Ya ben tansiyon hastası miyim olculurken zaten heyecan olduğu icin anlayamıyorum nasıl anlayqxagimCanım sakin olmaya çalış...
Stresten çıkıyordur tansiyonun..
Ameliyattan da bişey anlamayacaksın uyutup uyandiracaklar.. eve bile gönderirler ilk gün.. zor bi ameliyat olsa ben aynı gün eve geldim düşün... hiç eve gönderirler mi... ?
Kendini rahatlatmaya çalış burda çok arkadaş var laparoskopi ameliyatı olan... şöyle düşün bu kadar insan olmuş bende başarırım ALLAH yardım edecek hiç bir şey anlamadan olup bitecek ameliyatın...
Teşekkür ederim yarin ameliyatim var azıcık daha rahatlatın beni dunden beri basimin ağrısı gecmedi neden herkes gibi rahat olamiyirumBen heçtiğimiz çarşamba dış gebelik sebebiyle laporoskopi oldum. Ameliyatı sorarsan kısa ve kolay. Ameliyattan ilk uyandığında bilincinin açıklığını kontrol etmeden ağrı kesici vermiyorlar. Ağrıyı o dakika biraz şiddetli hissediyorsun. En fazla 1 saat. Sonra ilaçlar baskılıyor. İlk 3 gün hareket kabiliyetim bir miktar kısıtlıydı. Ameliyat nede olsa.
4. gün itibarıyla açılmaya başladım, daha rahat yürümeye başladım. Bugün tam 1 hafta oldu. Artık acımıyor. Tahatça yatıp kalkıp öksürüp tıksırabiliyorum.
Korkma, mademki sana yardımcı olacak göğüslemek lazım:) şimdiden geçmiş olsun kolaylıklar dilerim
Canım derin nefes egzersizleri yap.Teşekkür ederim yarin ameliyatim var azıcık daha rahatlatın beni dunden beri basimin ağrısı gecmedi neden herkes gibi rahat olamiyirum
Tamam canım çok sağol ya benim zaten hep gaz sorunum oluyor inşallah çok acı cekmemŞimdi sana tavsiyem şu, ameliyatı başlatınca sen uyurken içine karbondioksit gazı doldurup şişiriyorlar karnını.rahat organlara ulaşabilmek için. Uyanınca acayip gaz yapıyo. 2-3 gün gaz sancıları gaz dolanmaları geçişleri çıkmaları-çıkamamaları oluyor
Bu gaz sancıları acı verici oluyor.
O yüzden yarın sabah giderken eczaneden spasmomen diye ilaç al.
Benim gibi 2 gün çekme o sancıyı.berbat bişey.
Uyanınca ilk yemeğini yemeden 20 dk önce ilacı iç. Bir kaç gün yemeklerden önce almaya devam etki sancın olmasın rahat geçir.
Keşke banada deselermiş , ben aşırı sancı çektim çok canım acıdı nefesim kesiliyordu gözümden yaş geliyordu. Sonra bi doktoru aradım memleketten önceden gittiğim, o söyledi al bu ilacı iç niye şimdiye almadınki diye birde sitem etti bana.
Yani hiçbi sakıncası yok.
Beni ameliyat eden doktora kalsam yürü geçer deyip durdu. Yürüdüm yürüdüm geçmedi kolay kolay yani.
Ben daha çok tansiyon çıkar falan diye korkuyorum fobim var olculunce panik oluyorum ve çıkıyor ne yapicamŞimdi sana tavsiyem şu, ameliyatı başlatınca sen uyurken içine karbondioksit gazı doldurup şişiriyorlar karnını.rahat organlara ulaşabilmek için. Uyanınca acayip gaz yapıyo. 2-3 gün gaz sancıları gaz dolanmaları geçişleri çıkmaları-çıkamamaları oluyor
Uyanınca ilk yemeğini yemeden 20 dk önce ilacı iç. Bir kaç gün yemeklerden önce almaya devam etki sancın olmasın rahat geçir.
Keşke banada deselermiş , ben aşırı sancı çektim çok canım acıdı nefesim kesiliyordu gözümden yaş geliyordu. Sonra bi doktoru aradım memleketten önceden gittiğim, o söyledi al bu ilacı iç niye şimdiye almadınki diye birde sitem etti bana.
Beni ameliyat eden doktora kalsam yürü geçer deyip durdu. Yürüdüm yürüdüm geçmedi kolay kolay yani.
Selam canım şimdi ciktik hastaneden dün oldu ameliyatim iki tüp de sucuk gibi sismis ikisini de aldılar çok omuz ve gogus ağrım var ama iyiyim çok şükür stres bittiŞimdi sana tavsiyem şu, ameliyatı başlatınca sen uyurken içine karbondioksit gazı doldurup şişiriyorlar karnını.rahat organlara ulaşabilmek için. Uyanınca acayip gaz yapıyo. 2-3 gün gaz sancıları gaz dolanmaları geçişleri çıkmaları-çıkamamaları oluyor
Canım ameliyatımı oldum iki tüpumu de aldılar tikaliymis çok sucuk gibi sismis bir gece kaldım hastanede cuma oldum kesik ağrılarını falan takmiyorum ama gogsum ve omuzlarım çok ağrıyor bir şeyler yedigimde sanki göğsümde kaliyor gibi çok tuhaf neden acaba normal miCanım sakin olmaya çalış...
Stresten çıkıyordur tansiyonun..
Ameliyattan da bişey anlamayacaksın uyutup uyandiracaklar.. eve bile gönderirler ilk gün.. zor bi ameliyat olsa ben aynı gün eve geldim düşün... hiç eve gönderirler mi... ?
Kendini rahatlatmaya çalış burda çok arkadaş var laparoskopi ameliyatı olan... şöyle düşün bu kadar insan olmuş bende başarırım ALLAH yardım edecek hiç bir şey anlamadan olup bitecek ameliyatın...
Canım ameliyatımı oldum iki tüpumu de aldılar tikaliymis çok sucuk gibi sismis bir gece kaldım hastanede cuma oldum kesik ağrılarını falan takmiyorum ama gogsum ve omuzlarım çok ağrıyor bir şeyler yedigimde sanki göğsümde kaliyor gibi çok tuhaf neden acaba normal mi
Sağol canım bana çok yardımcı oldun her zaman inşallah dunyaca su zor günleri de atlatırız ve sonra da bebiş için transfer işlerine başlarızÇok geçmiş olsun canım..
Normaldir tabiki merak etme bikac güne bişeyin kalmaz..
Şimdi tüp bebek tedavisine geçip meleğini kucağına alırsın inşallah.. için ferah olsun..
Bozuk olan tüpler bize sadece zarar veriyor kurtulduk ve inşallah bundan sonra tüp bebek tedavisi ile anne olacağız..
Sağol canım bana çok yardımcı oldun her zaman inşallah dunyaca su zor günleri de atlatırız ve sonra da bebiş için transfer işlerine başlarız
Aynen canım Allah hepimiz için hayırlısıni nasip etsin dediğin gibiInşallah canım inşallah.. Ben 2 hafta sonra başlayacaktım tedaviye ama sanırım ertelemek zorundayız.. geç olsun da güç olmasın inşallah vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?