Bu arada şişkinliklerin ne zaman geçti canım birde korse kullandın mı ?
yoo korse felan kullanmadım ben karnım felan şişmemişti benim göğsümde 1 ayda indi bütün ödemler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada şişkinliklerin ne zaman geçti canım birde korse kullandın mı ?
yoo korse felan kullanmadım ben karnım felan şişmemişti benim göğsümde 1 ayda indi bütün ödemler
Tamam tatlım bende bir an önce iyileşmek istiyorum albümüne baktım maşallah süper görünüyorlar
Teşekkürler canım sende en kısa zamanda yükle de merakımız dinsin
Arkadaşlar cuma günü ameliyat oldum yatıp kalkarken çok acı çekiyorum ve oturup kalkarken de destek almam gerekiyor bu süreci çabuk atlatmam için önerileriniz var mı ? Sabah akşam ağrı kesicileri alıyorum ağrı kesicilerden sonra biraz daha iyi oluyorum ama nafile pişman bile olduğum oluyor :/ ne olur yardım edin
gecmis olsun canim bende pazartesi gunu olmustum bugun 8.gunum seni cok iyi anliyorum ..... hep boyle kalicakmi acaba diye dusunuyorsun ama benin ilk 3 gunum zordu simdi kendi isimi yeteri kadar gorebiliriyorum ....tabiki zorlamadan yavas hareketlerle ...aynaya bakinca insanin butun agrilari geciyor....gecmeyen tek sey geceler biraz yatarak biraz oturarak uyuyup sabahi ediyorum...bu gunler gecicek insallah guzel gunler bizi bekliyor :)
Peki ne zamana geçer sence bu acılar ? uyanıp uyanıyorum eşim çalışmaya başladı bugün mecbur yatıp kalkma işini kendim yapıyorum zaten dümdüz yatamıyorum oturarak uyuyorum 2 saatte bir kalkıyorum :/
Canım nasıl oldun iyi misin? resim ne zaman eklicen :)
canım merhaba bende yakında ameliyat olacağım 260 cc koydu demişssin banada kas altı 250 cc dedi büyüklüğü nasıl sence göğüs dokun varmıydı acaba?birde özel mesaj atamıyorum doktorun kimdi yardımcı olursan sevinirim:)teşekkür ederim canım ağıralarım biraz daha iyi :) şu yapışkanlardan bir kurtulayım atarım inşallah :)