• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyattan korkuyorum.. tecrübeli olanlar yardımcı olursa cok mutlu olurum...

Canim hangi uni hastanesinde oldun.cok gecmis olsun.bide ciko kistleri yumurtaliktamiydi ?bendede var ama alinmasini istemiyorim rezervi azalıyormus.zaten yeterince az.senin tupun alindimi yoksa kapatildimi?
Başkent üniversitesinde oldum canım yumurtalıktaydı kistim ben daha önce de çikolata kistinden ameliyat oldum rezerv azaldı malesef sonra tekrar oluştu. Tüpün bi tanesini bağladım dedi doktorum

Ilk tüp bebek tedavisinde hidrosalpenks vardı ondan tutmadı.. 2. Tedavi de prolaktin hormonunu yükselmiş önemli değil prolaktin dedi doktor ama negatif oldu.. şimdi 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse ve merkezi değiştirdim şimdiki doktor önemli prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım dediler ve tedaviyi ertelediler malesef şubat ı bulur yani tedavim... önce bikac ay ilaç almalıyım... geç olsun güç olmasın inşallah napalim vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır hayırlısı olsun inşallah hakkımızda....
testere dişli aslan pençesi cnaım prolaktin için bire bir internettende araştırabilirsin
.
geçmiş olsun

Kızlar bende sorayım ya.
Ben ne zaman vajinal muayene olsam rahmin arkasında sıvı görünüyor. Bu mudur hidrosalpenks? İnternete araştırdığımda öyle yazıyor ama doktor herhangi bir ilaç ya da tedavi seçeneği sunmuyor bana.

Kızlar bende sorayım ya.
Ben ne zaman vajinal muayene olsam rahmin arkasında sıvı görünüyor. Bu mudur hidrosalpenks? İnternete araştırdığımda öyle yazıyor ama doktor herhangi bir ilaç ya da tedavi seçeneği sunmuyor bana.

Canım hidrosalpenks ultrason da görünmüyor normalde benimki görünmedi.. çok ilerlediyse görünüyormuş...
Yumurtlama dönemi dışında akıntı oluyor sa takip et yağlı şeffaf bir akıntı var mı ve ağrılı adet oluyor musun? Benim özellikle sağ kaşığım da ağrı oluyordu gerçekten de sol tüp temiz çıktı çok şükür sağ tüp alındı hidrosalpenks yüzünden...

Canım hidrosalpenks ultrason da görünmüyor normalde benimki görünmedi.. çok ilerlediyse görünüyormuş...
Yumurtlama dönemi dışında akıntı oluyor sa takip et yağlı şeffaf bir akıntı var mı ve ağrılı adet oluyor musun? Benim özellikle sağ kaşığım da ağrı oluyordu gerçekten de sol tüp temiz çıktı çok şükür sağ tüp alındı hidrosalpenks yüzünden...
Yok abla bende hiç ağrı olmuyor, adet olduğumu bile anlamıyorum. Şeffaf değil de sadece sarımsı akıntı var o da normal dendi. Demek ki önemli bir durum yok bende. Çok teşekkür ederim bilgilerin için. Sen nasıl oldun, daha iyi misin? Allah hayırlı evlat nasip etsin sana. 🧡

Merhaba arkadaşlar..
4 yıldır cocuk istiyoruz bi zamana kadar sebebsiz infertilite diyen doktorlar şuan hidrosalpenks var dedi sag tüp de..
Salı günü sağ tüp alınacak..
2 aydır bu ameliyatı bekliyorum bi kere de ertelendi...
Bu salı adetim geldi normalde o zamana biter diye erteletmedimm bi kez daha..
7ci gün oluyor ve benim adetim genelde 6 gün sürer..
Yinede cok sıkıntıdayım.. ya bitmezse ya ameliyatı bi kere daha iptal ederlerse..
Laparoskopi yaptıranlar yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen..
Hidroselpenk ameliyatı oldum.
Laparoskopi alanında çok iyi bı hekime ameliyat olmanızı tavsiye ederim.
Ameliyat neden ertelendi.

Hidroselpenk ameliyatı oldum.
Laparoskopi alanında çok iyi bı hekime ameliyat olmanızı tavsiye ederim.
Ameliyat neden ertelendi.

Canım bu geçen seneki açtığım konu...
Geçen yıl ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse inşallah...

Yok abla bende hiç ağrı olmuyor, adet olduğumu bile anlamıyorum. Şeffaf değil de sadece sarımsı akıntı var o da normal dendi. Demek ki önemli bir durum yok bende. Çok teşekkür ederim bilgilerin için. Sen nasıl oldun, daha iyi misin? Allah hayırlı evlat nasip etsin sana. 🧡
Amin inşallah canım iyim çok şükür..allah razı olsun.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
Uzun zamandır çocuk için bekliyorsan hsg yaptır canım herşey ortaya çıkıyor orda..
Kolay ve basit bir işlem hiç korkma...
Hsg rahim filmi...

Amin inşallah canım iyim çok şükür..allah razı olsun.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
Uzun zamandır çocuk için bekliyorsan hsg yaptır canım herşey ortaya çıkıyor orda..
Kolay ve basit bir işlem hiç korkma...
Hsg rahim filmi...
Yok abla ben daha hiç evlenmedim bile.
Ama mesela sağ kasığımda şişlik var, kendimi çok zorlayınca şişiyor sonra geri iniyor falan.. Ben bir de bunun için şüphelendim. Acaba ne var diye.
Biliyorsun bunlar nasip işi, eğer bir problem varsa önceden tedavi edilmesi daha iyi bana göre.
Sen tüp bebek yapacaktın en son, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Ben seni çok görüyorum bu sitede, çok da dua ediyorum senin için. Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez, sende birgün anne olacaksın ben inanıyorum. 🙏

Yok abla ben daha hiç evlenmedim bile.
Ama mesela sağ kasığımda şişlik var, kendimi çok zorlayınca şişiyor sonra geri iniyor falan.. Ben bir de bunun için şüphelendim. Acaba ne var diye.
Biliyorsun bunlar nasip işi, eğer bir problem varsa önceden tedavi edilmesi daha iyi bana göre.
Sen tüp bebek yapacaktın en son, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Ben seni çok görüyorum bu sitede, çok da dua ediyorum senin için. Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez, sende birgün anne olacaksın ben inanıyorum. 🙏
Inşallah canım inşallah.. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var... yakında 3. Tedaviye başlayacağız... çok teşekkür ederim duaların için allah razı olsun canım...

Canım bu geçen seneki açtığım konu...
Geçen yıl ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse inşallah...
Doğal yolla gebe kalırsın ama hormonlarının tetiklenmesi gerek.
Benim de sol tüpüm alındı. Sağ da problem yok.
Ameliyattan 5 ay sonra tüp bebek denedim. Kimyasal dedikleri gebelik oldu.
İki ay geçmeden doğal yolla gebe kaldım.

Evet canım aynı sorun bendede varmış..
1. Tüp bebek tedavisi hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
2. Tüp bebek tedavisi yine negatif oldu çünkü prolaktin yüksek olduğunu için...
3. Tüp bebek tedavisini ertelediler prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım dediler..
Bu şekilde normal yolla da olmaz tüp bebek tedavisi ile de olmaz.. bu ay ilaç tedavisi verdi o yüzden tedavim ertelendi.. affedersin göğsümden süt geliyo...
Bu hamileliğe engelmis.. hayırlısı olsun inşallah..

Sizin niçin alındı bir tüpünüz hidrosalpenks mi vardı?

Evet canım aynı sorun bendede varmış..
1. Tüp bebek tedavisi hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
2. Tüp bebek tedavisi yine negatif oldu çünkü prolaktin yüksek olduğunu için...
3. Tüp bebek tedavisini ertelediler prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım dediler..
Bu şekilde normal yolla da olmaz tüp bebek tedavisi ile de olmaz.. bu ay ilaç tedavisi verdi o yüzden tedavim ertelendi.. affedersin göğsümden süt geliyo...
Bu hamileliğe engelmis.. hayırlısı olsun inşallah..
Evet benimde ilk tüp bebek hidroselpenk şekilde yapılmıştı.
İkinci ameliyattan sonra.
Bende hormon sorunu yoktu. Fazla bilgim yok o konuda.
Ama hemen düşüyorlar bildiğim kadarıyla.

Evet benimde ilk tüp bebek hidroselpenk şekilde yapılmıştı.
İkinci ameliyattan sonra.
Bende hormon sorunu yoktu. Fazla bilgim yok o konuda.
Ama hemen düşüyorlar bildiğim kadarıyla.
Evet canım 6 hafta içinde düşüyor hormon yüksekliği bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sende bana umut oldun çok şükür hamile kalmışsın.. içimdeki bir ses hiç olmayacak diyor sürekli... ama senin yazın bana umut oldu canım..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... hayırlı evlat olsun...

Evet canım 6 hafta içinde düşüyor hormon yüksekliği bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sende bana umut oldun çok şükür hamile kalmışsın.. içimdeki bir ses hiç olmayacak diyor sürekli... ama senin yazın bana umut oldu canım..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... hayırlı evlat olsun...
Ben evlendim tam 1 sene sonra gebe kaldım fakat hidroselpenk olan sol tüpten rahme sıvı aktığı için bebek hemen düştü.
Sonra ameliyat oldum yapamadılar.
Hidroselpenk olarak tüp bebek denediler tutmadı.
Tekrar kendi özel doktoruma ameliyat oldum.
Sorunlar giderildi.
Tüp bebek denedik.
Tuttu ama kimyasal gebelik oldu.
Ardından da doğal yolla gebe kaldım.
Ne yollardan gecirdi Rabbim vardır bı hikmeti mutlaka.
Seninde Allah'ın izniyle olacak canım 🌼

Ben Hsg oldum narkozsuz Ve ameliyat geçirdim. Narkozu alınca vicudun hiç birşey hissetmiyor.

Arkadaşlar merhaba ben de tüp bebek öncesi hidrosalpenks ameliyatı olacağım yani tek tüpüm alınacak ya da bağlanacak duruma göre çok korkuyorum panik atağım da var ameliyattan sonra çok gaz oluyormuş diye duydum gaz bana çarpıntı yapıyor zaten normalde ne yapacağım bilmiyorum panik atağım azacak diye çok korkuyorum lütfen bildiklerinizi anlatın

Back