Tüp Bebek Merkezleri AMERİKAN HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİ

Ben de Bulent Urman ile tedaci oldum.

Ben de Bulent Urman ile tedavimi tamamladim. Gebeligim devam ediyor. Hic bu tarz seyler yasamadim. Senin adina cok uzuldum. Umarim bundan sonraki surecin daha olumlu gecer.

Ben de Bulent Urman ile tedavimi tamamladim. Gebeligim devam ediyor. Hic bu tarz seyler yasamadim. Senin adina cok uzuldum. Umarim bundan sonraki surecin daha olumlu gecer.

tesekkurle

tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah.

Merhaba arkadaşlar İstanbul Amerikan hastanesinde yada farklı merkezlerde rahimde şekil bozukluğu yada perde olup ameliyat olup olumlu sonuç alan varmı ?

Merhaba arkadaşlar İstanbul Amerikan hastanesinde yada farklı merkezlerde rahimde şekil bozukluğu yada perde olup ameliyat olup olumlu sonuç alan varmı ?
Merhaba asiye benim rahimimde yapışıklık vardı. 2 kez histereskopi yapıldı. Bu konunun uzmanı bence Bulent Urman. Hic düşünmeden kendisinden fikir almanı öneririm.

Merhabalar, ben de Bülent Urman’ın hastasıyım. Rahimde şekil bozukluğum vardı. Bülent Hoca histeroskopi ile düzeltmesini yaptı. Bu konuda bu alandaki bir çok kadın doğum doktorunun histereskopi eğitimini veren doktordur kendisi. Tavsiye ederim. Şimdiden geçmiş olsun

Bulent Urman bana da benzer bir teşhiş koydu. Rahim film raporumunda böyle bir teşhis yoktu, daha önce böyle bir şeyden başka doktorlar bahsetmedeği için ve daha sonra merkezde Zehra Hanım ile aramda geçen diyoloktan sonra ikinci bir görüş almaya karar verdim. (böyle bir operasyonu Amerikan Hastesinde yaptırmak benim bütçemi geçer). Görüş aldığım professor rahmimim gayet normal olduğunu söyledi. Aynı anda başka bir universitede başka akdemisyenlerden de görüş aldım ve bir sorun olmadığını belirttiler. Bende bunun üzerine bir operasyon olmadan deneme yapmak istediğimi belirttim. Bunun üzerine yaşım müsait olmasına rağmen, septumlu olduğuma karar verildiğinden tek embriyo transferi gerçekleştirildi ve tutmadı.

Bunun üzerine ikinci denemeye hazırlanmak için septumun peşine düştüm. gene 2si tüp bebek uzmanı olmak üzere 3 doktora gittim, bu kişilerde bir problem olmadığını söyledi.

Herhalde bu ömrüm boyunca merak edeceğim bir şey olarak kalacak. Bu septum nasıl bir şeydir ki 7 doktorun göremediğini Bülent Urman gördü.

Tabi ki bunun üzerine bu durumu Bülent Urman ile paylaşmak zorunda kaldım ve işler çığırından çıktı. Bülent Urman benim ikinci bir görüş almamın çok yanlış olduğunu belirtti. Bu duruma tek açıklama olarak, kendisinin üç boyutlu ultrason kullanması olduğunu söyledi. Ne yazık ki bu benim için ikna edici bir açıklama olmadı. Bülent Bey hastasından tek taraflı bir güven bekliyor. Kendisinin de hastasına inanmasını, hastasının durumu sorgulamasının kötü bir niyetle olmadığını görmesini ve profesyonel bir tavır sergilemesini beklerdim. Ne yazık ki öyle olmadı.

eğer Bülent Urman hastasının başka bir doktor görüşü almasını onaylamıyorsa, bunu en baştan hastaya belirtmesi gerekmektedir. Sonrasında sen nasıl başka doktora gidersin diye hastayı azarlamasını doğal bulmuyorum.

Umarım kimse benim düştüğüm duruma düşüp karar vermek zorunda kalmaz.

herkese sağlıklı günler dilerim

Başka bir doktorun görmeyip Bülent Urman in gördüğü septum rahim filminde de olmalı bence. Filminizi iyi bir görüntüleme merkezinde tekrar çektırırsenız bence bu konu netlesir. Bir-çok film raporunda yazmayan tanılar var. Ben de filmimin raporunda olmayan yapışıklılar nedeniyle histereskopi oldum. (Bulent Urman doktorum) Umarim en kisa zamanda sonuç alırsiniz.

Haklı olabilirsiniz tabi. Filmimi echomar da çektirdim. farklı doktorlar gördü ve filmin kaliteli olduğunu, beğendiklerini söylediler. Sizin bana tavsiye edebileceğiniz bir görüntüleme merkezi var mı?

Haklı olabilirsiniz tabi. Filmimi echomar da çektirdim. farklı doktorlar gördü ve filmin kaliteli olduğunu, beğendiklerini söylediler. Sizin bana tavsiye edebileceğiniz bir görüntüleme merkezi var mı?
Merhaba. Fulya açık emarı tavsiye edebilirim.

Şişli Echomar veya Fulya Açık MR, ben de zamanında çok araştırma yapmıştım..

Şişli Echomar veya Fulya Açık MR, ben de zamanında çok araştırma yapmıştım..
teşekkürler ben de Şişli Echomar da çektirdim. memnun kalmıştım. Hatta sonradan raporu yazan doktorla telefonda görüştüm tekrar o sırada filmime bakıp ne düşündüğünü bana telefonda söyledi.

O zaman ilginç bir durum var ortada. Umarım herşey netlesir ve siz de özlemini duyduğunuz bebeginize kavuşursunuz:)

Merhaba
Amerikan hastanesinde tedavi gören var mi? Olumlu olumsuz görüşleriniz ihtiyacım var. Tecrübesi olan paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…