- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Hayirli görüşme olmasini dilerim, sende uzun zamandır olmak isteyenlerdensin yanliş hatirlamiyorsam. Karar vermene sevindim. Dr.un kim?Arkadaslar bwnde yarin doktorla gorusmeye gidicem.simdiden heyecandan oluyorum..))
Cok saol cnm. Evet ben yillardirr var olan kilo sorunumu cozdum.simdide en nihayet yarin dr la gorusmeye gidicem . Ben guneydoguda calisiyorum.sanliurfa egutim arastirma hastanesine gidicem.insallah yarin bilgu veririm burdanHayirli görüşme olmasini dilerim, sende uzun zamandır olmak isteyenlerdensin yanliş hatirlamiyorsam. Karar vermene sevindim. Dr.un kim?
Hayırlı sağlıklı olsun şimdiden, kime olucaksınız? kaç cc konuştunuz mu?Merhaba bende günümü aldım pzt günü benimde ölçü konusu heyecanı var sadece bende
Teşekkür ederim ben izmirde Fatih Uygura olacağım yani 350 375 gibi konuştuk.sizin belli mi aşağı yukariHayırlı sağlıklı olsun şimdiden, kime olucaksınız? kaç cc konuştunuz mu?
Evet benim 30 Nisan İstanbul da oluyorum ben, 300 cc düşünüyorum doktorumda olabileceğini söyledi.Teşekkür ederim ben izmirde Fatih Uygura olacağım yani 350 375 gibi konuştuk.sizin belli mi aşağı yukari
Hayirlisi olur inşallah az kalmış sizinde içimize sinsin acısı geçici göğüsler kalıcı :))Evet benim 30 Nisan İstanbul da oluyorum ben, 300 cc düşünüyorum doktorumda olabileceğini söyledi.
Evet benim 30 Nisan İstanbul da oluyorum ben, 300 cc düşünüyorum doktorumda olabileceğini söyledi.
Merhaba sizin ne kdr oldu ameliyat olalı benimde hiç dokum yok 375cc deyince gözüm korkuyor ama 6 ay sonrada keşke daha büyük olsaydı demek istemiyorum sizin resim varmı gorebilirmiyim? Ben hep 300 max 325 düşünüyordum. Ayrıca başka bir Dr bana max 275cc olabileceğini söylemişti.acaip kafam karışık anlayacağınız.Honeyyylove 8 günün kalmış seninde şuan ki hali nasıl dokun varmı hiç 300 cc bana küçük gibi geliyor hep kendimde 300 oldugu için
Benim 4,5 ay oldu izlemeye aldım bakabilirsin benim biri 300 diğeri 324 yalnız yanıltmıyım high değil moderate plus yani daha basık çıkık değilMerhaba sizin ne kdr oldu ameliyat olalı benimde hiç dokum yok 375cc deyince gözüm korkuyor ama 6 ay sonrada keşke daha büyük olsaydı demek istemiyorum sizin resim varmı gorebilirmiyim? Ben hep 300 max 325 düşünüyordum. Ayrıca başka bir Dr bana max 275cc olabileceğini söylemişti.acaip kafam karışık anlayacağınız.
Göremiyorum fotolarinizi izlediğiniz halde neden ki?Benim 4,5 ay oldu izlemeye aldım bakabilirsin benim biri 300 diğeri 324 yalnız yanıltmıyım high değil moderate plus yani daha basık çıkık değil
İlk zamanlar gergin sert ve füze gibi durması cok normal bişi eşin kesinlikle haklı çıkmayacakTeşekkürler tboz her şey iyi şükür sadece füze gibi olmaları canımı sıkıyor eşim hala mizmizlaniyor çünkü onlarda öyle dimdik ve gergin durdukça eşimi haklı çıkarır gibiler yumuşayip inmesini bekliyorum bir An önce senin de kalmış neden 2. Ameliyat düşünüyorsun ki
Tekrar bakabilir misin gözüküyormuGöremiyorum fotolarinizi izlediğiniz halde neden ki?
Artık görünüyor olmalı bi ara kaldırmıştım fotoları fotolarımla reklam yaptıgımı düşünenler yüzünden biraz susup sakinleşirler diye şimdi gizliliği ancak kaldırabildim ama şimdi görebiliyorsundur umarımÇok ilginç göremiyorum malesef.
Evet az kaldı, sizi izliyorum resmimi görebilirsiniz, dokum hiç yok denecek kadar az. Siz de izlerseniz merak ettim sizin nasıl oldugunu, yaptırmadan önce yok muydu hiç dokunuz? 250 cc demişlerdi bana o yüzden 300e razı oldum direk, zaten daha fazlası taşar bende zayıf oldugum için.Honeyyylove 8 günün kalmış seninde şuan ki hali nasıl dokun varmı hiç 300 cc bana küçük gibi geliyor hep kendimde 300 oldugu için
İzlemeye aldım bende cok foto var en eskilere bakarsanız amelyat öncesini görebilirsinizEvet az kaldı, sizi izliyorum resmimi görebilirsiniz, dokum hiç yok denecek kadar az. Siz de izlerseniz merak ettim sizin nasıl oldugunu, yaptırmadan önce yok muydu hiç dokunuz? 250 cc demişlerdi bana o yüzden 300e razı oldum direk, zaten daha fazlası taşar bende zayıf oldugum için.
Evet gördüm ve hiçte küçük gelmedi bana belki yüksek profil olabilir miydi oda siz memnun değilsiniz diye benim dokum hiç yok bende bomba gibi olmak istemiyorum offf pzt gorunce artık çizim yapılırken son sözlerimi yine soylicem doktoruma pişman olmayımda acısına razıyım. Bu arada vücudunuzda acaip farketmis çok güzel olmuş.Artık görünüyor olmalı bi ara kaldırmıştım fotoları fotolarımla reklam yaptıgımı düşünenler yüzünden biraz susup sakinleşirler diye şimdi gizliliği ancak kaldırabildim ama şimdi görebiliyorsundur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?