Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Arkadaslar bwnde yarin doktorla gorusmeye gidicem.simdiden heyecandan oluyorum..))
Hayirli görüşme olmasini dilerim, sende uzun zamandır olmak isteyenlerdensin yanliş hatirlamiyorsam. Karar vermene sevindim. Dr.un kim?

Hayirli görüşme olmasini dilerim, sende uzun zamandır olmak isteyenlerdensin yanliş hatirlamiyorsam. Karar vermene sevindim. Dr.un kim?
Cok saol cnm. Evet ben yillardirr var olan kilo sorunumu cozdum.simdide en nihayet yarin dr la gorusmeye gidicem . Ben guneydoguda calisiyorum.sanliurfa egutim arastirma hastanesine gidicem.insallah yarin bilgu veririm burdan

Amelyat olan herkese çok geçmiş olsun. Bi süredir foruma girmediğim için takip edemedim seli54 zorlu bi süreçten sonra amelyat olabilmene cok sevindim ve aksine korkularının hiç birini yaşamamış olmanada sevindim

En son buraya yazdıgımda şafak 47 yazmıştm diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam ama bugün şafak 17 bekleyemiyorum artık ilk amelyatımda bile bu kadar heyecan yapmamıştım şimdi ise buradan tanıştıgım arkadaşlarımın ve kendi çevremdekilerin bile piskolojisini boZdum her gün benden önce onlar şafak sayıyorlar bi an önce olsun bitsinde ben de kurtulayım onlarda

Honeyyylove 8 günün kalmış seninde şuan ki hali nasıl dokun varmı hiç 300 cc bana küçük gibi geliyor hep kendimde 300 oldugu için
Merhaba sizin ne kdr oldu ameliyat olalı benimde hiç dokum yok 375cc deyince gözüm korkuyor ama 6 ay sonrada keşke daha büyük olsaydı demek istemiyorum sizin resim varmı gorebilirmiyim? Ben hep 300 max 325 düşünüyordum. Ayrıca başka bir Dr bana max 275cc olabileceğini söylemişti.acaip kafam karışık anlayacağınız.

Benim 4,5 ay oldu izlemeye aldım bakabilirsin benim biri 300 diğeri 324 yalnız yanıltmıyım high değil moderate plus yani daha basık çıkık değil

Reactions: srm
Teşekkürler tboz her şey iyi şükür sadece füze gibi olmaları canımı sıkıyor eşim hala mizmizlaniyor çünkü onlarda öyle dimdik ve gergin durdukça eşimi haklı çıkarır gibiler yumuşayip inmesini bekliyorum bir An önce senin de kalmış neden 2. Ameliyat düşünüyorsun ki

İlk zamanlar gergin sert ve füze gibi durması cok normal bişi eşin kesinlikle haklı çıkmayacak beni büyüklük tatmin etmediği için 2. Amelyatı oluyorum

Çok ilginç göremiyorum malesef.
Artık görünüyor olmalı bi ara kaldırmıştım fotoları fotolarımla reklam yaptıgımı düşünenler yüzünden biraz susup sakinleşirler diye şimdi gizliliği ancak kaldırabildim ama şimdi görebiliyorsundur umarım

Honeyyylove 8 günün kalmış seninde şuan ki hali nasıl dokun varmı hiç 300 cc bana küçük gibi geliyor hep kendimde 300 oldugu için
Evet az kaldı, sizi izliyorum resmimi görebilirsiniz, dokum hiç yok denecek kadar az. Siz de izlerseniz merak ettim sizin nasıl oldugunu, yaptırmadan önce yok muydu hiç dokunuz? 250 cc demişlerdi bana o yüzden 300e razı oldum direk, zaten daha fazlası taşar bende zayıf oldugum için.

İzlemeye aldım bende cok foto var en eskilere bakarsanız amelyat öncesini görebilirsiniz

Evet gördüm ve hiçte küçük gelmedi bana belki yüksek profil olabilir miydi oda siz memnun değilsiniz diye benim dokum hiç yok bende bomba gibi olmak istemiyorum offf pzt gorunce artık çizim yapılırken son sözlerimi yine soylicem doktoruma pişman olmayımda acısına razıyım. Bu arada vücudunuzda acaip farketmis çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…