ameliyatıma sayılı günler kala :)

Aynen Mutluluk2015 :)) ama damlada daha büyük cc kullanılabiliyor sanırsam bende yuvarlak düşünüyorum ama aklım da çelinmiyor değil :)))

Profilin büyüklüğü sizin göğüs kafesinizin genişliği ile alakalı kızlar damla yuvarlak farketmez

hmm anlam bnde abartılı istemiorum deynce 275 cc mod plus dedi sonra fotoları gösterdi biraz kçk gibi deynce o zmn sana hig plus 325 tksam memnun eder dedi uff cok zor bi seçim yaa

Yani yuvarlakta high profil daha mı yapay???daha doğrusu daha belirgin bi dekolte mi?yani destekli sütyenin yarattığı o çatal mı oluşuyor high profilde ?

Yani yuvarlakta high profil daha mı yapay???daha doğrusu daha belirgin bi dekolte mi?yani destekli sütyenin yarattığı o çatal mı oluşuyor high profilde ?
evet o dekolte daha cok olusuyormus ama 25 ccde cok bi oynama olmuyormus zatn 2 mm fln

Aslında doktora göre,kişiye göre değişiyor bence.benim gördüğüm çok doğal duran high profiller var burda.ama öne çıkıklığı daha fazla olduğu için daha dikkat çekici durabilir:)

Yuvarlak protezde ayakta damla şeklini alıyor kızlar aslında yani çıplakken o dekolteyi sağlamak zor

Hmm!!!Peki silikondan sonra destekli sütyen(balenli telli)kullanılamıyor,şeklini bozuyor diye duymuştum.O zaman o güzel çatal için sütyen kullanılamayacaksa,high profil mi seçmek lazım?

Benim yakın arkadaşım 3 sene önce yaptırmıştı ama kullanıyordu canım balenli sütyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…