steril19 çok geçmiş olsun güle güle kullan :)
Teşekkürler canımsteril19 çok geçmiş olsun güle güle kullan :)
canm beni de izlemeye alırmısınProfilin büyüklüğü sizin göğüs kafesinizin genişliği ile alakalı kızlar damla yuvarlak farketmez
hmm anlam bnde abartılı istemiorum deynce 275 cc mod plus dedi sonra fotoları gösterdi biraz kçk gibi deynce o zmn sana hig plus 325 tksam memnun eder dedi uff cok zor bi seçim yaaBenim doktorum da mod plus olsun demeseydik high profile takacaktı.mod plus ı daha çok önceden biraz dokusu olanlara takıyorlarmış genelde.eşim doğallık konusunda çok hassas olduğu için mod plus olmasını istedi.ben ikisini de beğeniyorum.ilk başta kendim için de high olsa nasıl olurdu diye düşünmedim değil.ama şu anda gayet memnunum.
300 altı küçük olur kanımcahmm anlam bnde abartılı istemiorum deynce 275 cc mod plus dedi sonra fotoları gösterdi biraz kçk gibi deynce o zmn sana hig plus 325 tksam memnun eder dedi uff cok zor bi seçim yaa
evet o dekolte daha cok olusuyormus ama 25 ccde cok bi oynama olmuyormus zatn 2 mm flnYani yuvarlakta high profil daha mı yapay???daha doğrusu daha belirgin bi dekolte mi?yani destekli sütyenin yarattığı o çatal mı oluşuyor high profilde ?
Aslında doktora göre,kişiye göre değişiyor bence.benim gördüğüm çok doğal duran high profiller var burda.ama öne çıkıklığı daha fazla olduğu için daha dikkat çekici durabilir:)Yani yuvarlakta high profil daha mı yapay???daha doğrusu daha belirgin bi dekolte mi?yani destekli sütyenin yarattığı o çatal mı oluşuyor high profilde ?
olmayınca kafamız orada kalıyor galiba :)))KIZLAR BİŞEY DİİM Mi? HEPIMIZ MEMEYLE KAFAYI YEMİŞİZ