Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

seli54 o bahsettiğin balgamli öksürmeden amelyat olan bi çok hasta şikayetci, bende dahil. Sanirim narkozla alakali. Uzun sürmüyor aslında. Göğüslerine inmesi ilginç. Sen amelyat sonrası antibiotik kullanmamışmıydın?

yok canım göğüslerime değil hani ciğere doğru acır ya öksürdükçe o şekilde yalnız sağ memeden çok az miktarda sarı sızıntı olmuş bir kaç mm kadar normalmidir acaba hiç olmamıştı temiz çıkıyordu hep sargı bezim antibiyotik vermedi canım niye vermedi bilmiyorum

Çok çok geçmiş olsun Çok mutlu ol,sorunsuz süreçlerin olsun canım :*

Inşallah canım çok iyi senin adına sevindim umarım benim de öyle olur. Resim yükledin mi hiç merak ettim

Teşekkürler ameliyatın çok başarılı olmuş pek beğendim. Benim de memeler temmuzda yenilenecek ona daha Zaman'ım var ((

Teşekkürler ameliyatın çok başarılı olmuş pek beğendim. Benim de memeler temmuzda yenilenecek ona daha Zaman'ım var ((
Umarın her şey istediğin gibi olur. Zaman çok çabuk geçiyor ne ara karar verdim ne ara oldum bitti anlamadım ben:) Kaldı ki aylarca araştırma yaptım doktor konusunda kararsız bi süreç geçirdim ben:)

Umarın her şey istediğin gibi olur. Zaman çok çabuk geçiyor ne ara karar verdim ne ara oldum bitti anlamadım ben:) Kaldı ki aylarca araştırma yaptım doktor konusunda kararsız bi süreç geçirdim ben:)
canım kendini zorlama ben çok iyiyim çok iyiyim diye aldandım dün evi toplayıp süpürdüm bu gün halsiz ve bitkinim ustelik çok az da sızıntı geldi dikişimden panik oldum dinlenmene bak iyi de olsan fazla yorulma

seli54 sen kombin olmana rağmen antibiotik vermemeleri doğrumudur bilmem. Sızıntı oldu diyorsun, bir hafta sonra tekrardan akinti olmasi normalmi bilmiyorum ama bence yarin dr.unu bi ara sor. Korkutmak istemiyorum.kesinlikle ama danişsan iyi olur. Antibiotiğide sor bu arada. Bence kullanmaliydin. Ev işini birak kesinlikle yorma bu ara kendini. Ben bir aylikken gittim arabamin içini süpürürken çok zorlamiştim mememi. Dedim içindeki dikişler yüzdeyüz patladi, dr. kızdı, zorlayacak iş kesinlikle yapma dedi. O gün için ağri kesici at dinlen, iyileşmezse tekrar gòrüşelim dedi. Ağri kesiciyi atip tüm gün yatmiştim. Çok ağladim ağridan hiç unutmam. Diyeceğim, temizliği unut, salıver gitsin, dinlen, yarinda dr.unu ara canim.

Canım ben de antibiyotik kullandım.hem de 1 gr lık.doktoruna bir sor bence de.

Evet niye vermedi anlamadım meme ameliyatlarında mutlaka veriliyormus unutma gibi bi mazeret yoktur umarım şu An oksurugumden dolayı Macrol başladım ama Size ne vermişti dr ona göre bi sorayim

Evet niye vermedi anlamadım meme ameliyatlarında mutlaka veriliyormus unutma gibi bi mazeret yoktur umarım şu An oksurugumden dolayı Macrol başladım ama Size ne vermişti dr ona göre bi sorayim

Ameliyat sonrasi hemen hastanede antibiyotik igne yaparlar. Eve cikincada hap olarak devam etmeni onerirler. Ben 1000 mg lik agu...n kullandim. Ki benim ameliyatim cok rahat gecmis dren bile takilmadi. Onlem olarak mutlaka alinmaliydi bence.

Evet ben de öyle düşünüyorum ama neden yazmadi bilmiyorum

Doktorun telefonu yok yarın bi 118 den denerim şansımı ne yapacağım bilmiyorum tedbiren 1 gr lik antibiyotik aldırdım ameliyat sonrası vermemişti inşallah geç kalmamisimdir enfeksiyonsa protez varken kolay kolay düzelmiyor çünkü ama tek tesellim memede sıcaklık artışı ağrı kizariklik Vs gibi olağan dışı hiçbir durum yok sadece az miktarda sızan sıvı var

Insallah ilerlemez canim. Doktora sormadan antibiyotik almak nekadar dogru. Bi acil servis e gitsen gösteren icin rahat etse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…