- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Teşekkürler bir de ameliyattan çıktığımda boğazımda balgamli bi öksürük başladı o da aşağı göğse doğru inmeye başladı göğsüm acılı şekilde oksuruyorum sanırım sebep bu antibiyotik başlayacağım yoksa enfeksiyon olsa başka belirtiler de olur sanırım en azından ağrı falan
yok canım göğüslerime değil hani ciğere doğru acır ya öksürdükçe o şekilde yalnız sağ memeden çok az miktarda sarı sızıntı olmuş bir kaç mm kadar normalmidir acaba hiç olmamıştı temiz çıkıyordu hep sargı bezim antibiyotik vermedi canım niye vermedi bilmiyorumseli54 o bahsettiğin balgamli öksürmeden amelyat olan bi çok hasta şikayetci, bende dahil. Sanirim narkozla alakali. Uzun sürmüyor aslında. Göğüslerine inmesi ilginç. Sen amelyat sonrası antibiotik kullanmamışmıydın?
Çok çok geçmiş olsunKızlaaaar ben geldiiimm:)) çok iyiyim şuan çok şükürr:) korktugum kadar ağrım yokk. Sol tarafa 375cc sağ tarafa 350cc takıldıı boyutu hiç de büyük olmadııı çok mutluyuum:) güzel dilekleriniz dualarınız için hepinize çok teşekkür ederiiiim:) en kısa zamanda fotoğraf eklicemm:)
Çookk teşekkür ederiiimmÇok çok geçmiş olsunÇok mutlu ol,sorunsuz süreçlerin olsun canım :*
Hiiiç gerilme:) Ben çok rahat bi süreç geçiriyorum. Hiç ağrım sızım yok. Anesteziden de kötü etkilenmedim kusmadım bile.. İnşallah benim gibi rahat bi süreci olur herkesiiinnOjelerim çok geçmiş olsun. Benim de büyük gün yarın çok Heyecanlı ve gerginim
Yükledim canım izlemeye aldım seni bakabilirsiinInşallah canım çok iyi senin adına sevindim umarım benim de öyle olur. Resim yükledin mi hiç merak ettim
Umarın her şey istediğin gibi olur. Zaman çok çabuk geçiyor ne ara karar verdim ne ara oldum bitti anlamadım ben:) Kaldı ki aylarca araştırma yaptım doktor konusunda kararsız bi süreç geçirdim ben:)Teşekkürler ameliyatın çok başarılı olmuş pek beğendim. Benim de memeler temmuzda yenilenecek ona daha Zaman'ım var((
canım kendini zorlama ben çok iyiyim çok iyiyim diye aldandım dün evi toplayıp süpürdüm bu gün halsiz ve bitkinim ustelik çok az da sızıntı geldi dikişimden panik oldum dinlenmene bak iyi de olsan fazla yorulmaUmarın her şey istediğin gibi olur. Zaman çok çabuk geçiyor ne ara karar verdim ne ara oldum bitti anlamadım ben:) Kaldı ki aylarca araştırma yaptım doktor konusunda kararsız bi süreç geçirdim ben:)
yok canım göğüslerime değil hani ciğere doğru acır ya öksürdükçe o şekilde yalnız sağ memeden çok az miktarda sarı sızıntı olmuş bir kaç mm kadar normalmidir acaba hiç olmamıştı temiz çıkıyordu hep sargı bezim antibiyotik vermedi canım niye vermedi bilmiyorum
Canım ben de antibiyotik kullandım.hem de 1 gr lık.doktoruna bir sor bence de.yok canım göğüslerime değil hani ciğere doğru acır ya öksürdükçe o şekilde yalnız sağ memeden çok az miktarda sarı sızıntı olmuş bir kaç mm kadar normalmidir acaba hiç olmamıştı temiz çıkıyordu hep sargı bezim antibiyotik vermedi canım niye vermedi bilmiyorum
Evet niye vermedi anlamadım meme ameliyatlarında mutlaka veriliyormus unutma gibi bi mazeret yoktur umarım şu An oksurugumden dolayı Macrol başladım ama Size ne vermişti dr ona göre bi sorayim
Canim doktoruna telefon ile ulaş yada mesaj at bence. Benpinar arkadaşı gordukten sonra cok korkuyorum valla kiz neler cekti enfeksiyon yuzunden. Allah korusun.Evet ben de öyle düşünüyorum ama neden yazmadi bilmiyorum
Doktorun telefonu yok yarın bi 118 den denerim şansımı ne yapacağım bilmiyorum tedbiren 1 gr lik antibiyotik aldırdım ameliyat sonrası vermemişti inşallah geç kalmamisimdir enfeksiyonsa protez varken kolay kolay düzelmiyor çünkü ama tek tesellim memede sıcaklık artışı ağrı kizariklik Vs gibi olağan dışı hiçbir durum yok sadece az miktarda sızan sıvı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?