- 2 Mayıs 2011
- 53
- 1
tuğba ekinciydi sanırım, bir kanalda bakın göğüslerime dolgu yaptırdım güzel olmuş mu demişti. sanırım bu o dolgu maddesi olsa gerek:) benim düşündüğümse ünlüler her imkanları varken hala jel slikon tercih ediyorlarsa, sadece estetik açıdan değil bence bu. uygunu ve sağlıklısı güveniliri oymuş gibi geliyor bana. bu dolgu olayını ben de merak ediyorum aslında maliyetini de. önce yağ enjeksiyonu düşünüp sonra slikonda karar kılmştım. spor yapmayı seviyorum, öyle para verip az da olsa acı çekip sonra eridiktn sonra ne anlamı var dedim, hem emzirince küçülüyor deniyor bi de. slikon konusunda doğal görünümde de aklıma takılan birşey yok. tek sorun çok mu sert. kas altı yapılınca da çok mu sert oluyor? bunun dışında bence yine en uygunu slikondur.
Ameliyatsız göğüs dolgusu işlemi yapılıyormuş. Dudaklara doldurulan dogu gibi bu konuda bilgisi olan var mı. Yarım saatte işlemi bitiyor ve hiç bir ağrı sızı olmuyormuş. Yapan bir yer var mıdır ve maliyeti ne olabilir.
Merhaba Üzerinden baya zaman geçmiş ama hala memnunmusunuz? Bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım Birde özelden doktorunuzun adını ve fiyatını yazabilirmisimiz? Teşekkürler şimdidenAmeliyatsız göğüs dolgusu işlemi yapılıyormuş. Dudaklara doldurulan dogu gibi bu konuda bilgisi olan var mı. Yarım saatte işlemi bitiyor ve hiç bir ağrı sızı olmuyormuş. Yapan bir yer var mıdır ve maliyeti ne olabilir.
Cok kotu oldum. Allah yardimcisi olsun arkadasinizin.Lütfen bu tarz yenilikleri duyup, yaptırmak isteyip de kendinizi doktorların elinde denek yapmayın. Estetikle ilgili bir yeniliğe mutlaka evet diyecekseniz araştırın 3-4 yıl önce o şey her ne ise onu yaptırmış insanlar olduğunu öğrenin, görün hatta bizzat kendiniz ulaşın. O kadar fazla yeni teknik şey çıkıyor ve yok oluyor ki takibi mümkün değil. Ayrıca kalıcı dolgu uygulamalarına şahsen karşıyım. Protez gibi bir kap içinde değil de vücudunuzun hücrelerine yerleşecek ve orada kalacak olan şey bana tehlikeli görünüyor. Geçici dolgular neden geçici biliyor musunuz? Çünkü vücudumuzda bulunan maddelerle yapılıyorlar ve vücut bir süre sonra nasıl işlevi biten kendi hücresini bir şekilde yok ediyor bu geçici enjeksiyonları da yok ediyor.
Bakın benim yakın bir arkadaşım kendi yağ dokusuyla meme büyütme ameliyatı yaptırdı. Hatta bunu yapacak doktoru araştırıp tee İstanbul'dan Malatya ya gitti. Çektiği acıları, rezillikleri tarif edemem. Kendinden alınıp -karnından- memesine verilen doku dikiş yerlerinden aktı, değdiği yerleri yaktı. Doktor durumu toparlayamadığı için saatlerce ameliyathanede kaldı - 9 saat kadar- ve o sonrada deri hücreleri öldü ve nekroza uğradı. Hem memesinde hemde doku alınan yerde kapkara çürümüş deri görüntüsü kaldı. Bunların bir kısmı belki ameliyat komplikasyonudur. Ama bir doktorun elinde denek oldu resmen.
O yüzden çıkan her yeniliğe balıklama dalmayalım. Şu anda meme büyütmenin protezden başka bir yolu yok arkadaşlar. Protezden korkuyorsanız şimdiki halinizi sevmeyi öğrenin ve kimsenin deneği olmayın.
merhaba. ameliyatınızın üstünden 6 yıl geçmiş. bu 6 yıllık süreç nasıldı. şuan dolgu gitti göğüsleriniz eski haline mi döndü yoksa şekil olarak bir bozulma var mı? her yıl azar azar mı küçüldü yoksa 5. yılda mı eridi?Araştırmalarım sonucunda yöntemin uzun zamandır dudak ve yüz dolgusunda kullanıldğını aynı madde olduğunu öğrendim ve yaptırdım dün...
Çok kolay gibi oldu lokal anestezi yaptılar, ben çok fazla büyütmek istemediğimden tercih ettim bide hiç ameliyat izi yok tabi ve sadece 1 saat sürdü :)) . Sadece biraz büyükçe bir iğne ile doldurdular hatta ayna ile bakıp kendiniz bile karar verebiliyorsunuz biraz daha artırmaya :))). Dudağıma yapılan maddenin aynısı olduğu için ve daha önceden dudak ve yüz için yaptırdığımdan ve memnun kaldığımı dan artık karar verdim. Fiyat biraz yüksekti ama hiç iz olmaması ve ağrı hissetmeyecek olmam tercih sebebim oldu daha çok. İşlem bir saat sürdü sonra normal giyinip çıktım ve bugün güzel görünüyor :)) Beş yıl sonraya ise dudak dolgusu nasıl gidiyorsa öyle gidiyormuş. Birde ben 100 ml ve 100 ml yaptırdım sonra istersen artırılabilme şansı varmış buda çok hoşuma gitti tabi maliyeti düşünmezsek.İsteyene özelden doktorumun adını atabilirim.
Araştırmalarım sonucunda yöntemin uzun zamandır dudak ve yüz dolgusunda kullanıldğını aynı madde olduğunu öğrendim ve yaptırdım dün...
Çok kolay gibi oldu lokal anestezi yaptılar, ben çok fazla büyütmek istemediğimden tercih ettim bide hiç ameliyat izi yok tabi ve sadece 1 saat sürdü :)) . Sadece biraz büyükçe bir iğne ile doldurdular hatta ayna ile bakıp kendiniz bile karar verebiliyorsunuz biraz daha artırmaya :))). Dudağıma yapılan maddenin aynısı olduğu için ve daha önceden dudak ve yüz için yaptırdığımdan ve memnun kaldığımı dan artık karar verdim. Fiyat biraz yüksekti ama hiç iz olmaması ve ağrı hissetmeyecek olmam tercih sebebim oldu daha çok. İşlem bir saat sürdü sonra normal giyinip çıktım ve bugün güzel görünüyor :)) Beş yıl sonraya ise dudak dolgusu nasıl gidiyorsa öyle gidiyormuş. Birde ben 100 ml ve 100 ml yaptırdım sonra istersen artırılabilme şansı varmış buda çok hoşuma gitti tabi maliyeti düşünmezsek.İsteyene özelden doktorumun adını atabilirim.
MethabaSonunda tam bilgi alabildim. Bu göğüslerde doldurulan dudak ve yüzde kullanılan dolgu maddesinin benzeri bir maddeymiş yalnız çok daha uzun süre kalıcılığı varmış. Bir çok ülkede çok popüler bir uygulamaymış özellikle Brezilya ve Arjantin de göğüs ve kalça için kullanılıyormuş. Bir doktor buldum uygulayan Anadolu yakasında. 5 yıla kadar kalabiliyormuş göğüslerde ameliyatsız ve sadece iğne ile doldurulacak istediğim boyuta kadar dolma şansı varmış. Görüşmeye gidicem daha sonrasında size bilgi veririm sevgiler...
Merhaba göğüs dolgusu yaptırdınız mı?Yaptırdıysanız sonucu yazar mısınız?Ameliyatsız göğüs dolgusu işlemi yapılıyormuş. Dudaklara doldurulan dogu gibi bu konuda bilgisi olan var mı. Yarım saatte işlemi bitiyor ve hiç bir ağrı sızı olmuyormuş. Yapan bir yer var mıdır ve maliyeti ne olabilir.