylerse yine Cem Bey'e devam etmeyi düşünüyorum. Kendisi ile çok rahat etmiştim, ayrıca ben tanıyor ve gereken hassasiyeti gösterdiğini düşünüyorum.
Fazla konuşmuyor fakat işinin ehli olduğuna inanıyorum.
Beni kendinle ilgili gelişmelerden haberdar edersen sevinirim, bende size inşallah akşam buradan hayırlı haberler verebilirim. KISMET
Allah yardımcımız olsun, tüm dualarım bu yolda çaba harcayan anne adaylarıyla.