• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyattan korkuyorum.. tecrübeli olanlar yardımcı olursa cok mutlu olurum...

Merhaba arkadaşlar..
4 yıldır cocuk istiyoruz bi zamana kadar sebebsiz infertilite diyen doktorlar şuan hidrosalpenks var dedi sag tüp de..
Salı günü sağ tüp alınacak..
2 aydır bu ameliyatı bekliyorum bi kere de ertelendi...
Bu salı adetim geldi normalde o zamana biter diye erteletmedimm bi kez daha..
7ci gün oluyor ve benim adetim genelde 6 gün sürer..
Yinede cok sıkıntıdayım.. ya bitmezse ya ameliyatı bi kere daha iptal ederlerse..
Laparoskopi yaptıranlar yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen..
2 kez oldum.Biri cok uzun sürdü korkulacak bi sey yok bayilmak çok hoş hatta narkozun o veriliş anını cok seviyirum yavaşça hooop gidiş..Uyaninca yeniden dönüş. Agri da cok olmuyor ertesi sabah evine gidersin ben ayni gün istememistim gece kal bence kontrol iyidir.

Ben bir kez dış gebelik geçirdim, sol tüpe yerleşmişti cenin. Kapalı ameliyat oldum tüpü aldılar. Çok sıkıntı yaşamadım ertesi gün taburcu oldum. Sonra diğer tüpte hidrosalpenks gördü doktorum. Onu da kapalı ameliyatla aldı, onda da ertesi gün taburcu oldum. İnşallah sizin de işlerinizi rast gider, sağlığınıza kavuşursunuz 🥰

Geçmiş olsun...ben 2011 de çikolata kisti aldirdim laporoskopiyle..yani ameliyatta bisey hissetmiyosun yokluk gibi uyanirken cok kustum narkozu atarken..bide ilk ayaga kalkarken zorlandim sanki karin altim yere dusuyo gibiydi..3. Gun stajima devam edip cok tehlikeli demir celik fabrikasinda pit pit dolasiyordum...öyle üstesinden gelinemeyecek dayanilamayacak bisey yok yani

Bende hidrosalpenksten dolayi laparoskopi olucam ve cok korkuyorim.laparoskopi olanlar ozelmi yoksa unv. Hastanesimi yazabilirlermi?

Merhaba arkadaşlar..
4 yıldır cocuk istiyoruz bi zamana kadar sebebsiz infertilite diyen doktorlar şuan hidrosalpenks var dedi sag tüp de..
Yinede cok sıkıntıdayım.. ya bitmezse ya ameliyatı bi kere daha iptal ederlerse..

merhaba. Ben yaklasik 6 sene once laparoskopi ile dermoid kist aldirdim. Ameliyat sirasinda bi sey hissetmen zaten mumkun degil. Sonrasinda iki gun azcik zorlu geciyor dogrudur ama sonrasi gunden gune asiri hizli iyilesme. Doktorun tavsiyeleri dogrultusunda ilerlersen hayirlisiyla ayltlatir gidersin hic kafanda buyutme. Bol dua et. Sevgiler.

Merhaba arkadaşlar..
Rabbım yardımcınız olsun.Her sey guzel olucak buna ınanın lutfen

Bende hidrosalpenksten dolayi laparoskopi olucam ve cok korkuyorim.laparoskopi olanlar ozelmi yoksa unv. Hastanesimi yazabilirlermi?
Canım inan bana korkulacak hiçbirşey yok.
Ne ağrı ne acı olcak ameliyat sonrası.
Bu muymuş diceksin.

Bende salı günü hidrosalpenksten ameliyat oldum üniversite hastanesinde oldum artı yapışıklık vardı çikolata kisti vardı kistim alınmadı içi boşaltılıp lazerle yakıldı yapışıklık çok olduğu için ameliyatım uzun sürdü 2 buçuk saat kadar ilk 3 gün ağrı oluyor sonra sonra hafifliyor çok korkma rahat olmaya çalış rabbim yardımcın olsun

Ilk gebeligim dis gebelikti. Bebek sag tupume takilmis rahime inememis. Doktor sag tupumu almadi, bebegi tupten siyirarak aldim dedi. Bir gun hastanede kaldim yanlis hatirlamiyorsam. Bikini bolgem acilip oradan ameliyat olmustum. Hic zor degildi, korkmayin. Kisa surede ayaklaniyorsunuz. Size saglikli, hayirli bir evlat nasip etmesini diliyorum Rabbimden.

Merhaba arkadaşlar..
Ben bu konuyu geçen yıl açmıştım...
Ameliyatım eylül 2018de oldu...
Korkulacak bişey yok anestezi altında oluyorsunuz.. sağ tüp de şişlik vardı hidrosalpenks vardı alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik tekrardan... şuan 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...
Allah hepimizin yardımcımız olsun inşallah...

Merhaba arkadaşlar..

Cnm ben yaptirdim korkulacak birsey yok. Ben sadece omuz agrisi ve gecesine gaz sancisi yaşamiştim onlarda normalmiş zaten. Onlemini alir benim gbi mercimek corbasi içmessen sorun yasayacagini sanmiyorum. Kesi yerleri minicik zaten. Ameliyat sonrasi hafif afalliyosun o kadar.
Geçmiş olsun şimdiden 🙏

Duzeltme. Tam ozelden yazacaktim ondanmi tutmamis tup bebek neyse sorunu bulmuşşnuz diye ki gecen sene actigin yorumu okudum 🙈

Merhaba arkadaşlar..
Korkulacak bişey yok anestezi altında oluyorsunuz.. sağ tüp de şişlik vardı hidrosalpenks vardı alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik tekrardan... şuan 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...
Allah yardımcın olsun . İnşallah olur bebeğim en kısa zamanda.

Bende salı günü hidrosalpenksten ameliyat oldum üniversite hastanesinde oldum artı yapışıklık vardı çikolata kisti vardı kistim alınmadı içi boşaltılıp lazerle yakıldı yapışıklık çok olduğu için ameliyatım uzun sürdü 2 buçuk saat kadar ilk 3 gün ağrı oluyor sonra sonra hafifliyor çok korkma rahat olmaya çalış rabbim yardımcın olsun
Canim hangi uni hastanesinde oldun.cok gecmis olsun.bide ciko kistleri yumurtaliktamiydi ?bendede var ama alinmasini istemiyorim rezervi azalıyormus.zaten yeterince az.senin tupun alindimi yoksa kapatildimi?

Merhaba arkadaşlar..
Ben de 2. aşılamamı oldum canım. Eğer tutmazsa (muhtemelen tutmaz) tüp bebeğe geçeceğiz canım. Doktorlar tüp bebeğin niçin tutmadığına dair bir şey dedi mi canım?

Ben de 2. aşılamamı oldum canım. Eğer tutmazsa (muhtemelen tutmaz) tüp bebeğe geçeceğiz canım. Doktorlar tüp bebeğin niçin tutmadığına dair bir şey dedi mi canım?

Ilk tüp bebek tedavisinde hidrosalpenks vardı ondan tutmadı.. 2. Tedavi de prolaktin hormonunu yükselmiş önemli değil prolaktin dedi doktor ama negatif oldu.. şimdi 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse ve merkezi değiştirdim şimdiki doktor önemli prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım dediler ve tedaviyi ertelediler malesef şubat ı bulur yani tedavim... önce bikac ay ilaç almalıyım... geç olsun güç olmasın inşallah napalim vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır hayırlısı olsun inşallah hakkımızda....

Allah yardımcın olsun . İnşallah olur bebeğim en kısa zamanda.

Inşallah canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. RABBİM bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

Ilk tüp bebek tedavisinde hidrosalpenks vardı ondan tutmadı.. 2. Tedavi de prolaktin hormonunu yükselmiş önemli değil prolaktin dedi doktor ama negatif oldu.. şimdi 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse ve merkezi değiştirdim şimdiki doktor önemli prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım dediler ve tedaviyi ertelediler malesef şubat ı bulur yani tedavim... önce bikac ay ilaç almalıyım... geç olsun güç olmasın inşallah napalim vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır hayırlısı olsun inşallah hakkımızda....
Dostinex mi verdi canım. Ben onu kullandım. Çabuk düşüyor. Benim de bu tutmazsa tüp bebeğe başlamak Şubat ya da marta sarkar diye düşünüyorum.

Dostinex mi verdi canım. Ben onu kullandım. Çabuk düşüyor. Benim de bu tutmazsa tüp bebeğe başlamak Şubat ya da marta sarkar diye düşünüyorum.

Henüz bişey vermedi canım beyin emari çekecekmiş hipofiz bezinde büyüme varmı diye bakmak istiyorum dedi...
Sonra duruma göre ilaç verecekmis...
Ben prolaktin hormonumun stres yüzünden yükseldiğini düşünüyorum...
Hatta hamile kalsam bile gözetim altında tutulacağını bu hormonun çok önemli olduğunu söyledi..
Önceki merkez önemli değil prolaktin dedi ve transfer yaptı..şimdiki merkez de erteliyor...
Madem bu kadar önemliydi niçin umutlarım la oynandı çok üzgünüm...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Dilerim seninde yakın zamanda kucağını doldursun allahım inşallah ...

Henüz bişey vermedi canım beyin emari çekecekmiş hipofiz bezinde büyüme varmı diye bakmak istiyorum dedi...
Sonra duruma göre ilaç verecekmis...
Ben prolaktin hormonumun stres yüzünden yükseldiğini düşünüyorum...
Hatta hamile kalsam bile gözetim altında tutulacağını bu hormonun çok önemli olduğunu söyledi..
Önceki merkez önemli değil prolaktin dedi ve transfer yaptı..şimdiki merkez de erteliyor...
Madem bu kadar önemliydi niçin umutlarım la oynandı çok üzgünüm...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Dilerim seninde yakın zamanda kucağını doldursun allahım inşallah ...
Amin çok sağolasın canım. Benden de beyin emarı istemişlerdi. Çok şükür birşey çıkmadı. Aynen stres yaptığımız için yükseliyor. Allahtan çabuk düşen birşey. Bu arada geçen aylarda yükselmişti biraz. Hem ilişki hem de dostinexi önerdi. Sorun olmaz mı dedim. Dr sorun olmaz dedi.

Amin çok sağolasın canım. Benden de beyin emarı istemişlerdi. Çok şükür birşey çıkmadı. Aynen stres yaptığımız için yükseliyor. Allahtan çabuk düşen birşey. Bu arada geçen aylarda yükselmişti biraz. Hem ilişki hem de dostinexi önerdi. Sorun olmaz mı dedim. Dr sorun olmaz dedi.

Evet canım sorun olmaz doktor dediki hamile olduğunu öğrenene kadar kullanacaksın ilacı doğumdan sonra tekrar görüşeceğiz artık gözetim altında olacaksın dedi...
Inşallah hepimiz emegimizin karşılığını alırız RABBİM büyük...

Back