Tüp Bebek Merkezleri AMERİKAN HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİ

Oncelikle cevabınız için teşekkürler. Hangi doktorda tedavi gördünüz acaba ve ilk tedaviniz miydi amerikan hastanesinde. Ben9m problemim çikolata kisti sizinkisi neydi acaba? Detay soruyorum ama umarım cevap verirsiniz.

Oncelikle cevabınız için teşekkürler. Hangi doktorda tedavi gördünüz acaba ve ilk tedaviniz miydi amerikan hastanesinde. Ben9m problemim çikolata kisti sizinkisi neydi acaba? Detay soruyorum ama umarım cevap verirsiniz.
Merhaba, doktorum Bülent Urman idi. Benim rahim ici yapışıkliklarım vardı. Histerssokopi oldum 2 kez ve sonra tüp bebek tedavisinde ilk denemede pozitif sonuç aldım. Bülent Urman ilk değerlendirme ve muayene olmak için çok doğru bir tercih, bir sürü doktora gittim. Hiçbiri bunu göremedi. En azından muayene için gitmenizi tavsiye ederim. Hastaneyi arayınca tup bebek koordinatörü Zehra hanim var, o size randevu planlayıp gereken tüm bilgileri veriyor... Umarım sizin de güzel sonuçlarınızı alırız

Bülent Urman'ın uzmanlığı hakkında yorum yapabilecek durumda değilim. Daha önce kendisinin hastası olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu hastane ve Bülent Bey'de karar kırdık. Başka güvendiğimiz kadın doğum profesörünün onayı ile kararımız kesinleşti.

Bülent Bey, bulunduğu posizyonundan dolayı oldukça yoğun bir insan. Benim tedavim sürecinde bana hep koşarak geldi ve muayeneden koşarak gitti. Ben karakter olarak sınırları zorlamayı hiç sevmeyen bir insanım dolayısıyla Bülent bey ile aramda inanılmaz kopuk bir doktor hasta ilişkisi oluştu. Sormam gereken soruları yanında ona yardımcı olan Ayşen Hanım'a yönlendirmek zorunda kaldım. Ben beni tedavi eden doktorla daha iyi bir diyolok içinde bulunmak isterdim. Sorun var mı hemen sor benim daha yetişecek yerim var, sana fazla zaman ayıramayacağım tutumuyla karşımda bir doktorun olması bana hiç iyi gelmedi. Bulent bey benim kim olduğumu bilmeden, hasta X olarak tedavimi yürüttüğünü düşünüyorum. Eğer siz de benim gibi sınırları zorlamayı sevmeyen, çekingen biri ama bir o kadar da tedavi sürecinde neler olup bitiyor detaylı bilmek isteyen bir hastaysanız Bulent bey gibi doktor size göre değil.

Çok şanslıyım ki İngilizce biliyorum. Tedavi sürecimde öğrendiklerimin çoğunu Amerikalılar tarafından hazırlanmış web sayfaları veya Amerikalı kadınlar tarafından yazılmış forumlardan öğrendim. Ben Amerikan hastanesinin daha profesyonel çalışacağını düşünerek seçmiştim. Internette yığınla bilgi var ama çoğunluğu muhtemelen yanlış ya da yanıltıcı. Benim bu bilgilerin peşinde gitmeme gerek kalmamalıydı. Doktorların beni eksik bilgilendirmesinden dolayı embriyo yerleştirildikten sonra çok çok zor günler geçirdim. Halbuki bunu fazladan sarf edecekleri iki cümleyle önleyebilirlerdi.

Birinci olumsuz denemenin ardından, Bulent Bey ile dolayısıyla hastane ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Embriyolarımı başka bir merkeze aldıracağım. Henüz daha karar vermedik diğer merkezi. Bu sefer acele etmeyeceğim.
merhaba baka yerde denediniz mi?

Merhaba
Amerikan hastanesinde tedavi gören var mi? Olumlu olumsuz görüşleriniz ihtiyacım var. Tecrübesi olan paylaşabilir mi?

Mesajinizin uzerinden epey geçmis gerçi ama bende suan Amerikan da tup bebek tedavisi goruyorum. Biraz fazla yogunlar ama hep kibar ve anlayislilar. Doktorum Cem Ayhan. Biraz mesafeli biri ama isinde iyi oldugunu dusunuyorum. Benim surecimde bazi aksilikler oldu, simdilik doktorda kabahat bulmak icin erken ama biraz daha yakinlik bu surecte iyi hissettirebilirdi.

Mesajinizin uzerinden epey geçmis gerçi ama bende suan Amerikan da tup bebek tedavisi goruyorum. Biraz fazla yogunlar ama hep kibar ve anlayislilar. Doktorum Cem Ayhan. Biraz mesafeli biri ama isinde iyi oldugunu dusunuyorum. Benim surecimde bazi aksilikler oldu, simdilik doktorda kabahat bulmak icin erken ama biraz daha yakinlik bu surecte iyi hissettirebilirdi.
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Umarım hepimiz sağlıkla istediğimiz sonuca ulaşırız

Aylin Hanimla bahcecide tanistik hamdolsun Basta o kadar tereddutluydum ki ama bosunaymis Transfer olana kadar ki ilgi alakasi mukemmeldi Medipolun basina gectigi zaman gelip bahceci de benim transferimi yapti bizi ortada birakmadi ekstra para talep etmedi Elinin ugurlu oldugunu dusundugum doktorum sayesinde %2 sansla hamile kaldim Allahim isteyen herkese nasip etsin Sonra amerikan hastanesine gecti Yaklasik bir aydir orada o guler yuzuyle O nereye ben oraya seklinde takip ediyorum. Insani strese sokmayan gebelik takibini de muhtesem bir rahatlikla yapan ultrasyonda bebegimi gorunce benden cok sevinen bunu her cumlesiyle belli eden Aylin Hanima sonsuz teşekkür ederim Allah razi olsun Evlatlatini ona bagislasin yolu acik olsun
Aylin Hocayi tercih edin asla pisman olmazsınız
Dyg25 drunuz vitamin kullandirdimi,nasil bir tedavi uyguladi,kalitem dusuk,tavsiye edeceginiz birsey varmu

merhaba baka yerde denediniz mi?

evet denedim, yeni doktorum bir defada iki tane yerlestirme yapti. Hamile kaldim fakat kalp atisi alinamadi. yerin ismini vermek istemiyorum.
benim butun tecrubemden sonuca vardigim, bu isler buyuk olcude sans isi. belirlenmis stardart prosedurler var, onlar uygulaniyor. Bizim icin tek fark yaratan doktorun tutumu ve ilgisi. bunun disindaki seyleri cokta degerlendiremiyoruz. Ben ilgi acisindan cokta sorun yasamadim ikinci doktorumda ama o da cok yogundu. haftadan hastaya koyuyordu o da. Fakat Bulent beyin aksine icinde bulundugu ruh halini fark edip ona gore hareket ettigi gunler oldu. Bir insalcil yanini gordum. Ama sonuc gene negatif.

Benim tecruben Turkiye'de bu is oldukca ticarilesmis. Para kazanmanin bu kadar on plana ciktigi bir yerde cok fazla beklentiye sahip olmamak akil sagligi icin onemli. Bana soylenen Amerikan'in en az ticari gorundugdu, bu nedenle secmistim.
Kimileri bazi merkezlerin lablarinin cok iyi oldugunu soyluyorlar, bu karara nasil vardiklarini gercekten merak ediyorum. Bence boyle bir yargiya varmak icin o isin icinde olmak gerekli. Ben Amerikan Hastanesi icin bunu diyemem ne de baska yerin.
Ama amerikan ile yasadigim tecrube oldukca sevimsiz oldu ve benim butun tedavi surecimi olumsuz etkiledi. Amerikanda kalan 5 embriyomu tasittim. Bana embroyolarimin cok iyi oldugunu ve besinci gun oldugu bilgisi verilmisti Amerikan hastanesinde. Fakat yeni klinikte cozduruldukten sonra anladik ki durum o kadar da parlak degilmis (en azindan bana soylenen bu, kim hakli artik Allah biliyor). 3 tanesi 5. gune kadar yasamis ama hucre sayisi olarak 5. gun embriyosu degiller, gelisimleri geli kalmis. Yeni doktorum onlarla da gebe kalma olasiliginin oldugunu soylemisti. Ama cokta umitli degildi. Bunlar onemli bilgimidir, fark yaratir mi fazla yorum yapmak istemiyorum. Ama bence her hasta embriyolari hakkinda gercek bilgiyi duymayi hak ediyor. Bunun icin Amerikan hastanesi parasini oldukca aliyor zaten.

evet denedim, yeni doktorum bir defada iki tane yerlestirme yapti. Hamile kaldim fakat kalp atisi alinamadi. yerin ismini vermek istemiyorum.
benim butun tecrubemden sonuca vardigim, bu isler buyuk olcude sans isi. belirlenmis stardart prosedurler var, onlar uygulaniyor. Bizim icin tek fark yaratan doktorun tutumu ve ilgisi. bunun disindaki seyleri cokta degerlendiremiyoruz. Ben ilgi acisindan cokta sorun yasamadim ikinci doktorumda ama o da cok yogundu. haftadan hastaya koyuyordu o da. Fakat Bulent beyin aksine icinde bulundugu ruh halini fark edip ona gore hareket ettigi gunler oldu. Bir insalcil yanini gordum. Ama sonuc gene negatif.

Benim tecruben Turkiye'de bu is oldukca ticarilesmis. Para kazanmanin bu kadar on plana ciktigi bir yerde cok fazla beklentiye sahip olmamak akil sagligi icin onemli. Bana soylenen Amerikan'in en az ticari gorundugdu, bu nedenle secmistim.
Kimileri bazi merkezlerin lablarinin cok iyi oldugunu soyluyorlar, bu karara nasil vardiklarini gercekten merak ediyorum. Bence boyle bir yargiya varmak icin o isin icinde olmak gerekli. Ben Amerikan Hastanesi icin bunu diyemem ne de baska yerin.
Ama amerikan ile yasadigim tecrube oldukca sevimsiz oldu ve benim butun tedavi surecimi olumsuz etkiledi. Amerikanda kalan 5 embriyomu tasittim. Bana embroyolarimin cok iyi oldugunu ve besinci gun oldugu bilgisi verilmisti Amerikan hastanesinde. Fakat yeni klinikte cozduruldukten sonra anladik ki durum o kadar da parlak degilmis (en azindan bana soylenen bu, kim hakli artik Allah biliyor). 3 tanesi 5. gune kadar yasamis ama hucre sayisi olarak 5. gun embriyosu degiller, gelisimleri geli kalmis. Yeni doktorum onlarla da gebe kalma olasiliginin oldugunu soylemisti. Ama cokta umitli degildi. Bunlar onemli bilgimidir, fark yaratir mi fazla yorum yapmak istemiyorum. Ama bence her hasta embriyolari hakkinda gercek bilgiyi duymayi hak ediyor. Bunun icin Amerikan hastanesi parasini oldukca aliyor zaten.
merhaba bende ikinci denememi gene amerikan oldum başka doktor da denedik en azından uaşılabilir bir doktor ama 2. tutmadı şimdi içeri de 2 tane embriyo kaldı kararsızım onları da orada deneyip amerikanı bırakmak istiyorum. bence de tüp bebek türkiye de biraz ticarete dönüşmüş malesef. amerikan hastanesi kişiye özel değil herkese aynı tedavi uyguluyor. bence bu tedavi biraz kişiye özel olmalı. neyse hakkımızda hayırlısı olsun tabii.

selam kızlar,
bir arkadaşımı benim yaşadığım mutluluğu yaşaması için Amerikan hastanesine gönderdim, beni aradı abla ben bu kadar para veremem diye bende şaşırdım sordum ne kadar olmuş diye, Tüpbebek fiyatlarına zam elmiş 15.000 tl olmuş.

selam kızlar,
bir arkadaşımı benim yaşadığım mutluluğu yaşaması için Amerikan hastanesine gönderdim, beni aradı abla ben bu kadar para veremem diye bende şaşırdım sordum ne kadar olmuş diye, Tüpbebek fiyatlarına zam elmiş 15.000 tl olmuş.
:oha:Nasıl bi zammış o öyle :))):KK57:

Bulent Urman bana da benzer bir teşhiş koydu. Rahim film raporumunda böyle bir teşhis yoktu, daha önce böyle bir şeyden başka doktorlar bahsetmedeği için ve daha sonra merkezde Zehra Hanım ile aramda geçen diyoloktan sonra ikinci bir görüş almaya karar verdim. (böyle bir operasyonu Amerikan Hastesinde yaptırmak benim bütçemi geçer). Görüş aldığım professor rahmimim gayet normal olduğunu söyledi. Aynı anda başka bir universitede başka akdemisyenlerden de görüş aldım ve bir sorun olmadığını belirttiler. Bende bunun üzerine bir operasyon olmadan deneme yapmak istediğimi belirttim. Bunun üzerine yaşım müsait olmasına rağmen, septumlu olduğuma karar verildiğinden tek embriyo transferi gerçekleştirildi ve tutmadı.

Bunun üzerine ikinci denemeye hazırlanmak için septumun peşine düştüm. gene 2si tüp bebek uzmanı olmak üzere 3 doktora gittim, bu kişilerde bir problem olmadığını söyledi.

Herhalde bu ömrüm boyunca merak edeceğim bir şey olarak kalacak. Bu septum nasıl bir şeydir ki 7 doktorun göremediğini Bülent Urman gördü.

Tabi ki bunun üzerine bu durumu Bülent Urman ile paylaşmak zorunda kaldım ve işler çığırından çıktı. Bülent Urman benim ikinci bir görüş almamın çok yanlış olduğunu belirtti. Bu duruma tek açıklama olarak, kendisinin üç boyutlu ultrason kullanması olduğunu söyledi. Ne yazık ki bu benim için ikna edici bir açıklama olmadı. Bülent Bey hastasından tek taraflı bir güven bekliyor. Kendisinin de hastasına inanmasını, hastasının durumu sorgulamasının kötü bir niyetle olmadığını görmesini ve profesyonel bir tavır sergilemesini beklerdim. Ne yazık ki öyle olmadı.

eğer Bülent Urman hastasının başka bir doktor görüşü almasını onaylamıyorsa, bunu en baştan hastaya belirtmesi gerekmektedir. Sonrasında sen nasıl başka doktora gidersin diye hastayı azarlamasını doğal bulmuyorum.

Umarım kimse benim düştüğüm duruma düşüp karar vermek zorunda kalmaz.

herkese sağlıklı günler dilerim
Bu şekilde sonuçsuz kalmak oldukça zor olsa gerek. Umarım bir çözüm yolu bulunmuştur. Önemli olan sonuç tabi kii, başka doktor seçenekleri degerlendirilebilir. Şu anda fiyatlar baya yükselmiş, benim de arkadaşlarım oldu fakat Amerikan Hastanesine bütçeleri yetmiyor. Sanırım baya bo zam almışlar:KK43:(

Bizde tüpbebek tedavimizi Amerikan hastanesinde Prof.dr Bülent Urman a yaptırdık Allahıma çok şükür şu an gebeyim bülent beyin ekibine Dr.Ayşen Boza ya ve güler yüzlü koordinatörü herşeyimize koşan Zehra Özdinç Hanfendiye desteklerinden dolayı çook teşekkür ederim.
Merhaba, bir arkadaşımı yönlendireyim diye aradım. Tup bebek koordinatoru Zehra Özdinç hastaneden ayrılmış. Gerçekten ilgi alakası çok iyiydi, bütün süreçte çok destek olmuştu. Doktorumuzdan cok Zehra hanımla görüşmüştük, Amerikan Hastanesi için büyük kayıp..

Bulent Urman bana da benzer bir teşhiş koydu. Rahim film raporumunda böyle bir teşhis yoktu, daha önce böyle bir şeyden başka doktorlar bahsetmedeği için ve daha sonra merkezde Zehra Hanım ile aramda geçen diyoloktan sonra ikinci bir görüş almaya karar verdim. (böyle bir operasyonu Amerikan Hastesinde yaptırmak benim bütçemi geçer). Görüş aldığım professor rahmimim gayet normal olduğunu söyledi. Aynı anda başka bir universitede başka akdemisyenlerden de görüş aldım ve bir sorun olmadığını belirttiler. Bende bunun üzerine bir operasyon olmadan deneme yapmak istediğimi belirttim. Bunun üzerine yaşım müsait olmasına rağmen, septumlu olduğuma karar verildiğinden tek embriyo transferi gerçekleştirildi ve tutmadı.

Bunun üzerine ikinci denemeye hazırlanmak için septumun peşine düştüm. gene 2si tüp bebek uzmanı olmak üzere 3 doktora gittim, bu kişilerde bir problem olmadığını söyledi.

Herhalde bu ömrüm boyunca merak edeceğim bir şey olarak kalacak. Bu septum nasıl bir şeydir ki 7 doktorun göremediğini Bülent Urman gördü.

Tabi ki bunun üzerine bu durumu Bülent Urman ile paylaşmak zorunda kaldım ve işler çığırından çıktı. Bülent Urman benim ikinci bir görüş almamın çok yanlış olduğunu belirtti. Bu duruma tek açıklama olarak, kendisinin üç boyutlu ultrason kullanması olduğunu söyledi. Ne yazık ki bu benim için ikna edici bir açıklama olmadı. Bülent Bey hastasından tek taraflı bir güven bekliyor. Kendisinin de hastasına inanmasını, hastasının durumu sorgulamasının kötü bir niyetle olmadığını görmesini ve profesyonel bir tavır sergilemesini beklerdim. Ne yazık ki öyle olmadı.

eğer Bülent Urman hastasının başka bir doktor görüşü almasını onaylamıyorsa, bunu en baştan hastaya belirtmesi gerekmektedir. Sonrasında sen nasıl başka doktora gidersin diye hastayı azarlamasını doğal bulmuyorum.

Umarım kimse benim düştüğüm duruma düşüp karar vermek zorunda kalmaz.

herkese sağlıklı günler dilerim
Merhaba, sonra sonucunuz ne oldu peki, Bulent Urman araştırdım. Muayene ücreti 500 TL
Ben yeni tedavi oldum. 6500 tl ödedim. Koordinatör Zehra hanim muhteşem biri. Çok yardımcı oluyor ve çok güzel bilgi veriyor. Psikolog görüşmesi de yaptik hiçbir ücret ödemeden. Herşeyi organize ettiler. Ben Bulent beyden cok memnun kaldım. Şu anda gebeyim ve kalp atışlarını da duyduk.. siz mutlaka Zehra hanimla görüşüp Fiyat alin...
Ben yeni araştırdım. Muayene ücreti 500TL, tüp bebek 10bin TL dediler. 2-3bin TL de zam gelecekmiş. Bir de ilaçlar var... Koordinatör değişmiş, ben başka biriyle görüştüm..

Bu şekilde sonuçsuz kalmak oldukça zor olsa gerek. Umarım bir çözüm yolu bulunmuştur. Önemli olan sonuç tabi kii, başka doktor seçenekleri degerlendirilebilir. Şu anda fiyatlar baya yükselmiş, benim de arkadaşlarım oldu fakat Amerikan Hastanesine bütçeleri yetmiyor. Sanırım baya bo zam almışlar:KK43:(
Evet ben de yeni araştırdım. Bulent Urman muayene ücreti 500TL ve zam gelecekmiş. Tüp Bebek ücreti de 10bin TL ilaç eklenecek bir de 2-3bin TL zam gelecek dediler. Bir de Amerikan Hastanesi ne olur bilinmez, ek biseyler de çıkarsa bütçeyi çok aşar..

:oha:Nasıl bi zammış o öyle :))):KK57:
Ben de sordum çok yüksek Amerikan Hastanesi fiyatları, soylenenin Üzerine çıkma ihtimali de var. Sonuçta Amerikan Hastanesi belli olmaz, söylenenin çok üzerinde de fiyat çıkabilir. Tedaviye başladıktan sonra bütçeyi aşmak korkutuyor beni, o yüzden Amerikan Hastanesine gitmekten korkuyorum açıkçası

Hanımlar napıyosunuz 10 bin tl sadece tüp bebek fiyatı olurmu yaaa resmen soygun ülkede başka tüp bebek merkezimi kalmadı Allah aşkına arkadaşlar sadece tüp bebek 10 binse ekstra çıkan yöntemler ne kadardır Allah bilir bu işi yarı fiyatına bu işi yapan başka profesörler de var bence başka yer araştırın kimse parayı sokaktan toplamıyor

Yazık günahtır yaa bu kadar fiyatın üstüne bide zam gelecekmiş öylemi valla deli olmamak elde değil isyan ediyorum resmen yapmayın arkadaşlarım bu tedavinin maddi manevi ne kadar külfetli olduğunu çok iyi biliyorum ama bu kadarına pes diyorum artık

Hanımlar napıyosunuz 10 bin tl sadece tüp bebek fiyatı olurmu yaaa resmen soygun ülkede başka tüp bebek merkezimi kalmadı Allah aşkına arkadaşlar sadece tüp bebek 10 binse ekstra çıkan yöntemler ne kadardır Allah bilir bu işi yarı fiyatına bu işi yapan başka profesörler de var bence başka yer araştırın kimse parayı sokaktan toplamıyor
Ben Amerikan hastanesi nden geçen hafta fiyat aldım. Ilaclara 3-4 bin TL, tüp bebek için 10bin TL dediler. Bülent Urman muayene ücreti 500TL, ben de araştırıyorum...

Amerikan hastanesi tüpbebek de bulent urman yumurta toplama islemlerinin hepsini yapmiyormus ve cogunu egitim icin gelen asistanlara yaptiriliyormus. Bulent Urman yapsin diye binlerce lira odeme yapip, bide asistanlar egitim alsin diye islemleri tecrubesiz doktorlara yaptırıyorlar.

X