Amerikan Hastaneside Prof. Dr. Bülent URMAN ?

Ladybird yazdıklarını okuyunca yazma ihtiyacı duydum. Umarım herşey yolunda gider

Bende senin gibi geçen mart ayında boş gebelikten kendi kendime düşük yaşadım. sonra bir kimyasal gebelik geçirdim ve ne yazık ki en son geçen hafta tek yumurta ikizinde 10 haftalıkken boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum :KK14: ama yinede moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü en önemlisi boş gebeliklerin yüksek çoğunluğu embriyodaki kromozomsal problemlerden dolayı olması, sağlıksız bir bebek ile hamileliğe devam edip sonrasında daha geçken daha büyük acılar yaşamak çok çok daha kötü psikoloji açısından.

Ben normalde asm'de Zeynep Hn.a gidiyorum. kendisi iki kez boş gebelik olduğu için kesinlikle eşime ve bana kromozom testi yaptırmadan tekrar gebelik düşünmemi söyledi. orada fiyatlar çok yüksek olduğu için bana istediği testlerin listesini verdi 9 kalem test. Zeynep Kamil Tıbbi Genetikten randevu aldım haftaya gideceğim.

Bu testleri kesinlikle yaptırmanı öneririm, eğer kromozomsal bir problem çıkarsa pgt için Bülent Bey'e ya da Bahçeci'ye gitmeyi düşünüyorum. bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

Sevgili eyecha,
Öncelikle sanada çok geçmiş olsun, allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hem bana hem eşime genetik testi 2. tüp bebeğe başlamadan önce yapılmıştı, doktorumuz tarafından hiç bir sorun olmadığı söylendi.
Düşükten sonra Cem Bey bazı testler daha isteyeceğini söyledi, tabi bunlar hangi testler bilemiyorum şuan. Çünkü geçen hafta kalp atımı alınamadı deyince doktorum ben çok kötü oldum ve pek bişey soramadım.
Bügün Bülent Bey ile görüşeceğim, eğer o da hemen hemen aynı şeyleri söylerse yine Cem Bey'e devam etmeyi düşünüyorum. Kendisi ile çok rahat etmiştim, ayrıca ben tanıyor ve gereken hassasiyeti gösterdiğini düşünüyorum.
Fazla konuşmuyor fakat işinin ehli olduğuna inanıyorum.

Beni kendinle ilgili gelişmelerden haberdar edersen sevinirim, bende size inşallah akşam buradan hayırlı haberler verebilirim. KISMET
Allah yardımcımız olsun, tüm dualarım bu yolda çaba harcayan anne adaylarıyla.

Eyecha merhaba ,

Oncelikle gecmis olsun . Umuyorum herseyin hakkinda hayirlisi olmasi.

ben yazdigin mesajda '' pgt'' icin Bulent Urman'i secmenin sebebini sormak istiyorum.
kendisinin cok iyi bir hekim oldugunu biliyorum. Sorum aslinda Bulent Bey icin degilde ''pgt'' icin .
herhangi bir arastirma yaptin mi pgt ile ilgili? Amerikan Hastanesi bu konuda nasil bu konu hakkinda bilgin var mi?

Konuyla ilgilendim cunku ben de ne yazik ki translokayon var ve 3 kere pgtlı deneme yaptım .
4. icin nereye gideceim konusunda kararsızım . o yuzden soruyorum .

lady bird,

cok sevındım kromozom sorununuzun olmamasına.
o kocaman bır + hayatında.

Eyecha merhaba ,

Oncelikle gecmis olsun . Umuyorum herseyin hakkinda hayirlisi olmasi.

ben yazdigin mesajda '' pgt'' icin Bulent Urman'i secmenin sebebini sormak istiyorum.
kendisinin cok iyi bir hekim oldugunu biliyorum. Sorum aslinda Bulent Bey icin degilde ''pgt'' icin .
herhangi bir arastirma yaptin mi pgt ile ilgili? Amerikan Hastanesi bu konuda nasil bu konu hakkinda bilgin var mi?

Konuyla ilgilendim cunku ben de ne yazik ki translokayon var ve 3 kere pgtlı deneme yaptım .
4. icin nereye gideceim konusunda kararsızım . o yuzden soruyorum .

lady bird,

cok sevındım kromozom sorununuzun olmamasına.
o kocaman bır + hayatında.

sanada çok geçmiş olsun...Rabbim hepimize şifa versin inşallah

şimdi benim de o konularda kafam çok karışık aslında, benim patronum bahçecikte tüp bebek yaptırdı şimdi 1 yaşında kızı, o kesinlikle orayı önerdi:44: ama bilemedim, 3. tüp bebeğiymiş ilk ikisini nerede yaptırmış soramadım:KK17: eğer 3ünüde orada yaptırıp 3te tuttuysa niye önersin onuda bilemedim:)

bülent beyle ilgili internette araştırma yaparken bülent beyden ziyade amerikan hastanesinin laboratuvarının çok iyi olduğunu okudum, bülent bey yoğun oluyormuş. ama bazıları çok memnun kalmış bazıları uslübünden biraz soğuk ve az konuşan biriymiş (yoğunluğundan sanırım) hoşlanmamış, o yüzden onuda bilemedim.

bir de gebzeye yakınsan anadolu sağlık merkezinde Prof. aydın Arıcı var o da çok iyiymiş tüp bebek konusunda çok iyiymiş ama aynı zamanda yurtdışında üniversitede hocalık yaptığı için o olmadığı zamanlarda oradaki yardımcı doktoru ilgileniyormuş. yoğun olacak her seferinde başka doktor olmasını istemem ama benim asıl gönlümde asm var.

sen nerede yaptırmıştın tedavilerini? ben yeni araştırmaya başladım bu konuları, daha kesin bir durum yok ama testler sonucu birşey çıkarsa vakit kaybetmeyeyim diye bakmaya başladım. eğer yeni referanslı doktor duyarsam sanada bilgisini veririm

en zor kısmı doktor ve hastane seçmek gerçekten:KK31:

Sevgili eyecha,
Öncelikle sanada çok geçmiş olsun, allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hem bana hem eşime genetik testi 2. tüp bebeğe başlamadan önce yapılmıştı, doktorumuz tarafından hiç bir sorun olmadığı söylendi.
Düşükten sonra Cem Bey bazı testler daha isteyeceğini söyledi, tabi bunlar hangi testler bilemiyorum şuan. Çünkü geçen hafta kalp atımı alınamadı deyince doktorum ben çok kötü oldum ve pek bişey soramadım.
Bügün Bülent Bey ile görüşeceğim, eğer o da hemen hemen aynı şeyleri söylerse yine Cem Bey'e devam etmeyi düşünüyorum. Kendisi ile çok rahat etmiştim, ayrıca ben tanıyor ve gereken hassasiyeti gösterdiğini düşünüyorum.
Fazla konuşmuyor fakat işinin ehli olduğuna inanıyorum.

Beni kendinle ilgili gelişmelerden haberdar edersen sevinirim, bende size inşallah akşam buradan hayırlı haberler verebilirim. KISMET
Allah yardımcımız olsun, tüm dualarım bu yolda çaba harcayan anne adaylarıyla.

benimde kürtajdan sonra kromozoma göndereceklerdi ama içinde embriyo yok sonuçta, sadece o gebelik ile ilgili bir bilgi verir diye istemedik biz göndermelerini. doktorda gerek yok sizin kromozom testleriniz daha mühim dedi

bende haşimato ve as denilen iltihaplı romatizma rahatsızlığı var, yani bağışıklık sistemim problemli, o yüzden de olabilirmiş, senin lupus antikoagülan, anti kardiolipin gibi testlerin yapılmış mıydı;? belki onları isteyecektir

sanada çok geçmiş olsun...Rabbim hepimize şifa versin inşallah

şimdi benim de o konularda kafam çok karışık aslında, benim patronum bahçecikte tüp bebek yaptırdı şimdi 1 yaşında kızı, o kesinlikle orayı önerdi:44: ama bilemedim, 3. tüp bebeğiymiş ilk ikisini nerede yaptırmış soramadım:KK17: eğer 3ünüde orada yaptırıp 3te tuttuysa niye önersin onuda bilemedim:)

bülent beyle ilgili internette araştırma yaparken bülent beyden ziyade amerikan hastanesinin laboratuvarının çok iyi olduğunu okudum, bülent bey yoğun oluyormuş. ama bazıları çok memnun kalmış bazıları uslübünden biraz soğuk ve az konuşan biriymiş (yoğunluğundan sanırım) hoşlanmamış, o yüzden onuda bilemedim.

bir de gebzeye yakınsan anadolu sağlık merkezinde Prof. aydın Arıcı var o da çok iyiymiş tüp bebek konusunda çok iyiymiş ama aynı zamanda yurtdışında üniversitede hocalık yaptığı için o olmadığı zamanlarda oradaki yardımcı doktoru ilgileniyormuş. yoğun olacak her seferinde başka doktor olmasını istemem ama benim asıl gönlümde asm var.

sen nerede yaptırmıştın tedavilerini? ben yeni araştırmaya başladım bu konuları, daha kesin bir durum yok ama testler sonucu birşey çıkarsa vakit kaybetmeyeyim diye bakmaya başladım. eğer yeni referanslı doktor duyarsam sanada bilgisini veririm

en zor kısmı doktor ve hastane seçmek gerçekten:KK31:

Eyecha'cım,

benım durumum bıraz karısık ve ne yazık kı zor.
yasım 37. 2 taze + 1 dondurulmus pgtsız ve sonrasında 3 tane de pgtlı yaptım.
Ilk 3u Kent / Izmır sonrakı 3u Memorıal Sıslı.
ben Izmırde yasıyorum ama zaten tedavıler ıcın Istanbul'a gelmeye alıskınım.

benım ıcın en onemlı kısım pgd yapacak genetık bırımı .
Memorıalda bu cok ıyı. benım saglam embryo bulunamadı o ayrı ama hamıle kalan arkadaslarım var bu yontemle Memorıalda.

Umuyorum kromozom sorununuz cıkmaz.

bu arada arkadasın 3 tane yaptırıp 3unu de Bahcecıde yaptırdıysa yıne onerebılır.
oradakı yaklasım , muamele cok onemlı. ve en onemlısı ekıbın dogru seyler yaptıgından emınsen o zaman tavsıye edıyorsun.

Sevgili dostlarım hepinize merhaba,

Salı Günü Bülent Bey ile olan muaynemiz çok iyi geçti, bebekten kalp atışı aldık vede kalp atışını dinledik:-). Eşimde bende çok heyecanlandık, çok şaşkınız.
Şuan için bebek sağlıklı görünüyor dedi Bülent Bey, yanlız son adet tarihime göre 7 haftalık değil, 6 haftalık görünüyormuş. Geç döllenme olabilir dedi, 1 hafta sonra tekrar görmek istedi. Eğer bebek bu bir hafta içinde gelişim gösterirse bu bize daha fazla umut verir dedi. Progesteron kullanmaya başladım, günde 3 doz toplam 600 mg.
Ultrason ile muaynede şimdiye kadar hiç bir doktorun görmediği veya gördükleri halde söylemedikleri rahim duvarımda bir lezyon olduğundan bahsetti hastalığın ismi Adenomyosis miş. bazı vakkalarda düşüğe neden olabilir dedi. Muhtemelen daha önceki düşükleriniz bundan dolayı olmuş dedi. İnternette hastalığı biraz inceledim fakat gebelikte düşüğe neden olur gibi bir durum görmedim.
Bülent Bey, her gebeliğin ilk 12 haftasında düşükler çok sık yaşanır ama sizde bu rahatsızlıktan dolayı biraz daha fazla tehlike var dedi. O nedenle 1 haftalık bir izin aldım, şuan evimde bebeğimle birlikte dinleniyoruz.
Hala dualarınıza çok ihtiyacım var, inşallah bebeğim bu 1 hafta içinde düzenli bir gelişim gösterir ve ben size haftaya çok daha iyi haberler verebilirim.
Şimdilik benden bu kadar.
Hepinizi kocaman öpüyorum

Bu arada küçüçük bir not: Bülent Bey'i gerçekten çok beğendim, uzun uzun çok iyi muayne etti beni.

Sevgili dostlarım hepinize merhaba,

Salı Günü Bülent Bey ile olan muaynemiz çok iyi geçti, bebekten kalp atışı aldık vede kalp atışını dinledik:-). Eşimde bende çok heyecanlandık, çok şaşkınız.
Şuan için bebek sağlıklı görünüyor dedi Bülent Bey, yanlız son adet tarihime göre 7 haftalık değil, 6 haftalık görünüyormuş. Geç döllenme olabilir dedi, 1 hafta sonra tekrar görmek istedi. Eğer bebek bu bir hafta içinde gelişim gösterirse bu bize daha fazla umut verir dedi. Progesteron kullanmaya başladım, günde 3 doz toplam 600 mg.
Ultrason ile muaynede şimdiye kadar hiç bir doktorun görmediği veya gördükleri halde söylemedikleri rahim duvarımda bir lezyon olduğundan bahsetti hastalığın ismi Adenomyosis miş. bazı vakkalarda düşüğe neden olabilir dedi. Muhtemelen daha önceki düşükleriniz bundan dolayı olmuş dedi. İnternette hastalığı biraz inceledim fakat gebelikte düşüğe neden olur gibi bir durum görmedim.
Bülent Bey, her gebeliğin ilk 12 haftasında düşükler çok sık yaşanır ama sizde bu rahatsızlıktan dolayı biraz daha fazla tehlike var dedi. O nedenle 1 haftalık bir izin aldım, şuan evimde bebeğimle birlikte dinleniyoruz.
Hala dualarınıza çok ihtiyacım var, inşallah bebeğim bu 1 hafta içinde düzenli bir gelişim gösterir ve ben size haftaya çok daha iyi haberler verebilirim.
Şimdilik benden bu kadar.
Hepinizi kocaman öpüyorum

Bu arada küçüçük bir not: Bülent Bey'i gerçekten çok beğendim, uzun uzun çok iyi muayne etti beni.

Inanamiyorummmm:KK52: cok sevindimmmm inshallah Bebisin daha da iyi tutunur bu hafta annesine:KK16: cok diktat et kendine... O dedigin rahatsizlik neymis merak ettim inceleyeyim bende bi:)

Bulent bey den memnun kalmana sevindim, bende haftaya zeynep kamilde testlerimi yaptiracagim, sonrasinda sonuclarla Bulent bey'e gozukecegim, inshallah bizde guzel haberlerle doneriz kendisinden:KK31:

Dualarim sizinle, guzel haberlerle insallah gelirsin tekrardan

Maalesef bugün iyi haberlerim yok, bebeğim gelişim göstermiyor. Şuan 8+3 haftalık gebeyim fakat bebeğim 6+5 görünüyor ve kalp atışları çok zayıflamış. Doktorum bu bebekle ilgili hiç bir umut besleme maalesef kaybediyoruz dedi.

Çarşamba günü yeniden kontrolüm var ve durum böyle giderse maalesef aynı gün kürtaj olmam gerekecek, sonrada embriyoyu genetiğe gönderme kararı verdik. Bize, sonraki tedavi için yol haritası olmasını umuyoruz.

Bu 3. gebeliğim ve hepsi maalesef hüsranla sonuçlandı.

Bundan sonrası için allah yardımcımız olsun diyorum.

Ladyblue cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda saglikla guzel haberler verirsin. Maalesef bende dusuk yasayip kurtaj oldum :KK43:( Ustelik sanirim kurtajim pek iyi yapilmadigindan yapisiklik olmus. Histeroskopi olmam gerekiyor.Bulent bey ve cem bey arasinda kaldim.Cem beyle gorustum ama Bulent beyle gorusmedim hic. Kafamin cok karismasini istemiyorum biryandan gorus alsam mi diyede dusunuyorum. KArarsiz kaldim. EHralde ben asla anne olamayacgim. Ustelik cektigim acilarda yanima kaliyor :KK43:

merhaba ben antalyada yasiyorum burada dondurulmuslarla 3 kere denedim sonuc negatif. amerikan hastanesini arastirmaya basladim bircok ünlü isim orada dogumunu gerceklestirmis mesela hülya avsar rahimindeki yapisiklik yüzünden 5 yil cocugu olmamis amerikan hastanesindeki operasyonla hamile kalmis. nese erberk 3 üzlerini o hastanede tup bebek tedavisiyle gerceklestirmis. bunlari paylasmak istedim bilmeyenler icin ve bende sicak bakiyorum o hastanede tekrar denemeyi dusunuyoruz.sorun sehir disindan gidecek olmam varmi aranizda sehir disindan giden neler yaptiniz ,nekadar sürdü, paylasirsaniz sevinirim...

Ladyblue cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda saglikla guzel haberler verirsin. Maalesef bende dusuk yasayip kurtaj oldum :KK43:( Ustelik sanirim kurtajim pek iyi yapilmadigindan yapisiklik olmus. Histeroskopi olmam gerekiyor.Bulent bey ve cem bey arasinda kaldim.Cem beyle gorustum ama Bulent beyle gorusmedim hic. Kafamin cok karismasini istemiyorum biryandan gorus alsam mi diyede dusunuyorum. KArarsiz kaldim. EHralde ben asla anne olamayacgim. Ustelik cektigim acilarda yanima kaliyor :KK43:

Arkadasim merhaba bana ozel mesaj gondermissin ama benim ozel mesaj gondermeme iznim yok malesef sizle konusmak cok isterdim cunku dertlerimizi paylasabiliriz, ben de ayni senin gibi arkuat uterus'um ama doktor dedi ki bu rahims ekli dusuk sebebi yapmaz ama baska sebebpler aramak gerekir ve tum tetkikleri yaptim smear kan tetkikleri hersey iyi cikti torch testi de yaptim ve hepsi iyi cikti sadece sitomegalovirus diye bir virus cikti ve bu dusugun sebebi oldu dedi doktor simdi beklemedeyim sitomegalovbirus tetkikini yeniden yaptim cunku bu virus kendiliginden geciyormus iki hafta sonra insallah tetkiklerin sonucunu alicam bende herhangi bi problem gorulmedi sadece bu visur hamilelikte dusuk yaptiriyormus ve doktorum dedi ki iyi ki dusuk oldu cunku bebek saglam dogamazdi ve ikinci hamilelik icin 6 ay beklemeliyim simdi uc ayi doldurdum sizle haberlesmek uzere

Merhaba parala cok gecmis olsun? O virusu hangi testle ogrendin. Istanbuldanmisin hangi doktora gidiyrosun? Bana histeroskopi onerdi doktorum cunku bende
yapisiklikta var. Insallah birdaha ayni acilari cekmeyiz :KK43:

Merhaba parala cok gecmis olsun? O virusu hangi testle ogrendin. Istanbuldanmisin hangi doktora gidiyrosun? Bana histeroskopi onerdi doktorum cunku bende
yapisiklikta var. Insallah birdaha ayni acilari cekmeyiz :KK43:

Merhaba arkadasim, siz cok sanslisiniz ki turkiyede yasiyorsunuz cunku orda en iyi doktorlar var ben Kosova da yasiyorum ama bu siteyi hep takip ediyorum ve sizin goruslerinizi almak cok iyi geliyor.
Ben bu cmv visurun varligini TORCH adli test ile ogrendim sen de yaptir doktorum dedi ki bu test en onemli testlerden biri dir cunku bu viruslerin varligi dusuge sebeb aciyormus simdi yine testi yaptim bi bakalim belki de dusmus cmv degeri duserse doktorum uc ay daha beklememe lazim dedi bebek icin 6 ayi doldurmam icin cunku baska bi problemim yok zaten insallah cmv testi de iyi cikar bi hafta sonra sonuclari alicam.

Sen korkma cunku histereoskopi islemi basit bi islem dir ve basarili sonuclanacak merak etme iyi haberlerini bekliyorum

Insallah dedigin gibi olur... Ben Bulent Bey'e maalesef gidemiyorum bu arada. Allah hepimize sifa versin.

Benim ablam 1999 da Bülent urmana aşılama yaptırmıstı.yine amerikan hastanesindeydi.cogul gebelik oldu ama karni surekli suyla doluyordu.20 gun hastanede hergun karnindan su bosaltiyorlardi.cok sıkıntı li bir donemdi.dusuk tehlikesi de vardi.ben o zamanlar 18 yasindaydim.lisede biyoloji dersinde progesteron hormonunun dusugu engelledigi ogrenmistim.bulent urmana ablama progesteron hormonu gibi bisey mi verseniz acaba dedim.doktor cikti 5 dakika sonra hemsire elinde progesteron ignesi ile geldi.doktor bunu neden kendi dusunmedi de bir lise ogrencisinin tavsiyesini dinledi anlamadim :)

Merhaba,ben Bulent Bey'in 2 yildir hastasiyim,tup bebege gecebilmek icin gecirmem gereken operasyonlarimi yapti ve halen surec devam ediyor.İnsallah birkac aya kadar tup bebege baslayabilecegiz.Su kadarini soyleyebilirim ki,İstanbul'da gezmedigim prof kalmamisti ama Bulent Bey kadar gercekci ve isine saygili bir dr tanimadim.Olabilecekleri ve olamayacaklari direkt soyleyen,son derece acik sozlu fakat az konusan bir doktordur,soyledigi hersey dogru cikar.E-mail ile sordugun sorulara ilk musait oldugunda hemen cevap verir ve cevaplari cok nettir.Referans olarak da yakin bir arkadasim tup bebegi ona yaptirdi ve ilk denemede tuttu,ustelik tek embryo transferi,hem erkekte hem kadinda ciddi problemleri vardi ama simdi bebis 2 aylik ve bize gulumsuyor:)

Konuyu acmanin uzerinden biraz zaman gecmis ama umarim bir faydam olmustur,insallah cok guzel sonuclar alir,sureci bizimle de paylasirsin.Allah bu yolda hepimizin yardimcisi olsun,sevgiler...
Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum 4 kez histeroskopi oldum ilk ikisini farklı doktorlar son ikisini aynı dr yaptı dün son çekilen rahim filmimi götürdüm ilk başlarda çok umutlu konuşmuştu çocugunuz olur demişti dün ise taşıyıcı annelikten rahim naklınden falan bahsetmeye başladı ben çöktüm tabii siz ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi buaradan önerilen iki doktor gördüm yücel karaman ve bülent urman başka bir doktora daha gitmelimiyim sizce yoksa artık kabullenip vazmı geçmeliyim

Ben tedavi oldum. Rahim filmi cektirmeden, detayli tahlil vs yapmadan apar topar beni tedaviye alip, tedavi boyunca hicbirseyimle dogru duzgun ilgilenmeyip negatif sonuclandiginda da zaten senin cok sansin yok, bence bosuna ugrasma, Kibris'ta donor yumurta alabilirsin diyerek beni bunalima soktu kendisi. Allah'a cok sukur cahil degiliz, maddi gucumuz var, dogru doktoru bulup yeniden denedik. Su an kizim 9 aylik. Bulent Urman'i her hatirladigimda o son gorusmemizdeki soguk, acimasiz, robot ifadesiyle bana soyledikleri, yollarda hickira hickira aglayarak eve donusum aklima geliyor.
kime gititniz peki hangi dr da tedavi oldunuz

Ben tedavi oldum. Rahim filmi cektirmeden, detayli tahlil vs yapmadan apar topar beni tedaviye alip, tedavi boyunca hicbirseyimle dogru duzgun ilgilenmeyip negatif sonuclandiginda da zaten senin cok sansin yok, bence bosuna ugrasma, Kibris'ta donor yumurta alabilirsin diyerek beni bunalima soktu kendisi. Allah'a cok sukur cahil degiliz, maddi gucumuz var, dogru doktoru bulup yeniden denedik. Su an kizim 9 aylik. Bulent Urman'i her hatirladigimda o son gorusmemizdeki soguk, acimasiz, robot ifadesiyle bana soyledikleri, yollarda hickira hickira aglayarak eve donusum aklima geliyor.
merhaba ben antalyada yasiyorum burada dondurulmuslarla 3 kere denedim sonuc negatif. amerikan hastanesini arastirmaya basladim bircok ünlü isim orada dogumunu gerceklestirmis mesela hülya avsar rahimindeki yapisiklik yüzünden 5 yil cocugu olmamis amerikan hastanesindeki operasyonla hamile kalmis. nese erberk 3 üzlerini o hastanede tup bebek tedavisiyle gerceklestirmis. bunlari paylasmak istedim bilmeyenler icin ve bende sicak bakiyorum o hastanede tekrar denemeyi dusunuyoruz.sorun sehir disindan gidecek olmam varmi aranizda sehir disindan giden neler yaptiniz ,nekadar sürdü, paylasirsaniz sevinirim...
merhaba doktoru kimmiş bende aynı sorunu yaşıyorum ,,Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum 4 kez histeroskopi oldum ilk ikisini farklı doktorlar son ikisini aynı dr yaptı dün son çekilen rahim filmimi götürdüm ilk başlarda çok umutlu konuşmuştu çocugunuz olur demişti dün ise taşıyıcı annelikten rahim naklınden falan bahsetmeye başladı ben çöktüm tabii siz ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi buaradan önerilen iki doktor gördüm yücel karaman ve bülent urman başka bir doktora daha gitmelimiyim sizce yoksa artık kabullenip vazmı geçmeliyim

merhaba Hülya Avşarın doktoru kimmiş ,,Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum 4 kez histeroskopi oldum ilk ikisini farklı doktorlar son ikisini aynı dr yaptı dün son çekilen rahim filmimi götürdüm ilk başlarda çok umutlu konuşmuştu çocugunuz olur demişti dün ise taşıyıcı annelikten rahim naklınden falan bahsetmeye başladı ben çöktüm tabii siz ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi buaradan önerilen iki doktor gördüm yücel karaman ve bülent urman başka bir doktora daha gitmelimiyim sizce yoksa artık kabullenip vazmı geçmeliyim

Hacer savaş operasyonlarınızı kime oldunuz? Bende de yapışıklık çıktı şuanda hisretoskopiyi kime yaptırmam konusunda çok kararsızım..

X