- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Baticon varsa yarayi iyice kurut (kurutma makinasiyla), baticon sürüp kuru kalmasini sağla.Doktorun telefonu yok yarın bi 118 den denerim şansımı ne yapacağım bilmiyorum tedbiren 1 gr lik antibiyotik aldırdım ameliyat sonrası vermemişti inşallah geç kalmamisimdir enfeksiyonsa protez varken kolay kolay düzelmiyor çünkü ama tek tesellim memede sıcaklık artışı ağrı kizariklik Vs gibi olağan dışı hiçbir durum yok sadece az miktarda sızan sıvı var
Sanirim öyle bir duruma benziyor benimki de yarın bakacağım insallahBaticon varsa yarayi iyice kurut (kurutma makinasiyla), baticon sürüp kuru kalmasini sağla.
Belkide ıslak kalmıştır ve endişelenilcek bişey yoktur. Mikrop kapmamasini sağla.
Benim ikinci amelyatimda o minik lazer giriş yerlerimin 3 tanesi iltihaplandi akti. Duştan sonra iyice kurutup baticon sürüp bir saat açıkta kurutup normal çamaşirlarımı giyiniyordum. Yarayi kapatmadim. Baya sürdü iltihaplanma, her duş almamda yara tekrar açilip akiyordu, kuruyordu, terar akiyordu. Bir ay sürdü sanırım. Tetbirini al, dr.a mutlaka görün ama telaşlanma.
Bu durumü mutlaka bildir anesteziden önce onlar tedbirini alıyor ama girmissindir sanırım artık öğlen olmuşYa arkadaşlar sabah ameliyat var ben uyuyamıyorum( ayrıca boğazlarım ağrımaya başlamış Öksürük var hafiften ne yapacağım
İlacı aldırdım ama kullanmadan soracağım yarin bi dr bulmam lazım benim hastalıklarım da hep tatile gelir ya
Canım sabah çok çok az yani yeşil mercimek kadar bi sızıntı vardı pansumanda dediğim gibi çarşamba günü ev falan süpürup biraz zorlandim onun ertesi günü dikisin biri düşüp bu az az sızıntı durumu oldu ama başka hiçbir sıkıntı yok dr à ulaşamıyorum yarın gideceğim normal bi durum olabilir sanirimseli54 naptin? Bugün nasıl yaran?
geçmiş olsun canım...nasıl geçti nasılsın?Ameliyat-ı atlattım arkadaşlar Allah isteyen herkesin rahat bi şekilde sorunsuz bu Süreci atlatmasını dilerim.
Çok geçmiş olsun canım:)Ameliyat-ı atlattım arkadaşlar Allah isteyen herkesin rahat bi şekilde sorunsuz bu Süreci atlatmasını dilerim.
Farkedeler canim sen merak etmeKızlar benim Şafak 2. Bende anneyim ayni stress kaygi asiri derecede bende de var. Resmen 3 buçuk atıyorum :))) bende sucluluk duygusu degilde biri anlarsa ozellikle bir erkek anlarsa utancimdan naaparim bilemiyorum. Esimde kimse bilsin istemiyo. cok guzel goguslerim olacak fakat kimse farketmeyecek ne aci :)))
Cok gecmia olsunÇok geçmiş olsun canım:)
Sağol canım. Tahmin ettiğimden daha kolay geçti. Kusma problemi yaşadım. Tek sorunum oydu. Inşallah bi an öncesi hayatıma dönebilirim evde çoxcuklar beni bekler
Merhaba cok gecmis olsun oncelikli ve hayirli olsun iyi gunlerde uzun yillar mutlu sekilde kullanman dilegiyle.kilon ve boyunu yazabilir misin?Kızlaaaar ben geldiiimm:)) çok iyiyim şuan çok şükürr:) korktugum kadar ağrım yokk. Sol tarafa 375cc sağ tarafa 350cc takıldıı boyutu hiç de büyük olmadııı çok mutluyuum:) güzel dilekleriniz dualarınız için hepinize çok teşekkür ederiiiim:) en kısa zamanda fotoğraf eklicemm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?