Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat sonucundan hala memnunmusun? Ben de yaptirmak istiyorum. Dr unun adi ne acaba? Cevaplarsan cok sevinirim. Bu konuda baska hic bir yorum yok cunkuevet istanbulda yaptırdım ..yapandan yapana fark oldugunu zannetmiyorum iyi bir yerde yaptırmıştım ..bence böyle şeylerde kesin çözüm ameliyat ama siz yinede iyice araştırın..
Cok tesekkurler :) Hangi arkadas, adi ne? Seninki sadece göz kapagimi?Bende çok aramıştım ama bu konuda maalesef yeterli yorumlar yok ben şimdiye kadar memnunum doktorum dilek avşar..burda resimli albüm yapan bi arkadaşınız var aslında gün gün atıyordu resimleri bende ondan etkilenip karar verdim bir anda birdr onunla görüş mutlaka
Sonuctan memnun degilsin o zaman Peki dr un kimdi?ben bir yıl once yaptırmıstım . göz altında çok işe yaradı ama üstteki sonuc ıstedıgım gbı olmadı azıcık kaldırdı ama hala gozlerım aglıyo gıbı duruyor
Aonuçtan memnun olmama sebebi gözşekli olabilir tabi kişiden kişiyede değişiyor memnuniyet..plexr biraz daha hafif şikayetleri olanlar için buarada ben yrn yaptırıyorum plexr göz kapağı için:) isterseniz size bilgi veririm burdan 3 seans gidicem 1 buçuk ay arayla ama araştırdığım kadarıyla ilk seansta bile birazda olsa farkediyor..Sonuctan memnun degilsin o zaman Peki dr un kimdi?
Bu konuda yazılanların üzerinden bir ay geçmiş, güncelleyelim.
Ben de gözkapağı düşüklüğü için ameliyatsız çareler arıyorum, deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Özelden paylaşabilirim tabiki ama şu ödem iyice gitsin...henüz 2. Gün şişlik epey var 1 haftada toparlar biraz ozaman atarım size msj olaraköncesi sonrası fotoğraf paylaşabilirmisiniz
Doktorunuz kimdi acaba?Ben de Plexr yaptırmış bir kişi olarak kesinlikle tavsiye ederim.Cerrahi yaptıracak boyutta bir problemim yoktu zaten o nedenle plexr tercih ettim, 3 gün ödemim oldu bir de nokta nokta kabuklanmalar oldu üzerini bol fondotenle kapattım dışarıdan fark edilmedi. En önemli şey güneşten iyi korumak lekelenmemesi için yaz aylarında yapılmıyor genelde o yüzden. Ben kasımda yaptırmıştım hiç sorun olmadı leke açısından. Bakışlarım daha netleşti, makyaj yaparken çok net farkediliyor zaten aldığınız sonuç. Çok ağrılı bir işlem değil, uyuşturucu krem sürdüler işlem öncesi.Benim doktorum da gerçekten çok iyi çalıştı sonuçtan çok memnun kaldım. Bence tereddüt etmeyin yaptırmak istiyorsanız.
Bagdat caddesinde aplus poliklinikte yaptırdım ben Dr.Ayten Yavuz doktorum, kesinlikle tavsiye ederim bütün işlemlerimi orada yaptırıyorum, çok profesyonel bir klinik.Doktorunuz kimdi acaba?