Merhaba, Bülent Bey ile ilgili olumlu düşüncelere sahip kişilerden birisi de benim. Benim Bülent Bey i tercih etmemdeki sebepler; önceki olumlu referansları, bilgisi, deneyimi, tecrübelerine olan güvenim ve inancım.
Dr seçimi yanı sıra Amerikan Hastanesinin donanımlı laboratuar ortamı, tüp bebek merkezi ekibinin her daim sorularıma yanıt vermesi ve ulasılabilir olması. Ekip kelimesinin altını çiziyorum çünkü belli bir tecrübeye ve kariyere ulasmıs bir bilim adamının, dr lugunun ilk günlerindeki gibi vaktinin olmamasını normal buluyorum. Kongrelere, seminerlere konusmacı olarak katılan, gündemi yenilikleri takip eden bir doktor kendisi. Buna ragmen Tüm önemli kontrollerimde bulundu ancak sormam gereken sorular oldugu takdirde Aysen Hanım tüm güleryüzü ve dostane yaklasımıyla beni rahatlarak sorularıma bıkmadan cevap verdi. Yine de tatmin olmayıp Bülent Bey i görmek isteseydim, Bülent Bey le de görüşebilirdim ancak gerek kalmadı ve ben de bundan rahatsız olmadım. Bu arada Bülent Bey e mail atarsanız ilk fırsatta cevap verecektir...
Doktorunuz egerki Bülent Bey ise , Yumurta toplama öncesi bazı kontrollerinize mutlaka giriyor, yumurta toplama işlemini ve transferi bizzat kendisi yapıyor.
Ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Dr seçimini yaparken bunların bilincindeydim ve hiçbir rahatsızlık duymadım.
Herkese basarılı tedaviler dilerim.