amerikada hamilelik ve hamile olmak

Sevgili angel-baby,
7 haftalık hamileyim ve doğumu Amerika'da yapmak istiyorum, aslında oraya nasıl gittiğini, hangi aşamalardan geçtiğini, yaptığın masrafları falan bir yazsan, eğer zamanın var ise, çok iyi olur... Amerika'da doğum yapmak isteyenler için çok faydalı olur. Bu arada cesaretin için tebrikler ve kolay gelsin. Herşey gönlünce olsun İnşallah......

angel-baby herhalde doğum yaptı diye düşünüyorum, hayırlısı olsun,
konu ile ilgili başka bilgisi olan yok mu acaba?

angel-baby herhalde doğum yaptı diye düşünüyorum, hayırlısı olsun,
konu ile ilgili başka bilgisi olan yok mu acaba?

Evet canim dogum yaptim cok $ukur.Allah izin verirse gelecek hafta tam bugun Turkiyede olacagiz oglumla.

$imdi ilk olarak $unu soylemem lazim;burada saglik sektoru gercekten cok pahali.Bir ultrason bile neredeyse 700$.Dogum ucretleri sectigin hastaneye gore degi$iyor ama en az 12.00$ gozden cikarmalisin.Tabii bu yalniz dogum ucreti ve en du$ugu.Muayene lerin testlerin hepsi ayri ucretler.Burada yakinin varmi? Nerede kalacaksin? Tanidigin yoksa en az 2 ay otel ucreti vereceksin ya da ev kiralayacaksin.Herhangi bir terslikte kendin ya da bebegin icin yogun bakim uniteleri cok pahali.Burada Amerikada yapilmis bir sigortan varsa rahat edersin,onun haricinde cok pahaliya patlar.

Benim burada gorumcem oturuyor onun yaninda kaliyorum.

angel baby,
Güle güle büyüt oğlunu,
Sen cevap yazmışsın ama ben ancak yeni görüyorum, bilgiler için teşekkür derim,
bu doğum işinin toplam bir maliyetini hesapladın mı acaba? bu arada hangi eyaletteydin, benim arkadaşlarım var Amerika'da, onlara yakın bir ev tutacağız, 3 ay kadar kalsam yeter diye düşünüyorum. Sen bebek ne kadarlıkken uçağa bindin de ıstanbul'a geldin. Bu arada hoşgeldin.Cevapların için şimdiden teşekkürler, bebeğine ve kendine iyi bak...

merhaba tatlım ,

ben de doğumumu amerikada yapmayı düşünüyorum çok çeşitli yorumlar var kafam karıştı aslında,bazı tur şirketleri var sadece doğum için tur düzenliyor kalacak yer ,doktor felan bilemedim doğuma o kadar para vermek çok gibi.burada sağlık sigortam var ama orada geçmez tabi,amerikaya geldiğimde orada özel sağlık sigortası yapma şansım olurmu sonuçta turist vizesi ile geleceğim sigorta yaptırabilirmiyim

arkadaslar merhaba,

ben de amerika'da dogum yapmayı dusunuyorum. simdi 4 aylık hamileyim heralde en gec 7. ayda felan gitmis olmam gerekir, isim dolayısıyla her sene 1-2 hafta amerikadayım zaten ama bu konularda hangi eyalet daha ucuz hicbi fikrim yok. Bir de medicaid diye birsey duydum-okudum, kafam iyice karıstı. En makul sekilde dogumumu yapıp ulkeme donmek istiyorum, amerikada sigortam olmadıgı icin masraflar gozumu korkutuyor. Bu konuda yardımcı olacak, tecrubelerini-bilgisini paylasacak olanlar var mı? isin icinden ne ingilizce forumlardan ne de turkce forumlardan bir turlu cıkamadım.

Canim turist vizesi ile gelip burada ozel saglik sigortasi yaptiramazsin ama bir suru sigorta sirketi var yine de bir arastirilmasi lazim
eger dedigin gibi tur sirketleri varsa onlardan yararlanilabilir bence onlar mutlaka daha uygun ayarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…