Ameliyatsız göğüs dolgusu

merhaba ..göğüs büyütme yöntemlerını arastırıken sizin açtığınız konuyu gördüm.ameliyatsız dolgu maddesi ile göğüs büyüttüğünüzü okudum..bu konuda bilginize ihtiyacım var..suan durumlar nasıl..hangi doktor yaptı işlemi..maliyeti nekadardı...silikon ve iz istemiyorum oyuzde bu yöntem dikkatimi çekti..şimdiden tesekkürler..

haklısınız galiba arkadaşlar bende protez istemedigim icin yağ ile büyütmek istemistim. Cünkü protez görünümü sert doğal durmuyor diye istemiyordum :S insallah bizide mutlu edicek bu tür farklı calısmalar gelisir.

tuğba ekinciydi sanırım, bir kanalda bakın göğüslerime dolgu yaptırdım güzel olmuş mu demişti. sanırım bu o dolgu maddesi olsa gerek:) benim düşündüğümse ünlüler her imkanları varken hala jel slikon tercih ediyorlarsa, sadece estetik açıdan değil bence bu. uygunu ve sağlıklısı güveniliri oymuş gibi geliyor bana. bu dolgu olayını ben de merak ediyorum aslında maliyetini de. önce yağ enjeksiyonu düşünüp sonra slikonda karar kılmştım. spor yapmayı seviyorum, öyle para verip az da olsa acı çekip sonra eridiktn sonra ne anlamı var dedim, hem emzirince küçülüyor deniyor bi de. slikon konusunda doğal görünümde de aklıma takılan birşey yok. tek sorun çok mu sert. kas altı yapılınca da çok mu sert oluyor? bunun dışında bence yine en uygunu slikondur.

siz benden daha bilgilisiniz daha çok araştırma yapmışsınız. Damla görünümündeki protez daha doğal duruyorsa tüm ünlüler bunlardan yaptırmış olabilir bence. ben beyonce'nin göğüslerinin silikon olduğunu anlamamıştım burda öğrendim . Çünkü bazı kadınların göğüsleri sert oluyo. öyle düsünmüstüm, sanırım doktordan doktora büyük bir fark var. napsam bilemedim kii :)

Var oyle bir dolgu. Bizzat biliyorum. Yapan hocaları da biliyorum. 4-5 yıl kalıcılığı var. hidrofilik jel diye geçiyor. Klasik dolgu maddelerinde hyalüronik acid yerine polimer malzeme ve bildiğimiz serum fiyolojik var. Yani hiç bir komplikasyon olmuyor sonrasında..Hacimce de artışı yapıyor. Ankarada bildiğim bir hocam onkolojik bir hastaya, yani tek göğsü alınmış bir hastaya direk bu jelden göğüs yaptı. Çok doğal ve farksız oldu...Tavsiye ederim ilgilenenlere. cep numaram

Son düzenleyen: Moderatör:
Var oyle bir dolgu. Bizzat biliyorum. Yapan hocaları da biliyorum. 4-5 yıl kalıcılığı var. hidrofilik jel diye geçiyor. Klasik dolgu maddelerinde hyalüronik acid yerine polimer malzeme ve bildiğimiz serum fiyolojik var. Yani hiç bir komplikasyon olmuyor sonrasında..Hacimce de artışı yapıyor. Ankarada bildiğim bir hocam onkolojik bir hastaya, yani tek göğsü alınmış bir hastaya direk bu jelden göğüs yaptı. Çok doğal ve farksız oldu...Tavsiye ederim ilgilenenlere. cep numaram

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Üzerinden baya zaman geçmiş ama hala memnunmusunuz? Bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım Birde özelden doktorunuzun adını ve fiyatını yazabilirmisimiz? Teşekkürler şimdiden

Vallahi arkadaşlar silikondan şaşmayın ben çok memnunum çok doğal ve inanılmaz yumuşak inşallah daha çok yumuşamaz. Dolgu maddesi geçici birşey ve asimetrik eriyor. Silikondan iyi olsa bütün doktorların tercihi dolgu olurdu şuan en çok güvenilen silikon. Kas altı biraz daha sert oluyor tabi ama bence öyle dokunulmucak gibi değil. Yeterki doğru doktorla doğru ölçüde doğru yöntemle takılsın ozaman değmeyin silikonun keyfine

Cok kotu oldum. Allah yardimcisi olsun arkadasinizin.
Bu yag dolguyu olayini arastiriyordum bende ama meme icin degil.
Vajina ust dudaklari icin arastiriyorum
50 cc yag karnimdan alip, vajina ust dudaklarina enjektre ettireceklermiş.
Ama bu yazilanlardan sonra gercekten cok korktum. Cok cok gecmis olsun arkadasiniza.

merhaba. ameliyatınızın üstünden 6 yıl geçmiş. bu 6 yıllık süreç nasıldı. şuan dolgu gitti göğüsleriniz eski haline mi döndü yoksa şekil olarak bir bozulma var mı? her yıl azar azar mı küçüldü yoksa 5. yılda mı eridi?

Merhaba,
bende gogus doldugusunu arastiriyorum, 5 yillik surec nasilsi? hemen eridi mi? bu bir kismi hydrolonic asit bir kismida sudan olusan dolgu degil mi? yazarsaniz cok sevinirim

Bende çok merak ediyorum doktorlar Önermiyormuş bu yöntemi riskli diyorlar yaptıran varsa bizi bilgilendirebilir mi acaba?

Methaba
Merhaba göğüs dolgusu yaptırdınız mı?Yaptırdıysanız sonucu yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…