• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyattan korkuyorum.. tecrübeli olanlar yardımcı olursa cok mutlu olurum...

Amin inşallah bizler için de dua eder misin lütfen... sizleri gördükçe umutlanıyoruz ALLAH umudumuzu söndürmesin inşallah...
Amin canım her zaman dua ediyorum Allah anne olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın duasını kabul etsin sizde tez vakitte anne olursunuz insallah🤲🤲

Amin canım her zaman dua ediyorum Allah anne olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın duasını kabul etsin sizde tez vakitte anne olursunuz insallah🤲🤲

Inşallah canım inşallah RABBİM emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah

Canım sakin ol..korkulacak hiç bir şey yok..
Aynı şeyleri yaşadım.. bende çok panik bir insanım..
Anestezi doktoru bi kaç soru soracak sadece..
Ameliyat da kolay ben aynı gün eve geldim...
Banada iki tüpü de alacağız dediler..
Sonra ameliyatta bakıldı sol tüp temiz çok iyi durumda denildi sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tekrardan tüp bebek tedavisine başladık nisan da başlayacağız nasipse inşallah 3. Tedavim olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Canım çok teşekkür ederim ben çok heyecanlaninca tansiyonum çıkacak gibi oluyor olctururken zaten çok heyecanlanıyorum ne yapicam bilmiyorum

Canım çok teşekkür ederim ben çok heyecanlaninca tansiyonum çıkacak gibi oluyor olctururken zaten çok heyecanlanıyorum ne yapicam bilmiyorum
Aynısı bende de oluyor..geçenlerde doktor dediki kan tahlili yapalım başlamadan önce..
Aynı zamanda tansiyonuma baktı aşırı yüksek dedi.. evde normaldi tansiyonum sıkıntı yaptığım için çıkıyor dedim.. kan sonucu geldi prolaktin hormonunu yükselmiş stresten dedim dediki yinede emara alalım seni..
Emar temiz çıktı ve doktor dediki evet strestenmis... aşırı stresli bir insanım engel olamıyorum kendime... allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

Aynısı bende de oluyor..geçenlerde doktor dediki kan tahlili yapalım başlamadan önce..
Aynı zamanda tansiyonuma baktı aşırı yüksek dedi.. evde normaldi tansiyonum sıkıntı yaptığım için çıkıyor dedim.. kan sonucu geldi prolaktin hormonunu yükselmiş stresten dedim dediki yinede emara alalım seni..
Emar temiz çıktı ve doktor dediki evet strestenmis... aşırı stresli bir insanım engel olamıyorum kendime... allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
Neden prolaktin yükselince emar cekiliyor ki kaç çıktı tansiyonun ben hiç olcemiyorum çünkü biliyorum ölçerken yukselecek zaten neden boyleyiz biz Allah başka dert vermesin tabi ama soğuk kanlı olmak istiyorum olmuyor sanki ben herkesten daha kotu durumdayım gibi hissediyorum keşke yanımda benim gibi olan biri daha olsa belki o zaman rahatlardim

Neden prolaktin yükselince emar cekiliyor ki kaç çıktı tansiyonun ben hiç olcemiyorum çünkü biliyorum ölçerken yukselecek zaten neden boyleyiz biz Allah başka dert vermesin tabi ama soğuk kanlı olmak istiyorum olmuyor sanki ben herkesten daha kotu durumdayım gibi hissediyorum keşke yanımda benim gibi olan biri daha olsa belki o zaman rahatlardim

Beyinde hipofiz bezinde büyüme olabilir dedi doktor... bu bile iyice strese soktu beni...
Ama boşuna kaygılandım herşey normal dediler...
Ben varım senin tıpa tıp aynısı...
Aşırı takıntılı aşırı stresli bir insanım engel olamıyorum kendime... düşünemeye çalışıyorum olmuyor.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var... 3. Nisan da başlayacağız nasipse.. dün ablam evlatlık alsanız dedi ve ben dünden beri essekten düşmüş gibiyim çok ağladım.. evlatlık alsanız demek sende umut yok boşuna deneme demek bana göre... destek verecek yerine köstek oluyorlar... zor bir sınav ı iyice zorlaştırıyorlar... allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

Beyinde hipofiz bezinde büyüme olabilir dedi doktor... bu bile iyice strese soktu beni...
Aşırı takıntılı aşırı stresli bir insanım engel olamıyorum kendime... düşünemeye çalışıyorum olmuyor.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var... 3. Nisan da başlayacağız nasipse.. dün ablam evlatlık alsanız dedi ve ben dünden beri essekten düşmüş gibiyim çok ağladım.. evlatlık alsanız demek sende umut yok boşuna deneme demek bana göre... destek verecek yerine köstek oluyorlar... zor bir sınav ı iyice zorlaştırıyorlar... allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
Canim benim çok sağol bana yazdın bütün gün 🙏 Allah inşallah bu kez sana nasip edecek iki denemede tutmamasi çok değil ki elalem kac kez deniyor ayrıca durumun umutsuz olsa doktor sana bunu söylerdi sen içini ferah tut hayırlısıyla bu sefer olacak 🙏🙏🙏

Benim yumurtalarim toplandı ama işte ameliyattan önce transfer yapmadi doktor boşa gider dedi amellyattan sonra çok gaz mi oluyor herkes öyle yazmis

Benim yumurtalarim toplandı ama işte ameliyattan önce transfer yapmadi doktor boşa gider dedi amellyattan sonra çok gaz mi oluyor herkes öyle yazmis

Benim sıvı varken deneyelim dedi transfer yaptı.. ikinci transfer de 'de prolaktin çok yüksekti bişey olmaz dedi yine transfer yaptı yine negatif oldu... şimdi merkez değiştirdim...
Prolaktini düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor.. Şuan herşey çok iyi nisan da başlanacak allah ol derse olur inşallah...
Benim omuz ağrım gaz sancısı yok denecek kadardı..herkeste farklı oluyor... Hiç endişe etme.. rahat ol canım...

Benim sıvı varken deneyelim dedi transfer yaptı.. ikinci transfer de 'de prolaktin çok yüksekti bişey olmaz dedi yine transfer yaptı yine negatif oldu... şimdi merkez değiştirdim...
Prolaktini düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor.. Şuan herşey çok iyi nisan da başlanacak allah ol derse olur inşallah...
Benim omuz ağrım gaz sancısı yok denecek kadardı..herkeste farklı oluyor... Hiç endişe etme.. rahat ol canım...
Tamam canım senin için de hayirlisi olsun inşallah rabbim nasip etsin bu sefer bir sorum daha var 😂 ameliyattan sonra transfer için ne kadar bekleniyor

Yaaaaa o kadar bekleyecegimi bilmiyordum neyse sağlık olsun benim yaş 38 de
Doktoruna sor canım yinede bazı arkadaşlara 2. Adetinle gel demişler.. belki seninde erken başlar.. doktor karar veriyor.. Ama ortalama 2 veya 3 ay...

Doktoruna sor canım yinede bazı arkadaşlara 2. Adetinle gel demişler.. belki seninde erken başlar.. doktor karar veriyor.. Ama ortalama 2 veya 3 ay...
Tamam canım çok sağol çok yordum seni kusura bakma Allah hayırlısını nasip etsin hepimize 🙏

Tamam canım çok sağol çok yordum seni kusura bakma Allah hayırlısını nasip etsin hepimize 🙏
Amin inşallah canım hiç sorun değil istediğin her şeyi sor lütfen..
birbirimize yardımcı olmak için burdayız..
Bizi bizden başkası anlamaz zaten...

Amin inşallah canım hiç sorun değil istediğin her şeyi sor lütfen..
birbirimize yardımcı olmak için burdayız..
Bizi bizden başkası anlamaz zaten...
Selam canım ya ben bugün anestezi doktoru ile görüşmeye gittim heyecanlandım çok tansiyonumu ölçüler 16-7 çıktı keşke olcmeselerdi boşu boşuna stres oldun simdi panik sekildeyim acaba tansiyon hastası miyim ya

Cuma da ameliyat olacağım şimdiden daha stres oldum kurtarin beni beynim çok kötü artik

Cuma da ameliyat olacağım şimdiden daha stres oldum kurtarin beni beynim çok kötü artik

Canım sakin olmaya çalış...
Stresten çıkıyordur tansiyonun..
Ameliyattan da bişey anlamayacaksın uyutup uyandiracaklar.. eve bile gönderirler ilk gün.. zor bi ameliyat olsa ben aynı gün eve geldim düşün... hiç eve gönderirler mi... ?
Kendini rahatlatmaya çalış burda çok arkadaş var laparoskopi ameliyatı olan... şöyle düşün bu kadar insan olmuş bende başarırım ALLAH yardım edecek hiç bir şey anlamadan olup bitecek ameliyatın...

Ben heçtiğimiz çarşamba dış gebelik sebebiyle laporoskopi oldum. Ameliyatı sorarsan kısa ve kolay. Ameliyattan ilk uyandığında bilincinin açıklığını kontrol etmeden ağrı kesici vermiyorlar. Ağrıyı o dakika biraz şiddetli hissediyorsun. En fazla 1 saat. Sonra ilaçlar baskılıyor. İlk 3 gün hareket kabiliyetim bir miktar kısıtlıydı. Ameliyat nede olsa.
4. gün itibarıyla açılmaya başladım, daha rahat yürümeye başladım. Bugün tam 1 hafta oldu. Artık acımıyor. Tahatça yatıp kalkıp öksürüp tıksırabiliyorum.
Korkma, mademki sana yardımcı olacak göğüslemek lazım:) şimdiden geçmiş olsun kolaylıklar dilerim😊

Sağolun arkadaşlar ama şu an ameliyat değil tansiyona taktim kafayı boyle yüksek çıkan var mı aranizda

Back