Fotoda biraz büyük görünüyor haklısın ama gerçekten küçük geliyor bana :) canlı gören forum dışında gören herkes cok iyi dogal bi büyüklük oldugunu söylüyor ama ben cok da dogal olsun istemiyorum artık :) cok tşk ederim amelyat pazartesi miEvet gördüm ve hiçte küçük gelmedi bana belki yüksek profil olabilir miydi oda siz memnun değilsiniz diye benim dokum hiç yok bende bomba gibi olmak istemiyorum offf pzt gorunce artık çizim yapılırken son sözlerimi yine soylicem doktoruma pişman olmayımda acısına razıyım. Bu arada vücudunuzda acaip farketmis çok güzel olmuş.
Bende baktım, bence de doğal bir büyüklük olmuş ve gayet hoş durmuş, yanlış anlamayın sakın iyi niyetle söyülüyorum, boyunuz çok uzun değil o yüzden biraz daha büyütürseniz sizi kilolu bir görüntüye sürükleyebilir daha büyük göğüs bence, şuan gayet güzeller tabi bu benim fikrim :)İzlemeye aldım bende cok foto var en eskilere bakarsanız amelyat öncesini görebilirsiniz
Merhaba, ben daha olmadım 30 Nisan da benim ameliyatım, 2 doktor bana da 250 damla demişti, 3. gittiğim doktor 300-325 yuvarlak olur dedi. bende yuvarlak istediğim için onu tercih ettim. Ama 300 ve altı düşünüyorum çünkü 325 in bende taşıcağını düşünüyorum göğüs kafesim dar, boyum 165 kilom 47.Merhaba sizin ne kdr oldu ameliyat olalı benimde hiç dokum yok 375cc deyince gözüm korkuyor ama 6 ay sonrada keşke daha büyük olsaydı demek istemiyorum sizin resim varmı gorebilirmiyim? Ben hep 300 max 325 düşünüyordum. Ayrıca başka bir Dr bana max 275cc olabileceğini söylemişti.acaip kafam karışık anlayacağınız.
Yok cnm yanlış anlamam boyum kısa evet daha kilolu gösterebilir ama etrafımda kısa boyda olsa dolgun göğüsler cok hoşuma gidio tabi kişi zayıf olmalı bence benim vücuduma biraz daha büyük olmalıydı valla görmeden bunu kabullenemiyorum kimse ikna edemedi beni şansımı deniyim en kötü ilerde bidaha değiştiririm o şekilde yaşayamıcak durumda olursam en azından aklımda kalmaz yaniBende baktım, bence de doğal bir büyüklük olmuş ve gayet hoş durmuş, yanlış anlamayın sakın iyi niyetle söyülüyorum, boyunuz çok uzun değil o yüzden biraz daha büyütürseniz sizi kilolu bir görüntüye sürükleyebilir daha büyük göğüs bence, şuan gayet güzeller tabi bu benim fikrim :)
2. ameliyat büyük cesaret gerçekten, ne diyim hayırlısı olsun öyleyse, Allah hiçbirimizi pişman etmesin, herşey yolunda gitsin inşallahYok cnm yanlış anlamam boyum kısa evet daha kilolu gösterebilir ama etrafımda kısa boyda olsa dolgun göğüsler cok hoşuma gidio tabi kişi zayıf olmalı bence benim vücuduma biraz daha büyük olmalıydı valla görmeden bunu kabullenemiyorum kimse ikna edemedi beni şansımı deniyim en kötü ilerde bidaha değiştiririm o şekilde yaşayamıcak durumda olursam en azından aklımda kalmaz yani
Ayy hatlar karışmis ben onu tboz a yazmıştım aslında :) banada bir doktor aynen 275 max.demisti bu Dr ölçtu etti ve o ölçüleri olmayacağını yani oturunca sekli küçük olacagini söyledi bende 168 boy 51kgyim göğüs çevrem 77cm iri göğüslü olmak istemiyorum dolgun göğüslü olmak istiyorum ama bi portakal olursa üzülürüm tabi ne benzetmeler yaptım yahuMerhaba, ben daha olmadım 30 Nisan da benim ameliyatım, 2 doktor bana da 250 damla demişti, 3. gittiğim doktor 300-325 yuvarlak olur dedi. bende yuvarlak istediğim için onu tercih ettim. Ama 300 ve altı düşünüyorum çünkü 325 in bende taşıcağını düşünüyorum göğüs kafesim dar, boyum 165 kilom 47.
Şuanki sütyen olunuz kaç yani aletle sütyen filan gayet ii duruyorYok cnm yanlış anlamam boyum kısa evet daha kilolu gösterebilir ama etrafımda kısa boyda olsa dolgun göğüsler cok hoşuma gidio tabi kişi zayıf olmalı bence benim vücuduma biraz daha büyük olmalıydı valla görmeden bunu kabullenemiyorum kimse ikna edemedi beni şansımı deniyim en kötü ilerde bidaha değiştiririm o şekilde yaşayamıcak durumda olursam en azından aklımda kalmaz yani
Kesinlikle büyük cesaret ama ben şuan şafak saymakla meşgul oldugum için henüz korku kısmına gelemedim :) cok tşk ederim hiçbirimiz pişman olmayız inşallah2. ameliyat büyük cesaret gerçekten, ne diyim hayırlısı olsun öyleyse, Allah hiçbirimizi pişman etmesin, herşey yolunda gitsin inşallah
Ben hiç sütyen bile almıyorum ama ilk zamanlar yani 2-3 aylıkken hevesle denediklerim 75 c 80 b falan oluyodu yani markaya göre değişiyordu ben dolu dolu her markada c olsun boşluk olmasın askıları sıkmıyım istiyorum hani askıları sıkınca dekolte falan olur öyle bişi istemiyorum hatta sütyen takmak istemiyorumŞuanki sütyen olunuz kaç yani aletle sütyen filan gayet ii duruyor
Inşallah istediğiniz gibi olurlar ne çektik beeeBen hiç sütyen bile almıyorum ama ilk zamanlar yani 2-3 aylıkken hevesle denediklerim 75 c 80 b falan oluyodu yani markaya göre değişiyordu ben dolu dolu her markada c olsun boşluk olmasın askıları sıkmıyım istiyorum hani askıları sıkınca dekolte falan olur öyle bişi istemiyorum hatta sütyen takmak istemiyorum
Vallahi ne çektik hala da çekioz ama bu tamamen kendi isteğimiz kendimiz için çekiyoruz ben aralıktan beri böyleyim hayatım değişti gerçekten insanlarla sadece estetik muhabbeti yapar oldum diğer konular hiç mi hiç ilgimi de çekmiyor şu amelyatı da bi olaaydım istediğim gibi bi sonuçla ondan sonra biraz ara vercem inşallahInşallah istediğiniz gibi olurlar ne çektik beee
Benim ilk hafta hep yüzüm yanıyodu hatta yüzüm kızarıkmış bile ve halsizliğim vardı bogaz acısı narkozdan oldugunu düşünüyordum sonra geçtiYa kızlar bu ameliyatları olduğumdan beri ateş falan olmadı hiç ana kendimi bi kırık hissediyorum yaa dr baktı şişlik kizariklik veya sıcaklık artışı gibi ya da ne bileyim akma gibi hicbirsey yok sadece gergin sis memeler ve Sol yanda çok hafif bi morluk ve biraz sert şişlik (agrisiz) komplikasyon olmadığını söyledi ben de ters bişey görmedim ama bu kırıklık neden ki
Vücudun şimdi yapılan işlemlere çok eneji harcıyor, direncin kalmamıştir, daha fazla dinlenmeye ihtiyacin vardir. Mümkün olduğu kadar dinlenmeye bak. Dr.unda sorun bulamadıysa sadece buna yoruyorum ben. Biraz daha sürebilir bu durum, beslenmene dikkat et. Sağlikli şeyler tüketmeye bak. Bikaç güne bişeyin kalmaz inşallah.Ya kızlar bu ameliyatları olduğumdan beri ateş falan olmadı hiç ana kendimi bi kırık hissediyorum yaa dr baktı şişlik kizariklik veya sıcaklık artışı gibi ya da ne bileyim akma gibi hicbirsey yok sadece gergin sis memeler ve Sol yanda çok hafif bi morluk ve biraz sert şişlik (agrisiz) komplikasyon olmadığını söyledi ben de ters bişey görmedim ama bu kırıklık neden ki
Albümler yazan bi yer var orayı bulup tıklayınca albüm ekle varsayılana ekle gibi bişiler var oraları karıştırırsan biraz yüklersinFoto yuklwyemedim nasıl oluyor yardım pls
Canım beni de izlersen sevinirim, merak ediyorum senin de ameliyat sürecini.. Resim koydun mu dokun var mı hiç senin?Teşekkürler başardım.
Evet koydum dokum yok benim emzirmeden hepsi gitti ztn oda azdiCanım beni de izlersen sevinirim, merak ediyorum senin de ameliyat sürecini.. Resim koydun mu dokun var mı hiç senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?