Ben oldum laproskopi ile tuplere bakildi kapalimi acik mi diye.yarim saat suren bir operasyon cok az anestezi veriliyor korkacak bir durum yok.cd de vermislerdi bana.ameliyattan bir yil sonra hamile kaldim alti yil hasretten sonra kavustum yavruma.Merhaba arkadaşlar..
4 yıldır cocuk istiyoruz bi zamana kadar sebebsiz infertilite diyen doktorlar şuan hidrosalpenks var dedi sag tüp de..
Salı günü sağ tüp alınacak..
2 aydır bu ameliyatı bekliyorum bi kere de ertelendi...
Bu salı adetim geldi normalde o zamana biter diye erteletmedimm bi kez daha..
7ci gün oluyor ve benim adetim genelde 6 gün sürer..
Yinede cok sıkıntıdayım.. ya bitmezse ya ameliyatı bi kere daha iptal ederlerse..
Laparoskopi yaptıranlar yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen..
Sizdede hidrosalpenks varmıydı.. ?Aynı durumu yaşadım, bir sorun olmadı
Geçmiş olsun
Ben oldum laproskopi ile tuplere bakildi kapalimi acik mi diye.yarim saat suren bir operasyon cok az anestezi veriliyor korkacak bir durum yok.cd de vermislerdi bana.ameliyattan bir yil sonra hamile kaldim alti yil hasretten sonra kavustum yavruma.
Lutfen alaninda iyi bir uzmana ameliyat ol.tupler de sorun oldugu kesin mi bir kac dra gorun iyice emin ol.bana da tup tikaniklik teshisi konuldu ama acik cikti. Insallah bebegine kavusursun hic korkma
Onun dışında olabilecek tüm infertilite sorunları vardı, laporoskopi de tüpler kapalı çıktı ve açılmadıSizdede hidrosalpenks varmıydı.. ?
Onun dışında olabilecek tüm infertilite sorunları vardı, laporoskopi de tüpler kapalı çıktı ve açılmadı
Evet, tüp bebekle oldu. Ortamda sıvı olduğu için gebelik olmaz. İçinizi ferah tutun ve çocuk merkezli yaşamayın. Kafasınızı dağıtacak meşgale bulun. Ankaralı hanımlar bilir, Eyüp ekici var, ayrıntılı ultrason için hemen herkes gider, o bile bendeki sorunlara şaşırmıştıDaha sonra çocuğunuz oldu mu peki tüp bebek yaptırdınız mı?
Benim 1 negatif tüp bebek deneyimim var..
Hidrosalpenks yüzünden tüp bebek tutmaz miş mecbur ameliyat dedi 2 prof da ...
Salı ameliyat olacağım ama korkularım çok fazla... onun dışında başka problem yok sadece tüpler şüpheli...
Benimde sag tupumde hidrosalpenks şüphesi var hsg de oyle yazildi.ama her dr farklı konustu.Ben kendi isteğimle laporoskopi olucam.Bunun icin sali gunu dr randevum var.Benimde 7 yildir cocuk olmuyor.
Evet, tüp bebekle oldu. Ortamda sıvı olduğu için gebelik olmaz. İçinizi ferah tutun ve çocuk merkezli yaşamayın. Kafasınızı dağıtacak meşgale bulun. Ankaralı hanımlar bilir, Eyüp ekici var, ayrıntılı ultrason için hemen herkes gider, o bile bendeki sorunlara şaşırmıştı
Evet, tüp bebekle oldu. Ortamda sıvı olduğu için gebelik olmaz. İçinizi ferah tutun ve çocuk merkezli yaşamayın. Kafasınızı dağıtacak meşgale bulun. Ankaralı hanımlar bilir, Eyüp ekici var, ayrıntılı ultrason için hemen herkes gider, o bile bendeki sorunlara şaşırmıştı
Evet biliyorum çok zor ama gayret edin ve hayırlısını isteyin. İnşallah en kısa sürede kucağınız ve yuvanız sağlıklı bir bebekle şenlenirInşallah bigün bende anne olurum..
Haklısınız kafaya takıyor insan ama elde değil.. 4 yılda çok yoruldum.. Artık son bulsun bu doktora git gel istiyorum..
Evt benimde ayni sol cok guzel sagda sosis görünümu yok ama uctan tikali gozukuyor .bana da gorustugum bir tup bebek dru laporoskopi olmadan tup yapmam dedi digeride gerek yok dedi ama ben olmak istiyirm.sen nerdesin laporoskopiyi kime yaptırıyosun bende cok korkuyorum.4 yıldır benide hiç bir sorun yoktur rahim filminde diye oyaladılar..
Ta ki tüp bebek için gittiğimiz prof bu rahim filmi normal değil dedi.. sağda sosis görünümü var hidrosalpenks bu dedi..
Sol çok güzel dedi.. embriyolar dondurdular 2 ci transferi ameliyat olmadan yapmam dedi.. Salı günü sağ tüp alınacak inşallah solda bişey yoktur.. seninle aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah sonumuz güzel olur..
Canım ben senin olacağın nedenden dolayı değil ama dış gebelikten dolayı ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı. Korkulacak bişey yok. Ben ameliyattan sonra 2 gece hastanede kaldım ağrım falan olduğunda doktoruma soruyodum sürekli normal mi diye. Oda senin sağ tüpünü aldık , onla ilgili hiçbir problem yok sadece 3 yerinden bıçaklanmış gibisin ( 3 farklı delik açmıştı karnımda) onun acısını çekiyosun. Turp gibisin yoksa demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?