Çok sevindim canım:)çook geçmiş olsun:)Çok teşekkür ederim kızlar ve mutlu Soon4 saatte çıktım kombin oldu doktor simdiye kadar gördüğüm işi en rast giden hasta demiş kanamam hiç olmamış dren konmadi o yüzden çok rahat ayıldim şu anda da agrim sizim yok denecek kadar az iyiki kombin olmuş bu arada eşim dedi ki zaten ben diğerine izin vermeyecektim bi Kez daha bu strese giremem zaten spinal için çok olumlu konuşmadı dr isabet olmuş yani som dakika bi cesaret geldi yap gitsin dedim elveda sungerler inşallah bi daha geri gelmezsiniz
Çok teşekkür ederim kızlar ve mutlu Soon4 saatte çıktım kombin oldu doktor simdiye kadar gördüğüm işi en rast giden hasta demiş kanamam hiç olmamış dren konmadi o yüzden çok rahat ayıldim şu anda da agrim sizim yok denecek kadar az iyiki kombin olmuş bu arada eşim dedi ki zaten ben diğerine izin vermeyecektim bi Kez daha bu strese giremem zaten spinal için çok olumlu konuşmadı dr isabet olmuş yani som dakika bi cesaret geldi yap gitsin dedim elveda sungerler inşallah bi daha geri gelmezsiniz
geçmiş olsuunnn maşallah her şeyin iyi gitmesine sevindim tez vakitte iyileşirsin de tadını çıkarırsın inşallah..Çok teşekkür ederim kızlar ve mutlu Soon4 saatte çıktım kombin oldu doktor simdiye kadar gördüğüm işi en rast giden hasta demiş kanamam hiç olmamış dren konmadi o yüzden çok rahat ayıldim şu anda da agrim sizim yok denecek kadar az iyiki kombin olmuş bu arada eşim dedi ki zaten ben diğerine izin vermeyecektim bi Kez daha bu strese giremem zaten spinal için çok olumlu konuşmadı dr isabet olmuş yani som dakika bi cesaret geldi yap gitsin dedim elveda sungerler inşallah bi daha geri gelmezsiniz
250 cc kas zarı altı oldu 275 denedim yapay durdu dedi meme başları falan dimdik dikildi dedi zaten kas zarı altında kas altına göre daha büyük duruyormuş yani 250 sanırım 280 e falan denk kendi meme dokum da 200 cc civarındaymis dren olmaması beni çok mutlu etti kas zarı altı olduğum için agrim yokcanım gözün aydın. kurtuldun. şimdi nasılsın? kac cc hangi yöntem oldu?
Evet hiç kombin olmuş gibi değilim çok şükür doktor harika oldun göğüslerin küçük ama çok güzel hiç bozulmamis dediMaşallah sana bak eşinin korktuğu gibi de olmadı :) inşallah hızlıca iyilesirsin
250 cc kas zarı altı oldu 275 denedim yapay durdu dedi meme başları falan dimdik dikildi dedi zaten kas zarı altında kas altına göre daha büyük duruyormuş yani 250 sanırım 280 e falan denk kendi meme dokum da 200 cc civarındaymis dren olmaması beni çok mutlu etti kas zarı altı olduğum için agrim yok
Geçmiş olsun yahu ne çabuk oldun daha dün olmayacak diyordun maşallah. Hadi gözün aydın iyileşme sürecin güzel geçsin inşallah.250 cc kas zarı altı oldu 275 denedim yapay durdu dedi meme başları falan dimdik dikildi dedi zaten kas zarı altında kas altına göre daha büyük duruyormuş yani 250 sanırım 280 e falan denk kendi meme dokum da 200 cc civarındaymis dren olmaması beni çok mutlu etti kas zarı altı olduğum için agrim yok
ne bileyim valla gözümü kararttim bi anda kalsa hepten kalacaktı onu hissettim esimde bi daha gündeme bile getirtmeyecekti (zaten bin pişman oldu da baştan kesin bir dille yok demedigine :)))Geçmiş olsun yahu ne çabuk oldun daha dün olmayacak diyordun maşallah. Hadi gözün aydın iyileşme sürecin güzel geçsin inşallah.
İyi yapmışsın olduda bitti bak ne kadar ertelersek ne kadar düşünürsek o kadar zorlaşıyor canım.ne bileyim valla gözümü kararttim bi anda kalsa hepten kalacaktı onu hissettim esimde bi daha gündeme bile getirtmeyecekti (zaten bin pişman oldu da baştan kesin bir dille yok demedigine :)))
Ay masallah uyanmis birde burda laf anlatiyor tek tek yaa hic karindan bahsetmiyorsun birde onu anlat aci varmi dikis uzunlugu nedir?Evet hiç kombin olmuş gibi değilim çok şükür doktor harika oldun göğüslerin küçük ama çok güzel hiç bozulmamis dedi
Mumya gibi sarılı olduğum için dikiş yerini göremiyorum canım bir de karnımı farklı bir teknikle dikmiş alt karinda çatlağım çok olduğundan maksimum miktarı temizlemek için böyle yaptım ilk zaman dikisin ortasi buzusuk olacak ama bir iki ay içinde düzelecek endişe etme dediAy masallah uyanmis birde burda laf anlatiyor tek tek yaa hic karindan bahsetmiyorsun birde onu anlat aci varmi dikis uzunlugu nedir?
Canıımmmm,sen ne ara karar verdinde ameliyat oldun yahu :) Çok geçmişler olsun,atlattın çok şükürKızlar Gazelle mutluluk lira Knick knack arzum ebru y daha unuttuklarım varsa affetsinler bu süreçte çok yardımınız oldu hepinize coooook teşekkür ediyorum kocaman öpüyorum yine buralardayım tabii açıp açıp bakıyorum mumya gibiyim ama gene de güzel bi büyüklük bence
Bu arada benim günüm var bugün, 15 tane çok aç ve çılgın kadın bana geliyorBen de kk ye girdim. Allah ev sahibinin de hayırlısını versin
Gecmis olsun oldu da bitti masallah bravo size simdi cok dikkatli bir sekilde iyilesme sureciniz basladi cok mutlu olun insallahÇok teşekkür ederim kızlar ve mutlu Soon4 saatte çıktım kombin oldu doktor simdiye kadar gördüğüm işi en rast giden hasta demiş kanamam hiç olmamış dren konmadi o yüzden çok rahat ayıldim şu anda da agrim sizim yok denecek kadar az iyiki kombin olmuş bu arada eşim dedi ki zaten ben diğerine izin vermeyecektim bi Kez daha bu strese giremem zaten spinal için çok olumlu konuşmadı dr isabet olmuş yani som dakika bi cesaret geldi yap gitsin dedim elveda sungerler inşallah bi daha geri gelmezsiniz
Tesekkurler Valla biraz emrivaki yaptım eşime baktım ağzından evet sözü çıkmıyor bi gidelim bi danışalım bi soralım derken hop girdim şükür beklediğimden iyiyim fazla zorlamaCanıımmmm,sen ne ara karar verdinde ameliyat oldun yahu :) Çok geçmişler olsun,atlattın çok şükürLütfen bundan sonraki süreçte çok dikkat et kendine,zorlama istirahat et bir ay kadar... Aklına takılan birşey olursa sor canımyardımcı oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?