Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba steril19 cok gecmis olsun, olmus bitmis ne mutlu sana. Bende 1ay önce karin germe aml oldum ve simdide gögüslerime diklestirme düsünüyorum benide izlemeye alabilirmisin? Bende seni aldim sende resimlerimi görebil diye.Kızlar dayanamadım attım birtane resim bakın bakalım nasıllar bu arada Sol göğsümde daha çok ödem var
Kızlar dayanamadım attım birtane resim bakın bakalım nasıllar bu arada Sol göğsümde daha çok ödem var
hemserimmm benide izle ya corumluymssn bnde goreblrmiyim:)Kızlar dayanamadım attım birtane resim bakın bakalım nasıllar bu arada Sol göğsümde daha çok ödem var
Cuma günü oldum canım 4 günlük oldular.çok teşekkürler çok tatlısın moral bombasısın resmenSterilim canım bu hali bile çok güzel.Kaç günlük şimdi bu fıstıklar????
Kızlar dayanamadım attım birtane resim bakın bakalım nasıllar bu arada Sol göğsümde daha çok ödem var
İzlemeye aldım cnmSteril bende bakabilirmiyim resmine? çarşamba bende ameliyat olacağım:)
Aldım toprağımhemserimmm benide izle ya corumluymssn bnde goreblrmiyim:)
Pek ağrım kalmadı arada hafif oluyor oda çabuk geçiyorBayillldimmm. Canim gule gule kullan cok dogal hakikaten sut dolmus memeler gibi. Agri sizi durumun nasıl normal hayata döndünmü?
banada dktor dogal osun deynce moderate profl yapaym dedi bn high profli daha cok begendm sanrm :)Bunu Dr una bıraksan bence hiçbir Dr yapay bi sonuç ortaya koymaz.. benimki yuvarlak yapay durduğunu düşünen varsa yazsın bana bileyim.... Kas altı olduktan sonra gayet doğal ha high profil değilde moderate profil olsa belki daha da doğal olurdu ama ben demedim Dr a bana doğal yap diye doğal olmayan bir şeyin doğal görünmesini beklemek elma yiyip armut tadı beklemeye benziyo
Teşekkürler canım.benim boyum 1,68 kilom 55. 390 CC takıldısteril19 , oncelikle gecmis olsun canim yeni cicislerini iyi gunlerde kulan. Benim de bu gun 10 gun oluyor ameliyat olali. Damla 345 cc high profil takildi. Benim tercihim en bastan damlaydi zaten. Senin kilon ve boyun neydi canim, benim 170 - 60 kilo. Resimlerini gorebilirmiyim ? Bende yuklicem bu gunler onceki halimle hafta hafta degisimini ameliyat sonrasi.
Benim doktorum da mod plus olsun demeseydik high profile takacaktı.mod plus ı daha çok önceden biraz dokusu olanlara takıyorlarmış genelde.eşim doğallık konusunda çok hassas olduğu için mod plus olmasını istedi.ben ikisini de beğeniyorum.ilk başta kendim için de high olsa nasıl olurdu diye düşünmedim değil.ama şu anda gayet memnunum.banada dktor dogal osun deynce moderate profl yapaym dedi bn high profli daha cok begendm sanrm :)