Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Baticon varsa yarayi iyice kurut (kurutma makinasiyla), baticon sürüp kuru kalmasini sağla.
Belkide ıslak kalmıştır ve endişelenilcek bişey yoktur. Mikrop kapmamasini sağla.
Benim ikinci amelyatimda o minik lazer giriş yerlerimin 3 tanesi iltihaplandi akti. Duştan sonra iyice kurutup baticon sürüp bir saat açıkta kurutup normal çamaşirlarımı giyiniyordum. Yarayi kapatmadim. Baya sürdü iltihaplanma, her duş almamda yara tekrar açilip akiyordu, kuruyordu, terar akiyordu. Bir ay sürdü sanırım. Tetbirini al, dr.a mutlaka görün ama telaşlanma.

İlacı aldırdım ama kullanmadan soracağım yarin bi dr bulmam lazım benim hastalıklarım da hep tatile gelir ya

Sanirim öyle bir duruma benziyor benimki de yarın bakacağım insallah

ağustos gibi düşünüyodum ama muhtemelen mayısta olucam yarın ilk randevuma gidicem öyle heyecanlıyımki..yıllardır hayalini kuruyorum ya ..ama bu kadar yaklaşınca aklıma kötü şeyler gelmeye başladı ya çok ağrırsa ya vücudum kabul etmezse vs...of of ne bitmez çileymiş

Ya arkadaşlar sabah ameliyat var ben uyuyamıyorum ( ayrıca boğazlarım ağrımaya başlamış Öksürük var hafiften ne yapacağım

Ya arkadaşlar sabah ameliyat var ben uyuyamıyorum ( ayrıca boğazlarım ağrımaya başlamış Öksürük var hafiften ne yapacağım
Bu durumü mutlaka bildir anesteziden önce onlar tedbirini alıyor ama girmissindir sanırım artık öğlen olmuş

seli54 naptin? Bugün nasıl yaran?
Canım sabah çok çok az yani yeşil mercimek kadar bi sızıntı vardı pansumanda dediğim gibi çarşamba günü ev falan süpürup biraz zorlandim onun ertesi günü dikisin biri düşüp bu az az sızıntı durumu oldu ama başka hiçbir sıkıntı yok dr à ulaşamıyorum yarın gideceğim normal bi durum olabilir sanirim

Çok geçmiş olsun sorunsuz şekilde iyileşmeni dilerim ağrı geçince de kendini zorlama en az 2 hafta yorulma canım

Çok şukur kurtuldun zoru başardın bundan sonra güzel günler:)

Aynen çok şükür uyku tutmuyor hafif ağrılarım var tabi. Garip garip yerlerim ağrıyor bi böbreğim bir gögüs kafesim ne alakaysa

Farkedeler canim sen merak etme

Sağol canım. Tahmin ettiğimden daha kolay geçti. Kusma problemi yaşadım. Tek sorunum oydu. Inşallah bi an öncesi hayatıma dönebilirim evde çoxcuklar beni bekler

canım çok geçmiş olsun. aynı sorunu bende yaşamıştım çok zordur bilirim :)) çok hızlı bir iyileşme süreci seni bekliyor.

Merhaba cok gecmis olsun oncelikli ve hayirli olsun iyi gunlerde uzun yillar mutlu sekilde kullanman dilegiyle.kilon ve boyunu yazabilir misin?

Stigmata, aynı korkuları kaygıları hepimiz yasadık son ana kadar da korkacaksın be zamanki anestezi odasında gözünü acıyorsun o zaman derin bir ohhhhhh farkedilme konusu ise senin secimlerine bağlı mesela benim üst bedenim 36 alt 38 163 boy 53 kg biraz dokum vardı 250 kondu ama kas ustu fasya altı oldugu icin Hic kucuk durmadı dolgun ve seksi tam istegim gibi ve giyinikken de Hic belli degil çünkü baya bı destekli takıyordum onceden tam onun gibi durdu abartı bişeye ısrar etmezsen destekli de kullanıyorsan kimse anlamıyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…