degisiyor canim her eyaletin kurallari vs . farkli Florida da zor devlettten sigorta almak ama bazi yerlerde cok basitmis.
ben jacksonville / Floridada yasiyorum
canim newjersey newyork buralarda cok basit bildigim kadariyla
ama benim eyaletimde cok zor ben alamiyorum 2.5 senedir ki calistigimiz halde gostermiyoruz para ki alalim diye ama yok vermiyorlar
sen nereye gelmeyi dusunuyorsun
arkadaşlar bı soru sormak ıstıyorum neden amerikada doğum yapmak ıstıyosunuz özellikle ?? bı nedenimi var cok merak ettim yani oraya gıtmenız gerekıyorda doğum tarıhınızemı rast gelıyor yoksa özellıklemı doğum ıcın oraya gıdıyosunuz ?
Canim ABD de dogum yapinca bazi avantajlari oluyor.Cocuk Amerikan vatandasi oldugu icin istedigi zaman abd de kalip istediginde burda calisabiliyor..Amerikan universitelerinde okuma imkani oluyor...Biliyorsun hepsi parali ama yabancilar icin daha fazla para aliyorlar.Cocuk ABD vatandasi oldugu icin fazla para almiyorlar..Ayrica Turkiyede ODTU haccettepe gibi okularda yabanci kontenjanindan yararlaniyor...Askerligini 29 gun yapiyor
Ayrica cocugun anne babasida cocuk 19 yasina gelene kadar Amerikada istedikleri kadar kalip istediklerinde cikabiliyorlar,,Cocuk 20 yasina gelincede anne ve baba icin yesil kart cikartabiliyor..Benim bildiklerim bunlar...
hakkaten cok teşekkur ederim cnm cok sağol öğrenmiş oldum...