Tüp Bebek Merkezleri AMERİKAN HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİ

Ben de Amerikan Hastanesinde Dr Bülent Urman ile tedavi oldum. Sonucum pozitif geldi. Ben hastaneden ve ilgiden memnun kaldım. Bülent bey bilgi verdi ve ilgilendi... Kontrole gitmeyi bekliyoruz:) Darısı isteyen herkese inşaallahhh...

Bizde tüpbebek tedavimizi Amerikan hastanesinde Prof.dr Bülent Urman a yaptırdık Allahıma çok şükür şu an gebeyim bülent beyin ekibine Dr.Ayşen Boza ya ve güler yüzlü koordinatörü herşeyimize koşan Zehra Özdinç Hanfendiye desteklerinden dolayı çook teşekkür ederim.

Benim de tedavim yeni bitti. Pozitif sonuç aldık. Çok şükür. Gecen hafta herşeyin yolunda olduğunu öğrendik. Kalp atışlarını da duyduk. Siz gittiniz mi kontrole

ARKADAŞLAR AMERİKAN HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE PROF.DR. BULENT URMAN A GİDEN VARMI?
Ben Bulent Urman da tüp bebek tedavisi oldum. Çok şükür herşey yolunda. Kalp atımını da duyduk. Ekip olarak cok ilgilendiler. Ilk görüşmede ücret almadılar. Fiyatlar da diger merkezlerle karşılaştırınca gayet makul. Ben tavsiye ederim. En azından gidip bi görüş, fikir almis olursun mervis

merhaba .inwallah qucaginiza almiwsiniz bebeynizi.sizde ne kadar fiyat cikdi?

merhaba .inwallah qucaginiza almiwsiniz bebeynizi.sizde ne kadar fiyat cikdi?
Ben yeni tedavi oldum. 6500 tl ödedim. Koordinatör Zehra hanim muhteşem biri. Çok yardımcı oluyor ve çok güzel bilgi veriyor. Psikolog görüşmesi de yaptik hiçbir ücret ödemeden. Herşeyi organize ettiler. Ben Bulent beyden cok memnun kaldım. Şu anda gebeyim ve kalp atışlarını da duyduk.. siz mutlaka Zehra hanimla görüşüp Fiyat alin...

Yani acikcasi 2dr arasinda kaldm.bulent tiraw ve bulent urman.acibadem cok pahali.herkez 20-25e cikdigini soyluyorr.yani bilmek istyoeum burdada oylemi?

Yani acikcasi 2dr arasinda kaldm.bulent tiraw ve bulent urman.acibadem cok pahali.herkez 20-25e cikdigini soyluyorr.yani bilmek istyoeum burdada oylemi?
Yok canım ilaçlar hariç 6500 tl ödedik. Sen zehra hanimla görüş mutlaka. Cok tatli bir hanim. Cok yardimci oluyor..

Genetik test yaptırmadım. Fiyatını bilmiyorum. Neden genetik test yapılıyor?
Ben 2kez yaptim olmadi.onun icin yapiliyor.neden tutamadigini arawtirmak icin.aslinda 1defa transfer oldm 2cide blasta ulawamadi transfer iptal oldu

Aylin Hanimla bahcecide tanistik hamdolsun Basta o kadar tereddutluydum ki ama bosunaymis Transfer olana kadar ki ilgi alakasi mukemmeldi Medipolun basina gectigi zaman gelip bahceci de benim transferimi yapti bizi ortada birakmadi ekstra para talep etmedi Elinin ugurlu oldugunu dusundugum doktorum sayesinde %2 sansla hamile kaldim Allahim isteyen herkese nasip etsin Sonra amerikan hastanesine gecti Yaklasik bir aydir orada o guler yuzuyle O nereye ben oraya seklinde takip ediyorum. Insani strese sokmayan gebelik takibini de muhtesem bir rahatlikla yapan ultrasyonda bebegimi gorunce benden cok sevinen bunu her cumlesiyle belli eden Aylin Hanima sonsuz teşekkür ederim Allah razi olsun Evlatlatini ona bagislasin yolu acik olsun
Aylin Hocayi tercih edin asla pisman olmazsınız

Hayırlı olsun. Beni de Amerikan Hastanesinde Bülent Urman takip etti. Cok sukur pozitif sonuç aldim. Inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Görüşmek üzere.

Hayırlı olsun. Beni de Amerikan Hastanesinde Bülent Urman takip etti. Cok sukur pozitif sonuç aldim. Inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Görüşmek üzere.
Maşallah güzel haberler almak mutluluk verici Allah isteyen herkese nasip etsin Hamilelere de hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almak nasip olsun...

Bülent Urman'ın uzmanlığı hakkında yorum yapabilecek durumda değilim. Daha önce kendisinin hastası olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu hastane ve Bülent Bey'de karar kırdık. Başka güvendiğimiz kadın doğum profesörünün onayı ile kararımız kesinleşti.

Bülent Bey, bulunduğu posizyonundan dolayı oldukça yoğun bir insan. Benim tedavim sürecinde bana hep koşarak geldi ve muayeneden koşarak gitti. Ben karakter olarak sınırları zorlamayı hiç sevmeyen bir insanım dolayısıyla Bülent bey ile aramda inanılmaz kopuk bir doktor hasta ilişkisi oluştu. Sormam gereken soruları yanında ona yardımcı olan Ayşen Hanım'a yönlendirmek zorunda kaldım. Ben beni tedavi eden doktorla daha iyi bir diyolok içinde bulunmak isterdim. Sorun var mı hemen sor benim daha yetişecek yerim var, sana fazla zaman ayıramayacağım tutumuyla karşımda bir doktorun olması bana hiç iyi gelmedi. Bulent bey benim kim olduğumu bilmeden, hasta X olarak tedavimi yürüttüğünü düşünüyorum. Eğer siz de benim gibi sınırları zorlamayı sevmeyen, çekingen biri ama bir o kadar da tedavi sürecinde neler olup bitiyor detaylı bilmek isteyen bir hastaysanız Bulent bey gibi doktor size göre değil.

Çok şanslıyım ki İngilizce biliyorum. Tedavi sürecimde öğrendiklerimin çoğunu Amerikalılar tarafından hazırlanmış web sayfaları veya Amerikalı kadınlar tarafından yazılmış forumlardan öğrendim. Ben Amerikan hastanesinin daha profesyonel çalışacağını düşünerek seçmiştim. Internette yığınla bilgi var ama çoğunluğu muhtemelen yanlış ya da yanıltıcı. Benim bu bilgilerin peşinde gitmeme gerek kalmamalıydı. Doktorların beni eksik bilgilendirmesinden dolayı embriyo yerleştirildikten sonra çok çok zor günler geçirdim. Halbuki bunu fazladan sarf edecekleri iki cümleyle önleyebilirlerdi.

Birinci olumsuz denemenin ardından, Bulent Bey ile dolayısıyla hastane ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Embriyolarımı başka bir merkeze aldıracağım. Henüz daha karar vermedik diğer merkezi. Bu sefer acele etmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…