ameliyatıma sayılı günler kala :)

Kızlar dayanamadım attım birtane resim bakın bakalım nasıllar bu arada Sol göğsümde daha çok ödem var

Kızlar dayanamadım attım birtane resim bakın bakalım nasıllar bu arada Sol göğsümde daha çok ödem var
Merhaba steril19 cok gecmis olsun, olmus bitmis ne mutlu sana. Bende 1ay önce karin germe aml oldum ve simdide gögüslerime diklestirme düsünüyorum benide izlemeye alabilirmisin? Bende seni aldim sende resimlerimi görebil diye.

Bayillldimmm. Canim gule gule kullan cok dogal hakikaten sut dolmus memeler gibi. Agri sizi durumun nasıl normal hayata döndünmü?

steril19 steril19 , oncelikle gecmis olsun canim yeni cicislerini iyi gunlerde kulan. Benim de bu gun 10 gun oluyor ameliyat olali. Damla 345 cc high profil takildi. Benim tercihim en bastan damlaydi zaten. Senin kilon ve boyun neydi canim, benim 170 - 60 kilo. Resimlerini gorebilirmiyim ? Bende yuklicem bu gunler onceki halimle hafta hafta degisimini ameliyat sonrasi.

Bunu Dr una bıraksan bence hiçbir Dr yapay bi sonuç ortaya koymaz.. benimki yuvarlak yapay durduğunu düşünen varsa yazsın bana bileyim.... Kas altı olduktan sonra gayet doğal ha high profil değilde moderate profil olsa belki daha da doğal olurdu ama ben demedim Dr a bana doğal yap diye doğal olmayan bir şeyin doğal görünmesini beklemek elma yiyip armut tadı beklemeye benziyo
banada dktor dogal osun deynce moderate profl yapaym dedi bn high profli daha cok begendm sanrm :)

steril19 steril19 , oncelikle gecmis olsun canim yeni cicislerini iyi gunlerde kulan. Benim de bu gun 10 gun oluyor ameliyat olali. Damla 345 cc high profil takildi. Benim tercihim en bastan damlaydi zaten. Senin kilon ve boyun neydi canim, benim 170 - 60 kilo. Resimlerini gorebilirmiyim ? Bende yuklicem bu gunler onceki halimle hafta hafta degisimini ameliyat sonrasi.
Teşekkürler canım.benim boyum 1,68 kilom 55. 390 CC takıldı

banada dktor dogal osun deynce moderate profl yapaym dedi bn high profli daha cok begendm sanrm :)
Benim doktorum da mod plus olsun demeseydik high profile takacaktı.mod plus ı daha çok önceden biraz dokusu olanlara takıyorlarmış genelde.eşim doğallık konusunda çok hassas olduğu için mod plus olmasını istedi.ben ikisini de beğeniyorum.ilk başta kendim için de high olsa nasıl olurdu diye düşünmedim değil.ama şu anda gayet memnunum.

Nasıl resim atılıyor?Ben de şu andaki tahta halimi koymak istiyorum.Bana öğretin...Şimdi işteyim eve gidince atiim

X